اصناف و واحدهای صنفی مرتبط با آن ها مشکلات عدیده ای داشته اند و در گفتگوهایی از همین رسانه به بخش هایی از آن ازجمله مالیات اشاره شده. با توجه به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و تعیین مسعود پزشکیان به عنوان رئیس دولت جدید، از صادق فیض آبادی، رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی پرسیده ایم با در نظرگرفتن وعده های اقتصادی مرتبط با امور بازار که توسط پزشکیان مطرح شده و نیز تیم جدید اقتصادی او، سیاست های جدید چطور می تواند بر اقتصاد بازار و روند بهبود اوضاع واحدهای صنفی آن ها تاثیرگذار باشد؟
رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظت، باوردارد که اگر واقعا قرار است اقتصاد رونق پیدا کرده و مشکلات این چنینی حل شود، در وهله اول باید ثبات اقتصادی داشته باشد که اگر نباشد نمی توان نرخ مصوب داشته باشی؛ نمی توانی از واحدهای صنفی بخواهی که اتیکت و برچسب قیمت بزنند؛ نمی توانی بگویی خدمات پس از فروش درست داشته باشند و موارد دیگری از این دست.
به گفته فیض آبادی، همه این ها مرتبط با داشتن اقتصاد سالم و ثبات آن است و به اعتقاد او اولین موضوعی که باید از سوی آقای پزشکیان و تیمشان پیگیری شود، ایجاد نوعی ثبات اقتصادی و بستر امن برای سرمایه گذاری است.
نکته دیگری که رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی به آن اشاره می کند، درگاه های صدور مجوز هستند. به گفته او: درست است که درگاه های مختلفی برای تسریع صدور مجوزهای کسب و کار، به وجود آوردیم اما مشکل اصلی ما نه صدور مجوز کسب و کار که بحث ایجاد کار بود؛ آنچه اصناف در حال حاضر درگیر آن هستند.
فیض آبادی به رکود اقتصادی حاکم اشاره می کند؛ مبالغ بالای مالیاتی؛ عدم وجود ثبات اقتصادی برای سرمایه گذاری اشاره می کند و اینکه هر کسب و کاری نیاز دارد برای ایده اقتصادی و کاری خود برنامه بنویسد.
او می پرسد که با این شرایط اقتصادی که نوسان در اقتصاد حاکم است، سیاست ها بر آن سایه انداخته اند و ارتباطات با دنیا قطع هستند، چطور می توانیم یک برنامه اقتصادی برای واحد صنفی و بیزینس خود داشته باشیم.