محمدرضا محمدی، رئیس اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبردارن تهران با اشاره به معضل کالاهای قاچاق در تهران به خریداران در خصوص اکتیو یا غیر اکتیو بودن کالاها هشدار داده و گفته است که اگر کالاها پیشتر فعال شده باشند از پشتیبانی برخوردار نبوده و اتحادیه نمی تواند هیچ گونه پیگیری در این زمینه داشته باشد. به گفته او، مشتریِ ناآگاه وسیله ای که پیشتر استفاده شده یا کار کرده است و یا کارهای پشتیبانی آن در کشور دیگری انجام شده را می خرد در حالی که این کالا باید بکر باشد.
رئیس اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران مجالس تهران، ادامه می دهد که از طرفی، سهمیه هر کشور برای عرضه کالا مشخص است؛ آن سهمیه وارد کشور شده و بعد زمانی که می خواهند کالا را در بازار عرضه کنند؛ تقاضا کمتر است و مجبورند به کشوری مثل ایران بفرستند اما آن جا دیگر اکتیو شده و ضمانت و قابلیت پیگیری از سوی فروشنده هایی که تحت نظر اتحادیه نیستند، وجود ندارد.
محمدی با بیان اینکه بسیاری از هزینه های کالای قاچاق، پرداخت نشده، قیمت آن نسبت به ورود قانونی به مراتب پایین تر است و مشتری هم چون آگاهی کامل نسبت به این قضیه ندارد به سمت و سوی آن کالا می رود و بعد از خرید، تازه متوجه می شود چه اتفاقی رخ داده.
از او در خصوص درصد کالای قاچاق نسبت به شکل قانونی آن می پرسیم؛ رئیس اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران مجالس تهران، توضیح می دهد که درصد کالاهای قاچاق نسبت به کالای دارای پشتیبانی تقریبا نصف به نصف است اما بخش قاچاق زورش می چربد و انگیزه را از واردکننده می گیرد.
روی سخن رئیس اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران مجالس تهران با همکارانش است که آگاه باشند و در انتخاب هرگونه تجهیزات عکاسی فیلمبرداری که وارد ایران می شود گارانتی های معتبر را انتخاب و با یک تحقیق از خود اتحادیه ها پشتیبانی های درست را که زیر نظر اتحادیه است، شناسایی کنند.
نمایشگاه فرصتی برای ارائه آن ها که کار قانونی انجام می دهند
موضوع بعدی مورد توجه از سوی محمدرضا محمدی، اینکه سال هاست که بعد از کرونا در تهران و در ایران نمایشگاه تجهیزات عکاسی و فیلمبرداری برگزار نشده؛ به گفته او، واحدهای صنفی و برندها می توانند از این فرصت برای نشان دادن توانمندی های خود استفاده کرده و آن را فرصتی برای عرض اندام در بازار بدانند.