• امروز : یکشنبه, ۱۲ بهمن , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 1 February - 2026
کل اخبار 2437اخبار امروز : 0
8
نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، نقره و سکه فروش پایتخت و رئیس کارگروه تخصصی این صنف در اتاق اصناف تهران:

در ایام ولادت حضرت زهرا(س) کاهش تقاضای ما شدت بیشتری گرفت/ شب یلدا هم قطعا همین اتفاق تکرار خواهد شد/ خرید مصنوعات طلا توصیه می شود

  • کد خبر : 11177
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۱
در ایام ولادت حضرت زهرا(س) کاهش تقاضای ما شدت بیشتری گرفت/ شب یلدا هم قطعا همین اتفاق تکرار خواهد شد/ خرید مصنوعات طلا توصیه می شود
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| به گفته نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران، افزایش قیمت ها سبب شد در ولادت حضرت فاطمه که روز زن بود نه تنها بازار طلا هیچ گونه تغییری نداشته باشد که رکود و کاهش تقاضا شدت بیشتری هم پیدا کند؛ روندی که در شب یلدا هم قطعا تکرار خواهد شد. او به مخاطبان این هنرصنعت، توصیه کرده با توجه به کاهش تولید که بین 20 تا 40 درصد در سال جاری بوده و طبق سنت ها و اعیاد و اینکه طلا همیشه جزو سرمایه گذاری های امن بوده و افزایش تدریجی داشته، مصنوعات طلا خریداری کنند.

امروز چهارشنبه مورخ 26/ 9/ 1404 انس طلا در بازارهای جهانی به قیمت 4328 دلار، رسیده و به گفته نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، نقره و سکه فروش پایتخت و رئیس کارگروه تخصصی این صنف در اتاق اصناف تهران با روندی افزایشی، هر گرم طلای 18 عیار 13 میلیون و 585 هزار تومان، تمام سکه طرح جدید 140 میلیون و 500 هزار تومان، تمام سکه طرح قدیم، 134 هزار و 500 هزار تومان، نیم سکه، 76 میلیون و 700 هزار تومان، ربع سکه 43 میلیون و 500 هزار تومان و سکه یک گرمی بانک مرکزی، 19 میلیون و 900 هزار تومان، دربازار داخلی مبادله شده و حباب سکه به 7 میلیون و 900 هزار تومان رسیده است و هر گرم نقره هم 219 هزار تومان بوده است.

به گفته رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، نقره و سکه فروش تهران، افزایش قیمت ها سبب شد در ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) که روز زن بود نه تنها بازار طلا هیچ گونه تغییری نداشت بلکه رکود و کاهش تقاضا شدت بیشتری هم پیدا کند؛ روندی که در شب یلدا هم قطعا تکرار خواهد شد.

بذرافشان، با بیان اینکه افزایش قیمت ها و شرایط معیشتی و اقتصادی مردم به گونه ای است که با کاهش تقاضا مواجهیم، اظهار امیدواری کرد که با کاهش بازار جهانی و کاهش قیمت ارز شاهد ثبات و کاهش طی روزهای آینده باشیم.

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر، نقره و سکه فروش پایتخت و رئیس کارگروه تخصصی این صنف در اتاق اصناف تهران ضمن بیان این نکته که طلا جزو سرمایه گذاری های امنی بوده و تحلیل بر این است که در سال آینده میلادی طلا با افزایش قیمت همراه خواهد بود؛ اتفاقی که در صورت رخداد، بازارهای داخلی را هم تحت تاثیر قرار خواهند داد، گفته است که سرمایه گذاری برای طلا همیشه جزو سرمایه گذاری های امن بوده است.

او به مخاطبان این هنرصنعت، توصیه کرده با توجه به کاهش تولید که بین 20 تا 40 درصد در سال جاری بوده و طبق سنت ها و اعیاد و اینکه طلا همیشه جزو سرمایه گذاری های امن بوده و افزایش تدریجی داشته، مصنوعات طلا خریداری کنند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=11177
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 172 بازدید
  • بدون دیدگاه

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.