• امروز : سه شنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 15 July - 2025
کل اخبار 1988اخبار امروز : 4
0
اکبر صدقی، رئیس اتحادیه صنف خیاطان زنانه و مردانه تهران:

در جنگ ۱۲ روزه هیچ اختلالی در تولید پارچه نداشتیم اما برخی تولیدکنندگان پارچه چندین بار، قیمت را افزایش داده اند!/ لباس فرم مدارس به موقع در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد

  • کد خبر : 9550
  • ۲۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴
در جنگ ۱۲ روزه هیچ اختلالی در تولید پارچه نداشتیم اما برخی تولیدکنندگان پارچه چندین بار، قیمت را افزایش داده اند!/ لباس فرم مدارس به موقع در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| رئیس اتحادیه صنف خیاطان زنانه و مردانه تهران با بیان اینکه مواد اولیه لباس فرم مدارس، صد در صد ایرانی است، تاکید کرده است که در اتفاقات اخیر هیچ اختلالی در تولید پارچه ایجاد نشد و همین الان هم واحدهای صنفی در حال توزیع بوده و برخی در حال دوخت هستند و تحویل هم به موقع انجام می شود. اکبر صدقی، می گوید پیمانکارهایی که قرار است با شرکت ها و ارگان ها قرارداد ببندند باید مورد تائید اتحادیه باشند ضمن اینکه اگر کسی هم پیمانکار خواست می تواند به اتحادیه مراجعه کند تا از راهنمایی های لام برخوردار شود.

برخی تولیدکنندگان مواد اولیه داخلی با بر هم زدن قیمت ها برای صنف خیاطان زنانه و مردانه تهران، مشکلاتی ایجاد کرده اند که به گفته اکبر صدقی، رئیس اتحادیه این صنف، می بایست در اسرع وقت توسط بازرسین و ناظرانِ مراجع قانونی تعیین شده، مورد رسیدگی قرار بگیرند.

رئیس اتحادیه صنف خیاطان زنانه و مردانه تهران، می گوید در ایام ۱۲ روزه جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه کشورمان، اتفاق خاصی برای پارچه رخ نداد اما می بینیم برخی تولیدکنندگان پارچه دست نگه داشته و با این بهانه که هنوز قیمت تعیین نشده در اختیار تولیدکنندگان صنف ما قرار نمی دهند؛ این مایه تعجب است و متاسفانه مواردی را دیده ایم که در این سوی سال چهار بار قیمت را افزایش داده اند!

اکبر صدقی ضمن اینکه این تغییر و افزایش قیمت ها را بی ربط دانسته گفته است نمی توان در عرض دو ماه، چندین بار قیمت ها را افزایش داد و این امر باید حتما مورد رسیدگی واقع شود.

رئیس اتحادیه صنف خیاطان زنانه و مردانه تهران، از سوی دیگر بحث بیمه را مطرح می کند و می گوید بیمه ما از معافی ۵ نفر، ۱۰ درصد استفاده می کردند و نفر ششم، ۳۰ درصد تعیین می شد اما در حال حاضر برای آن ۵ نفر هم حداقل حقوق را در نظر گرفته اند به این صورت که برای استاد کار یا چرخ کار با حقوق ۱۸ میلیون تومان؛ ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، آن ۱۰ درصد مابقی ۳۰ درصد حساب می شود که قبلا حقوق ۵ نفر هرچه بود، ۱۰ درصد محاسبه می شد. این اختلالی است که باید به گفته صدقی مورد رسیدگی قرار بگیرد چراکه چالش هایی را برای واحدهای صنفی او ایجاد کرده است.

موضوع دیگری که رئیس اتحادیه صنف خیاطان زنانه و مردانه تهران، مطرح کرده این است که شرکت ها و ارگان ها از اتحادیه های مربوطه استعلام قیمت بگیرند تا بعدا مشکلی برایشان پیش نیاید.

اما در حال حاضر در اتحادیه های مربوطه لباس فرم مدارس، مورد آنالیز قیمت یا کشف قیمت، قرار گرفته اند و در این زمینه هم استعلام از اتحادیه به شدت پیشنهاد می شود به این دلیل که در حال حاضر، واحدهای بدون مجوز، مشکلاتی برای سفارش دهندگان پیش آروده اند که اتحادیه نمی تواند ورود کرده و برای این قسم موارد و شکایات کاری انجام دهد. صدقی، می گوید پیمانکارهایی که قرار است با شرکت ها و ارگان ها قرارداد ببندند باید مورد تائید اتحادیه باشند ضمن اینکه اگر کسی هم پیمانکار خواست می تواند به اتحادیه مراجعه کند تا از راهنمایی های لام برخوردار شود.

رئیس اتحادیه صنف خیاطان زنانه و مردانه تهران با بیان اینکه مواد اولیه لباس فرم مدارس، صد در صد ایرانی است، تاکید کرده است که در اتفاقات اخیر هیچ اختلالی در تولید پارچه ایجاد نشد و همین الان هم واحدهای صنفی در حال توزیع بوده و برخی در حال دوخت هستند و تحویل هم به موقع انجام می شود.

 

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=9550
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 2 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.