طبق آخرین اخبار دریافت شده از اتاق اصناف تهران به عنوان برگزارکننده نمایشگاه بهاره پایتخت، این نمایشگاه به دلیل مقارن شدن ایام نوروز با ماه رمضان، از هشتم تا هفدهم فروردین در پنج محله ارم، مصلی، بوستان ولایت، فرهنگسرای خاوران و فرهنگسرای اشراق برگزار خواهد شد. به گفته احمد ابوالحسنی، نایب رئیس اتاق اصناف تهران همه صنوف پایتخت با وجود حتی متضرر شدن به دلیل تخفیفات ۵ تا ۳۰ درصدی کالاها، به صف شده و از هرگونه همکاری و همراهی برای خدمت رسانی به شهروندان، دریغ نخواهد کرد.
در کنار اطلاعاتی که احمد ابوالحسنی در خصوص نمایشگاه بهاره ارائه کرد و در گفتگویی پیش از این به آن پرداخته شد، بحث تداخل نمایشگاه بهاره با غرفه ها و نمایشگاه هایی که شهرداری تهران همه ساله متاسفانه اقدام به برگزاری آن می کند را هم مطرح و به آسیب های آن هم به اصناف و هم شهروندان اشاره می کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، احمد ابوالحسنی به تداخل نمایشگاه بهاره با غرفه هایی که از سوی شهرداری تهران و به صورت کاملا غیر قانونی برگزار می شود اشاره کرده و می گوید در گفتگویی که با علیرضا زاکانی، شهردار تهران داشته با اشاره به اینکه هر سال این مشکل را با شهرداری داشته اند، خواسته که امسال این اتفاق رخ ندهد.
ابوالحسنی، می افزاید که با تاکید و همراهی حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران به این نتیجه دست پیدا کرده اند که اگر هر فردی، نهاد و سازمانی غیر از غرفه های نمایشگاه بهاره اصناف دست به برگزاری نمایشگاه و واگذاری غرفه بزند، با برگزارکننده از راه های قانونی، برخورد می شود.
نایب رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به دو مشکل عمده و اساسی در برپا شدن غرفه های بهاره توسط شهرداری تهران، توضیح می دهد که شهرداری ها هم پول بیشتری می گیرند تا غرفه ها را واگذار کنند و هم اینکه برگزارکنندگانی که جواز فعالیت صنفی ندارند، اجناس و کالاها را در نمایشگاه های غیر مجاز با قیمت بیشتر و کیفیت پایین، دست مردم می دهند و اگر خریدار هم راضی نباشد به همان دلیل نداشتن پروانه و صنفی نبودن، کسی پاسخگوی آن ها نخواهد بود در صورتی که واحدهای صنفی دارای جواز در نمایشگاه بهاره آماده هرگونه پاسخگویی در خصوص قیمت و کیفیت کالای خود خواهند بود.
ابوالحسنی، تصریح می کند که این نمایشگاه های غیر مجاز به افرادی که جواز فعالیت ندارند، غرفه و اجازه فعالیت در نمایشگاه های خودشان را می دهند و آن ها اجناس بُنجل می فروشند اما وقتی واحدهای صنفی، برگزارکننده نمایشگاه و غرفه ها دارای هویت و شناسنامه باشند، می توان به راحتی مدیرت و نظارت لازم را دراین زمینه داشت.
نایب رئیس اتاق اصناف تهران صراحتا اعلام می کند که شهرداری نباید این کار را انجام دهد و اگر انجام دهد ما موظف هستیم طبق قانون و هم فرموده هیات دولت با این ها برخورد کنیم.
او با اشاره به برخی امکانی که نه تنها در بهار که تمام سال توسط غرفه های غیر مجاز شهرداری اشغال شده اند، مشخصا به بخشی از پیاده راه بلوار کشاورز منتهی به ایستگاه متروی بوستان لاله اشاره کرده و می افزاید: این یک معضل است و ما از یک سو می گوییم چرا قانون رعایت نمی شود و از سوی دیگر کسی که خودش مجری قانون است، محل رفت و آمد مردم را می فروشد و پول می گیرد.