• امروز : شنبه, ۲۵ مرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 16 August - 2025
کل اخبار 2076اخبار امروز : 5
0
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان میوه و سبزی تهران عنوان کرد:

افزایش و تورم حاشیه‌ای مانعی برای دستیابی مردم به میوه با قیمت مناسب

  • کد خبر : 9904
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۵
افزایش و تورم حاشیه‌ای مانعی برای دستیابی مردم به میوه با قیمت مناسب
 اسداله کارگر، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان میوه و سبزی تهران گفت: با توجه به تنوع میوه در فصل تابستان انتظار برآن است که محصول با قیمت مناسب همانند سنوات قبل در اختیار مصرف کننده قرار بگیرد که متاسفانه افزایش و تورم حاشیه‌ای مانع این امر شده است.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان میوه و سبزی تهران گفت: در فصل تابستان تنوع میوه فراوان است که براین اساس ارزانترین کالا در همین فصل باید به دست مردم برسد که متاسفانه افزایش و تورم حاشیه‎ای موجب شده این اتفاق رخ ندهد.

به گفته وی، علی رغم تنوع و فراوانی کالا، اما کشاورزان اذعان می کنند که هزینه های تولید رشد معناداری داشته است.

کارگر قیمت هرکیلو گیلاس سیاه را ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هرکیلو گیلاس تکدانه ۲۵۰ تا ۴۵۰ هزارتومان، آلبالو ۱۸۰ تا ۲۴۰ هزارتومان، آلوقطره طلا ۶۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، زردآلو ۷۰ تا ۱۱۰ هزارتومان، خیار گلخانه ای ۴۵ تا ۶۰ هزارتومان، خیار اصفهان ۲۵ تا ۴۰ هزارتومان، خیار رسمی ۴۰ تا ۶۰ هزارتومان، انگور عسگری ۴۰ تا ۹۰ هزارتومان، انگور رطبی ۲۰ تا ۴۰ هزارتومان، انگور کندری ۵۰ تا ۱۱۰ هزارتومان، هلو ۴۵ تا ۱۳۰ هزارتومان، شلیل ۵۰ تا ۱۳۰ هزارتومان، توت فرنگی ۸۰ تا ۲۰۰ هزارتومان، هلو انجیری ۶۰ تا ۱۵۰ هزارتومان، انجیر سیاه ۸۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، انجیر زرد ۵۰ تا ۱۵۰ هزارتومان، آلو سیاه ۴۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، سیب گلاب ۴۰ تا ۱۵۰ هزارتومان، سیب دو رنگ ۳۰ تا ۱۲۰ هزارتومان و گلابی ۸۰ تا ۱۵۰ هزارتومان است.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان میوه و سبزی تهران قیمت هرکیلو خربزه ۱۵ تا ۴۵ هزارتومان، هندوانه ۶ تا ۱۸ هزارتومان، طالبی ۸ تا ۳۰ هزارتومان و جانا ۸ تا ۲۳ هزارتومان اعلام کرد.

به گفته وی، قیمت کنونی هرکیلو موز فیلیپن ۱۲۰ تا ۱۴۵ هزارتومان، موز هندی ۱۱۵ تا ۱۳۰ هزارتومان، موز اکوادور ۱۴۰ تا ۱۶۰ هزارتومان، انبه ۱۲۰ تا ۱۸۰ هزارتومان و هرکارتن آناناس ۱۹۰ تا ۲۵۰ هزارتومان است.

کارگر با بیان اینکه نظارت بر کالاها انجام می شود، گفت: مغازه دار بر مبنای فاکتور سود قانونی باید لحاظ کند و ما همواره بر مغازه‎ها نظارت داریم تا سود مصوب را لحاظ کنند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=9904

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.