• امروز : شنبه, ۶ تیر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 27 June - 2026
کل اخبار 2661اخبار امروز : 7
0
رئیس اتحادیه صنف آهن‌سازان مطرح کرد:

ادامه روند تولید با وجود دشواری‌های تامین مواد اولیه/ ضرورت افزایش عرضه مواد اولیه در بازار

  • کد خبر : 12657
  • ۰۶ تیر ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۷
ادامه روند تولید با وجود دشواری‌های تامین مواد اولیه/ ضرورت افزایش عرضه مواد اولیه در بازار
شاهین شاهرخی، رئیس اتحادیه صنف آهن‌سازان تهران با اشاره به افزایش شدید هزینه‌های تولید در ماه‌های اخیر گفت: قیمت ورق و سایر مواد اولیه مورد نیاز این صنف نسبت به گذشته حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد افزایش یافته و همین مسئله دسترسی تولیدکنندگان به مواد اولیه را دشوار کرده است.

رئیس اتحادیه صنف آهن‌سازان تهران در تشریح وضعیت این صنف پس از شرایط جنگی اخیر اظهار کرد: «هزینه‌های تولید به شکل قابل توجهی افزایش یافته و قیمت ورق، متریال و سایر اقلام مورد نیاز آهن‌سازان رشد چشمگیری داشته است. در حال حاضر تهیه مواد اولیه نسبت به گذشته دشوارتر شده و تورم بالا نیز مشکلات فعالان این حوزه را دوچندان کرده است.»

وی با اشاره به میزان افزایش قیمت‌ها گفت: «قیمت‌ها در بخش مواد اولیه و دسترسی به کالاها نسبت به گذشته حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد افزایش داشته است.»

کار تولید در ایام جنگ ادامه داشت

رئیس اتحادیه صنف آهن‌سازان تهران درباره وضعیت تولید در دوران جنگ نیز تصریح کرد: «فعالیت واحدهای تولیدی به طور کامل متوقف نشد و کار تولید ادامه داشت، هرچند تأمین مواد اولیه با دشواری‌هایی همراه بود. در آن مقطع متریال مورد نیاز یا در دسترس بود یا با سختی تهیه می‌شد، اما اکنون شرایط نسبت به دوران جنگ بهتر شده و دسترسی به مواد اولیه آسان‌تر است.»

وی در پاسخ به این پرسش که چه اقداماتی می‌تواند به افزایش تاب‌آوری صنایع کمک کند، اظهار کرد: «مهم‌ترین انتظار از دولت، افزایش عرضه مواد اولیه در بازار و ایجاد شرایطی است که تولیدکنندگان با مشکلات مالی و هزینه‌های سنگین مواجه نشوند. هرچه دسترسی به مواد اولیه بیشتر و هزینه‌های تولید کنترل شود، شرایط برای فعالیت واحدهای صنعتی مناسب‌تر خواهد شد.»

۶۰ درصد افزایش قیمت در ایام جنگ

شاهرخی درباره تأثیر احتمالی توافقات و بهبود روابط اقتصادی بر فعالیت صنف آهن‌سازان نیز گفت: «هرگونه توافق و کاهش تنش‌های اقتصادی می‌تواند به بهبود شرایط بازار کمک کند. در چنین وضعیتی قیمت‌ها کاهش پیدا می‌کند، خرید و فروش آسان‌تر می‌شود و فعالان اقتصادی با محدودیت‌های کمتری مواجه خواهند بود.»

رئیس اتحادیه صنف آهن‌سازان تهران با اشاره به تحولات اخیر بازار تأکید کرد: «در مجموع طی ماه‌های گذشته، بازار از نظر قیمت‌ها و دسترسی به مواد اولیه با تغییرات قابل توجهی روبه‌رو بوده و می‌توان گفت این تغییرات در برخی بخش‌ها به حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد رسیده است.»

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=12657

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.