• امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
کل اخبار 1409اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و چند کشور دیگر محدود شده! با احترام و مدارا و مراقبت از جو صمیمانه یک صنف، شاهد وحدت و رفعِ مشکلات خواهیم بود وحدتِ تابلوسازان در جشنواره نهم آذرماه/ تابلوهای شهر زیبا می شوند فعالان صنفی در خصوص آسیب های قانون بودجه نظر بدهند/ از سازوکار‌های شما در داوری و حل اختلاف حمایت می کنیم/ دعاوی مابین هم‌صنفان به مصالحه کشیده شوند اندیشکده حمکرانی اقتصاد هوشمند اتاق اصناف تهران؛ از بازنگری در قوانین کسب و کار و رشد اقتصاد دیجیتال تا حضور اصناف در ساختارهای تصمیم گیری و مشورتی کشور چابک سازی می کنید یا لاک پشت سازی؟/ خیلی چراغ خاموش، همان مالیات را گرفتید!/ ناعدالتی ها و ناترازی هایِ صنف ما مُشت گره کرده استانِ تهران و فریاد یکرنگی از دریچه یک اتاقِ واحد/ اصناف استان تهران یکصدا پیام همدلی را فریاد زدند آخرین دستاوردهای ابزارآلات این هنر را در دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ببینید ظرفیت های بالای یک صنف در پیشرفت گسترده اقتصادی، فرهنگی و اشتغالزایی به تماشا گذاشته شد پیگیری اهم موضوعاتِ صنفی در دیدار نایب رئیس اتاق اصناف تهران با استاندار پلیس و اتاق برای امنیت اقتصادی جامعه همراه شدند/ اعلام آمادگی همه جانبه اصناف برای همکاری با پلیس امنیت اقتصادی قیمت طلا و سکه به ثبات نسبی رسیده/ مردم با خیال راحت، مبادلات خود را انجام دهند ممنوعیت واردات کالا دستاوردی برای دولت نداشت/ زیان‌های سنگینی که ممنوعیت واردات کالا بر جای گذاشت با توزیع برنج و شکر تنظیم بازار تاحدودی التهابات مرتفع شده/ چالش در بازار حبوبات و روغن صدور فاکتور الکترونیک میوه همچنان در بلاتکلیفی به سر می‎برد رکود و کاهش تقاضا همچنان ادامه دارد/ پیش‎بینی بازار فردا ۳۰ آبان ماه

6
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک، روغن و پنچرگیران تهران:

بازار تایر اشباع است؛ قفل سامانه را باز کنید!

  • کد خبر : 4390
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۹
بازار تایر اشباع است؛ قفل سامانه را باز کنید!
محمدرضا آل‌سارا، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک، روغن و پنچرگیران تهران شرایط حاکم بر بازار را نگران‌کننده دانست و گفت: بازار به اشباع و آرامش رسیده است و الزام به فروش سامانه‌ای تایر علاوه‌ بر کند شدن گردش سرمایه در بازار، میزان نقدینگی کارخانه‌ها را نیز کاهش خواهد داد که این موضوع می‌تواند منجر به کاهش دوباره تولید و بالا رفتن قیمت‌ها شود.

با افزایش اخیر قیمت تایرهای رادیال سواری توسط دولت و بالا رفتن حجم تولید و عرضه آنها در بازار، میزان محصولات پرمصرف داخلی که سال گذشته اختلاف چشمگیری بین قیمت بازار آزاد و دولتی آنها وجود داشت، به نقطه اشباع رسیده است.

 رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک، روغن و پنچرگیران تهران تصریح کرد: با توجه به تمهیدات و همکاری وزارت صمت، کارخانه‌های تایرساز داخلی و اتحادیه‌های استانی ازیک‌سو و واقعی شدن قیمت ها و عرضه گسترده تایر در سایزهای پرمصرف، قیمت این تایرها در بازار به آرامش رسیده است و مشتری برای تایرهای عرضه‌شده توسط تایرسازان نیست.

محمدرضا آل‌سارا تاکید کرد: ازسوی‌دیگر تعرفه واردات تایرهای خارجی نیز از ۲۸ به ۶درصد کاهش یافته و همین موضوع باعث شده است قیمت محصولات وارداتی در مواردی برابر با تولیدات داخلی باشد. به همین دلیل در بعضی برندها، تایر حتی پایین‌تر از قیمت مصوب به فروش می‌رسد؛ اما در مواردی حتی مشتری برای تایر با قیمتی پایین‌تر از نرخ مصوب نیز نیست.

آل‌سارا یکی از دلایل راکد شدن بازار تایر را عرضه گسترده این محصول توسط تایرسازان و خارج شدن از پیک مصرف تایر یعنی بازار شب عید دانست و افزود: در حال حاضر تعداد مشتری در بازار به شدت کاهش یافته و محدودیت های فروش تایر در سامانه و الزام کسبه به درج مشخصات کامل برای فروش کالا باعث شده است شاهد دپوی بیش از حد تایر در سایزهای مختلف نزد تایرفروشان باشیم.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک، روغن و پنچرگیران تهران شرایط حاکم بر بازار را نگران‌کننده دانست و گفت: متاسفانه محدودیت‌های فروش تایر در سامانه باعث شده است کسبه با کمبود نقدینگی مواجه شوند و حتی در مواردی امکان خرید مجدد از کارخانه‌ها را نداشته باشند. این درحالی است که گردش سرمایه کسبه و تایرفروشان چرخ کارخانه‌ها را به گردش در می آورد و ناتوانی کسبه در واریز پول به کارخانه‌های تایرسازی می‌تواند مشکلاتی را در بخش تولید ایجاد کند.

وی از مسئولان وزارت صمت خواست با حذف محدودیت‌های ایجادشده در سامانه فروش تایر، امکان فروش لاستیک را تنها با درج کدملی، مشخصات خریدار و تلفن همراه فراهم کنند و محدودیت تعدادی برای فروش نیز برداشته شود.

به‌گفته آل‌سارا درحال‌حاضر هر خودرو در سال تنها می‌تواند ۴حلقه تایر خریداری کند و درصورت بروز حادثه، خرابی و حتی سرقت تایر، مالک خودرو با مشکلات متعددی برای تامین تایر خود مواجه می‌شود.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک، روغن و پنچرگیران تهران به نیابت از اعضای صنف فروش تایر از دولت خواست با حذف محدودیت‌های موجود در سامانه، امکان فروش و گردش کالا و سرمایه را بدون استعلام‌های پلیس راهور، ثبت احوال، بیمه و …فراهم آورند تا دیگر اعضای صنف نیز به‌ راحتی بتوانند کالا را به مصرف‌کننده نهایی عرضه کنند.

آل‌سارا بار دیگر تاکید کرد: بازار به اشباع و آرامش رسیده است و الزام به فروش سامانه‌ای تایر علاوه‌ بر کند شدن گردش سرمایه در بازار، میزان نقدینگی کارخانه‌ها را نیز کاهش خواهد داد که این موضوع می‌تواند منجر به کاهش دوباره تولید و بالا رفتن قیمت‌ها شود.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4390

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.