غلامحسن شیرازی، رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر و قلوه تهران در مورد میزان تقاضا برای مصرف جگر بیان کرد: تقاضا بالاست و عرضه بسیار کم به طوری که فقط میتوانیم ۱۰ درصد از حجم تقاضا را پاسخ دهیم و ۹۰ درصد دیگر بیپاسخ میماند.
شیرازی در مورد علت افزایش قیمت جگر گفت: قیمتگذاری دست ما نیست اما زمانی که کمبود هست مسلم است که قیمتها بالا میرود.
رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر و قلوه تهران به نقش قصابیها در گرانی قیمت جگر نیز اشاره و بیان کرد: جگر باید مستقیم به جگرکیها داده شود و نباید اصلا به قصابیها داده شود چون قصابیها جگر را به قیمت گزاف به مردم عرضه میکنند.
شیرازی در مورد قیمت هر سیخ جگر کبابی هم گفت: در تهران قیمت هر سیخ جگر بین ۲۰ هزار تا ۳۰ هزار تومان است که علت این تفاوت، به وزن جگری که به سیخ کشیده میشود بستگی دارد، به طوری که برخیها ۲۵ گرم و برخی دیگر برای جلب نظر مشتری ۳۰ گرم جگر به سیخ میکشند و آن را گرانتر میفروشند.
رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر و قلوه تهران در خصوص راهکار کنترل قیمت جگر بیان کرد: در حال حاضر، واردات گوشت انجام میشود در حالی که بهتر است به روال ایام قدیم، گوسفند زنده وارد کشور شود و اینجا کشتار شود در این صورت هم گوشت و هم آلایشات دامی فراوان میشود و به این ترتیب قیمتها در این بخش هم پایین میآید.