• امروز : جمعه, ۲۷ مهر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 18 October - 2024
کل اخبار 1298اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

با توان و آبروی صنوف شادآباد را دوباره می سازیم/ فوریت تشکیل کارگروه اتاق اصناف تهران متشکل از روسای اتحادیه ها و نمایندگان بازار شادآباد پشت بام خوابی را تکذیب می کنم/ قشر آسیب پذیر از رده تامین خانه خارج شده/ اجاره نشینی اتباع در شمار بالا و ایجاد مزاحمت برای همسایه ها مورد تائید ما نیست نوع ادبیاتِ شما توهین آمیز و سامانه تان متخلف است/ آقایان فکر می کنند تنها کار اتحادیه ها، دریافت حق عضویت است!/ لطفا بگویید پول هایی که می گیرید، دقیقا کجا خرج می شود؟ تا انتها با شما هستیم آیا مقصران واقعی محاکمه خواهند شد؟!/ وقتی رویه نظارت را از دست اتحادیه های صنفی و اتاق اصناف خارج می کنند شبهات سامانه نوین اصناف باید رفع شوند حضور میدانی روسای اتحادیه های صنفی تهران در بازار سوخته شادآباد محمدصادق مفتح، جانشین وزیر صمت در امور بازرگانی شد فصل تلخکامی قنادان و کاهش تقاضای شهروندان علیرغم میل به شیرینی بازارِ جوراب و کشباف های زمستانه داغ می شود؟ به زودی با کمبود جدیِ نیروی کار مواجه خواهیم شد رونقِ کار قاچاقچی ها در ورود ممنوعِ کالاهای محوری خرازانِ شهر دستور پزشکیان برای اخذ مالیات با بررسی تراکنش‌‎های بانکی صدور مجوز فروش کتاب به کیوسک‌ مطبوعات نگران‌کننده است/ رقیب جدید کتابفروشی‌ها مدت زمان خانه‌دار شدن به ۷۰ تا ۸۰ سال رسیده است/ اتفاق خاصی در انتظار بازار مسکن نیست تک نرخی شدن ارز به ثبات بازار کاغذ کمک می‌کند/ با واردات مناسب هیچ کمبودی نداریم

15
قاسم نوده فراهانی، رئیس اتحادیه صنف توزیع‌کنندگان تجهیزات و لوازم پزشکی و آزمایشگاهی:

دریافت پول کالا یک سال بعد از فروش!/ وزارت بهداشت فکری به حال اعضای اتحادیه این صنف کند/ در بحث بیمار نمی‌توان با کسی شوخی داشت

  • کد خبر : 3141
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۹
دریافت پول کالا یک سال بعد از فروش!/ وزارت بهداشت فکری به حال اعضای اتحادیه این صنف کند/ در بحث بیمار نمی‌توان با کسی شوخی داشت
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، وضعیت این صنف به لحاظ مالی اصلا خوب نیست و یکی از عمده مشکلاتش این است که اعضای این صنف و واحدهای صنفی آن مجبورند کالای خود را به شبکه‌های بهداشت و درمان بفروشند و بعد از یک سال با یک تاخیر 12 ماهه پول خود را دریافت کنند. اما چرا اعضای این اتحادیه همچنان این شرایط را تحمل کرده و با تاخیر 12 ماهه پول خود را دریافت کرده‌اند؟ دلیلش این است که نمی توان در بحث بیمار با کسی شوخی داشت.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، وضعیت این صنف به لحاظ مالی اصلا خوب نیست و یکی از عمده مشکلاتش این است که اعضای این صنف و واحدهای صنفی آن مجبورند کالای خود را به شبکه‌های بهداشت و درمان بفروشند و بعد از یک سال با یک تاخیر ۱۲ ماهه پول خود را دریافت کنند. اما چرا اعضای این اتحادیه همچنان این شرایط را تحمل کرده و با تاخیر ۱۲ ماهه پول خود را دریافت کرده‌اند؟ دلیلش این است که نمی توان در بحث بیمار با کسی شوخی داشت.

این بخشی از مشکلات عدیده‌ایست که بر اعضای واحدهای صنف توزیع‌کنندگان تجهیزات و لوازم پزشکی و آزمایشگاهی مترتب است و قاسم نوده فراهانی، رئیس اتحادیه این صنف امیدوار است، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فکری به حالِ بدهی شرکت‌های تجهیزات پزشکی که به شبکه‌های بهداشت، درمان سرویس می‌دهند، کند.

وزارت بهداشت در مواجهه با اعضای اتحادیه صنف چه کند؟

رئیس اتحادیه صنف توزیع‌کنندگان تجهیزات و لوازم پزشکی و آزمایشگاهی ضمن تاکید بر این موضوع که «همکاران من کالا را به شبکه‌های بهداشت و درمان می‌دهند و این شبکه‌ها بیش از ۱۲ ماه طول می‌کشد تا پول آن را پرداخت کنند»، در گفتگو با پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران به بررسی گوشه‌ای از مشکلات این صنف می‌پردازد.

به گفته نوده فراهانی، به‌غیر از این مساله، بحث رکود و نوسان قیمت در بازار مطرح است؛ مشکلاتی که همه دارند اما صنف توزیع‌کنندگان تجهیزات و لوازم پزشکی و آزمایشگاهی برای تهیه تجهیزات خود به دلایلی که بیماران با مشکل روبرو نشوند، تا آنجا که بتوانند سعی می‌کنند به هر نحوی و با تحمل شرایط دشوار و مشکلات سخت، کالا را تهیه کرده و در اختیار بیمارستان‌ها قرار دهند؛ لازمه‌اش هم این است که وزارت بهداشت به این مجموعه لطف و نظر بیشتری داشته باشد.

دیگر کالای قاچاق نداریم

اما بحث کالای قاچاق تا چه حد به این صنف  آسیب می‌زند؟ رئیس اتحادیه صنف توزیع‌کنندگان تجهیزات و لوازم پزشکی و آزمایشگاهی می‌گوید که «ما دیگر به آن صورت کالای قاچاق نداریم و اصلا صرف نمی‌کند که این کالا به صورت قاچاق وارد شود. البته سال‌های قبل داشتیم که همه‌اش جارو شد و رفت. در حال حاضر، چیزی به ما گزارش نکرده‌اند اگر هم گزارشی داشته باشیم، صفر تا صدش را دنبالش می‌کنیم؛ مانع شده و از طریق اتحادیه با آن برخورد می‌کنیم.»

یکپارچگی سامانه‌ها

اما مساله دیگر در رابطه با وضعیت صنوف به سامانه‌ها مربوط می‌شود. سامانه‌هایی که به گفته رئیس اتحادیه  صنف توزیع‌کنندگان تجهیزات و لوازم پزشکی و آزمایشگاهی باید مشخصات کالا را در چند محل متفاوت وارد کنند که  اگر این سامانه‌ها یکپارچه می‌شد و اعضای واحدهای صنفی تجهیزات پزشکی می‌دانستند که با یک سامانه یکپارچه روبرو هستند که باید اطلاعات کالا را در همان سامانه وارد کنند از نظر او هم استقبال بیشتر می‌شد هم عملیاتی‌کردن آن راحت‌تر بود.

به گفته نوده فراهانی:  ما با چند سامانه روبرو هستیم، الان سامانه جامع تجارت هست که عمومی‌ است خب همه را در این سامانه جمع کنند که مردم هم راحت شوند اما هرازگاهی می‌بینید که هر ارگان  و سازمانی نهادی برای خودش یک سامانه وارد می‌کند و این مشکلی ست که اصناف را با مشکل مواجه کرده.

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3141

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.