• امروز : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل اخبار 1835اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

در صنایع مهمی جزو کشورهای اصلی هستیم/ صنعت بافت و دوخت باید در کشور بومی سازی شود/ امیدوارم موضوع اقتصاد به بخش خصوصی سپرده شود عرق جبینش را کسبه در ۴۶ سال ریختند تا فروشگاه های بزرگ نانش را در عرض چهار سال بخورند!/ آقای پزشکیان بفرمایید رودررو با ما صحبت کنید مادامی که قدرت و مسئولیت خود را نشناسیم نمی توانیم تصمیمات صحیح و اثربخش اتخاذ کنیم افزایش قیمت، ادامه رکود و کاهش تقاضا کمی هم عملگرایی بد نیست/ برای احترام به سلیقه مخاطب، واردات را آزاد کنید/ تعیین ضرایب مالیاتی با متر و معیارهای کهنه چرا؟ شهر پارچه در راه است؟/ مسیر پر پیچ و خم تامین پارچه و بی ادراکی دولت از دشواری های اشتغال زایی این صنف رشادت، فداکاری و جوانمردی های کسبه خُرد نظام اقتصادی را حفظ کرده/ کل نظام بانکی بر تعداد اندکی فروشگاه های هُلدینگ نما متمرکز شده! آموزش و تبعیت از قانون دو رکن اساسی توسعه واحدهای صنفی است سرداران اقتصادی را در این جنگ نابرابر تنها نگذارید/ چه محلی مناسب تر از سرمایه گذاری در حوزه ابزار که الفبای تولید است پیش‎نویس ضوابط معاملات برخط طلا منتشر شد بازار طلا در سراشیبی قیمت؛ سکه ارزان شد/پیش بینی فردا ۱۸ اردیبهشت ضرورت تغییرات ساختاری در سیاست‌های تنظیم بازار/ فروش دوگانه کالاهای اساسی؛ پشت پرده افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها در تولید ماشین‎آلات خانگی صنعت دوخت خودکفا هستیم قیمت سیب زمینی بدون دخالت ارزان شد!

4
مجتبی جعفری، رئیس اتحادیه صنف پارچه فروشانِ تهران:

تاثیر روانیِ دلار در کسادی مطلقِ بازار پارچه و تداوم تلاشِ اتحادیه برای دریافت مجوز شهرک های صنفی

  • کد خبر : 8272
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲
تاثیر روانیِ دلار در کسادی مطلقِ بازار پارچه و تداوم تلاشِ اتحادیه برای دریافت مجوز شهرک های صنفی
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| اتحادیه پارچه فروش به عنوان متولی اصلی این صنف در سطح شهر تهران از نزدیک همه مشکلات واحدهای صنفی خود را رصد می کند؛ به گفته مجتبی جعفری، رئیس اتحادیه صنف پارچه فروشانِ تهران آنچه مبرهن است تاثیر روانی دلار است بر بازارکه در رکود تورمیِ منفی منجر به کسادیِ مطلق بازار شده. رئیس اتحادیه صنف پارچه فروشانِ تهران، پیشنهاداتی برای نوسان گیری و کنترل بازار مطرح کرده که در گزارش پیش رو می خوانیم. از او در خصوص بازار شب عید هم پرسیده ایم که به گفته جعفری تغییر چشمگیری آن گونه که بخواهد ضررهای کسبه در طول سال را جبران کند، نداشته.

رئیس اتحادیه صنف پارچه فروشانِ تهران می گوید در حوزه عرضه پارچه مشکل خاصی وجود ندارد و با توجه به اینکه مقداری از پارچه های موجود در سطح بازار وارداتی هستند، احتمال تاثیرگذاری نوسانات دلار در آینده می تواند وجود داشته باشد به این دلیل که پارچه با قیمت جدید وارد بازار می شود. مجتبی جعفری، تشریح می کند با توجه به اینکه در زمینه تولید پارچه های پرده ای و مبلی در بازار به تولیدات خیلی خوبی دست پیدا کرده و کارخانجات ما در یزد، تهران، اصفهان، تبریز  پارچه های با کیفیتی تولید و به بازار عرضه می کنند، می توانیم نوسانات بازار را به این وسیله کنترل کنیم.

شهرک های صنعتی و صنفی تهران

آنچه به اعتقاد رئیس اتحادیه صنف پارچه فروشانِ تهران در سطح بالایی می تواند به نوسان گیری و کنترل بازار کمک کند، ایجاد شهرک های صنفی است؛ جعفری به عنوان رئیس اتحادیه که  دو سال در حال پیگیری مجوزهای شهرک هاست، می گوید: مجوزهای اولیه از سازمان صنعت و معدن گرفته شده اما متاسفانه در مراحل بعدی با مشکلات متعددی روبرو شده ایم؛ اگر موفق شویم مجوز شهرک صنعتی و صنفی تهران را دریافت کنیم هم به واحدهای صنفی برای تولید و عرضه بهتر پارچه ها کمک کرده ایم و هم اینکه خواهیم توانست دست واسطه ها را قطع کرده و پارچه را از تولید به مصرف برسانیم.

چالش های گردش مالی و پیشنهاد تخصیص وام به کسبه

رئیس اتحادیه صنف پارچه فروشانِ تهران یکی از موانع و مشکلات موجود بر راه کسبه را بحث گردش مالی می داند. به گفته او کسبه در حال حاضر برای امور جاری و گردش مالی خود دچار مشکل هستند و جا دارد در این زمینه دستوراتی به بانک ها و موسساتی داده شود تا از طریق وام های خردی که در اختیار کسبه می گذارند به آن ها کمک کرده و اندکی از مشکلاتشان را بکاهند.

قرارگرفتن محصولات پارچه های چادری و مانتویی مشکی ذیل محصولات فرهنگی/ دریافت بیشتر تخفیف های مالیاتی

یکی از مباحثی که در صنف پارچه فروشانِ تهران و عملکرد اتحادیه مطرح است به بحث عفاف و حجاب مربوط می شود. مجتبی جعفری، تصریح می کند که اتحادیه و صنف او در این راستا فعالیت های خیلی زیادی داشته و از آن جمله می توان به رایزنی هایی اشاره کرد که اتحادیه با سازمان امور مالیاتی داشته. او می گوید در این جهت که اگر بتوانیم محصولات پارچه های چادری و مانتویی مشکی را ذیل محصولات فرهنگی مطرح کنیم که تخفیفات مالیاتی بگیریم محاسن زیادی به همراه خواهد داشت از سوی دیگر بخشودگی مالیاتی کمک می کند که ما بتوانیم این پارچه ها را خیلی ارزان تر به دست مصرف کننده نهایی برسانیم.

رئیس اتحادیه صنف پارچه فروشانِ تهران، اظهار امیدواری می کند که سازمان های مربوطه از جمله وزارت ارشاد و سازمان صنعت و معدن، کمک کنند این کار بزرگ انجام پذیرد.

 

 

 

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8272
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 91 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.