• امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
کل اخبار 1420اخبار امروز : 1

اطلاعیه ها

اصناف عامل آلودگی تهران نیستند/ توقف مازوت‌سوزی در نیروگاه‌ها، آلودگی را کاهش نمی‌دهد/ با تکرار خاموشی، فعالیت اصناف با مشکلات بسیاری روبرو خواهد شد همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان جایِ قهوه در قهوه خانه است/ کافه عربی یکی از واحدهایِ صنفی ماست اتفاقات بزرگ در اقتصادِ اصناف کشور با کمک بانوان/ اتحادیه خرازی اولین «کانون بانوان صاحب جوازِ کسب» را افتتاح کرد مالکان، پیچِ سرقفلی را فشرده و صاحبان کسب و کار را به ستوه آورده اند/ شهرداری محل کسب این افراد را با بلوک سیمانی مسدود کرده گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و عراق محدود شده! تسهیل دسترسی به لاستیک برای متقاضیان/ لزوم اتخاذ تدابیر ویژه از سوی دولت برای مقابله با واردات غیرقانونی لاستیک وزارت جهاد باید بازار سیب‎زمینی را مدیریت کند/ قیمت میوه‌های پاییز ۲۵ درصد افزایش یافت رکود مطلق معاملات بازارخودرو/ عدم توان مردم برای خرید خودرو

18
مرتضی قدیری، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان مصنوعات سیمانی و لوازم فلزی ساختمانی تهران:

افزایش قیمت سیمان معضل بزرگ تولیدکنندگان مصنوعات سیمانی ساختمان/ رکود صنعت ساختمان کسب کارمان را بی رونق کرده است

  • کد خبر : 294
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۹:۲۰
افزایش قیمت سیمان معضل بزرگ تولیدکنندگان مصنوعات سیمانی ساختمان/ رکود صنعت ساختمان کسب کارمان را بی رونق کرده است
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان مصنوعات سیمانی و لوازم فلزی ساختمانی تهران افزایش قیمت سیمان را به عنوان معضل بزرگ تولیدکنندگان مصنوعات سیمانی ساختمان برشمرد و گفت: افزایش چند برابری قیمت سیمان دلایل زیادی دارد؛ ولی مهمترین آن مربوط به افزایش قیمت حامل های انرژی و قطعی مکرر برق و گاز است.

مرتضی قدیری، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان مصنوعات سیمانی و لوازم فلزی ساختمانی تهران در گفت وگو با پایگاه خبری اتاق اصناف تهران در وضعیت کسب و کار این صنف بیان کرد: افزایش قیمت مواد اولیه به خصوص سیمان در بخش مصنوعات سیمانی، کسب وکار صنف را با چالش مواجه کرده است. از سوی دیگر رکود شدیدی هم که در صنعت ساختمان به وجود آمده است مزید بر علت شده و بیش از پیش کسب و کار ما را از رونق انداخته است.

وی تاکید کرد: گردش مالی واحدهای صنفی به شدت پایین آمده و بالا بودن هزینه ها و قیمت تمام شده کالاهای تولیدی باعث نارضایتی اعضای صنف شده است.

قدیری افزود: سیمان ماده اصلی مورد مصرف صنف در تولید مصنوعات سیمانی ساختمان است که در یک سال اخیر شاهد افزایش شدید قیمت آن هستیم. این افزایش قیمت دلایل متعددی دارد که یکی از آنها به تامین انرژی مربوط می شود. کارخانه های تولید سیمان هزینه های جاری بالایی دارند. وقتی در فصول گرم سال هفته ای چند روز  با قطعی برق و در زمستان با قطعی گاز مواجه می شوند، میزان تولید پایین می آید.

وی ادامه داد: از سوی دیگر بحث قیمت های حامل های انرژی مانند آب، برق و گاز است که به شدت افزایش یافته و هزینه های جاری کارخانه را بالا برده و کارخانه برای تامین هزینه های خود مجبور به افزایش قیمت سیمان می شود.

قدیری درباره آینده بازار گفت: امید ما این است که صنعت ساختمان وشغل های وابسته به آن مثل شغل ما دوباره رونق بگیرد. ولی واقعیت چیز دیگری است. دولت برای کنترل تورم موجود در جامعه سیاست انقباضی را در پیش گرفته است. اعطای وام و تسهیلات به کسبه و تولیدکنندگان بسته شده، نقدینگی در بازار کم است و عملا فعالیت های اقتصادی کاهش یافته است. دولت به این شیوه از رشد تورم جلوگیری کرده است

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان مصنوعات سیمانی و لوازم فلزی ساختمانی تهران تصریح کرد: اگر دولت یک بار برای مهار تورم و شرایط اقتصادی راه صحیحی اتخاذ نکند، به محض اینکه این سیاست انقباضی از بین برود، متاسفانه با یک تورم خیلی شدید و جهش چند برابری قیمت کالاها مواجه خواهیم شد. به همین علت نمی توان به آینده خیلی خوش بین بود.

او سپس به بیان مشکلات صنف متبوع خود پرداخت و گفت: مشکل اصلی صنف همانطور که قبلا اشاره کردم تامین و قیمت فزاینده مواد اولیه مورد نیاز مانند سیمان است. حتی لوازم فلزی مورد مصرف در ساختمان سازی که توسط صنف ما عرضه می شود به دلیل افزایش قیمت آهن و مفتول های فلزی و همچنین تعطیلی کارگاه ها و کارخانه های تولیدکننده این وسایل به دلیل قطعی مکرر برق، گران شده اند.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان مصنوعات سیمانی و لوازم فلزی ساختمانی تهران همچنین به سامانه نوین اصناف و مشکلات آن هم اشاره کرد و افزود: سامانه نوین اصناف یا همان درگاه ملی صدور پروانه کسب از بدو راه اندازی ایراداتی داشت که هنوز هم برطرف نشده و تمام اتحادیه ها را با معضل روبه رو کرده است. حتی مسئولان وزارت صمت هم در این باره پاسخگو نیستند.

قدیری تاکید کرد: هنوز هماهنگی های لازم بین ارگان های مربوطه و سامانه نوین اصناف به وجود نیامده، اداره اماکن باید برای اخذ پروانه کسب مجوز و تاییدیه صادر کند که مدتی است این مورد دچار مشکل شده است. وی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات بحث پرداخت هزینه صدور یا تمدید مجوزهاست. اعضایی که قبلا هزینه دریافت پروانه را پرداخت کرده اند، باید مجوز خود را از طریق سامانه تمدید کنند؛ ولی به جای هزینه تمدید مجدد، باید کل هزینه دریافت پروانه کسب را پرداخت نمایند. امیدواریم زودتر این معایب رفع گردد و اتحادیه ها از این سردرگمی نجات پیدا کنند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=294
  • نویسنده : ابراهیمی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری اتاق اصناف تهران
  • 443 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.