عارف مرادی، رئیس اتحادیه حمل و نقل کالاهای شهری تهران، می گوید کامیون هایی که در سطح شهر تردد می کنند حدود ۷۵ درصد دچار فرسودگی هستند؛ امری که صنف او را با چالشی جدی مواجه کرده که د حال حاضر هیچ راه حلی هم برای رفع آن وجود ندارد.
به گفته مرادی اتحادیه نمی داند که مشخصا برای رفع مشکل فرسودگی ماشین های حمل و نقل کالاهای شهر به چه ارگان و نهادی مراجعه کند و چه کسی باید در این زمینه پاسخگو باشد؟
او در خصوص تاثیر ماشین های فرسوده بر کار صنف خود، تشریح کرده که منجر به این می شود هم مصرف سوخت بالا برود، هم آلودگی ایجاد شده و هم منجر به دامن زدن به ترافیک شهری شود. از سوی دیگر امنیت بار شهروندان هم به خطر می افتد به این صورت و بارها این اتفاق رخ داده است که ماشین به دلیل فرسودگی وسط راه بماند.
اما در میانه مشکلاتی که فرسودگی ماشین ها به وجود آورده، هیچ ارگانی حاضر نیست که دست به نوسازی و جایگزینی این ماشین های فرسوده بزند. عارف مرادی، اظهار امیدواری می کند با توجه به اینکه خودروسازها باید زمینه های مهیا برای ورود به این موضوع را داشته باشند، زمینه های جدید همکاری با این صنف انجام گیرد.
فضای مجازی ناامن است؛ حمل و نقل کالاهای خود را به آن نسپارید
در بطن مشکلات این ماشین های نیمه سنگین فرسوده و زیان آور هم برای محیط زیست شهری و هم برای امنیت مال شهروندان و افزایش هزینه های سربار برای اهالی این صنف، مشکل دیگری که بر استرس و فشار کاری همکاران می افزاید خصوصا در فصل کاری این صنف و فصل جابجایی، فضای مجازی است.
رئیس اتحادیه صنف حمل و نقل کالاهای شهری تهران، می گوید شهروندان نباید قبول کنند که برای جابجایی اثاثیه منزل خود از فضای مجازی استفاده کنند آن ها باید برای استفاده از خدمات مطمئن از سامانه ۱۱۸ کمک گرفته و یا به سایت اتحادیه به آدرس ehkt.ir یا اتحادیه حمل و نقل کالاهای درون شهری تهران و یا به دفاتر حضوری مراجعه کنند.