• امروز : شنبه, ۲۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل اخبار 1835اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

در صنایع مهمی جزو کشورهای اصلی هستیم/ صنعت بافت و دوخت باید در کشور بومی سازی شود/ امیدوارم موضوع اقتصاد به بخش خصوصی سپرده شود عرق جبینش را کسبه در ۴۶ سال ریختند تا فروشگاه های بزرگ نانش را در عرض چهار سال بخورند!/ آقای پزشکیان بفرمایید رودررو با ما صحبت کنید مادامی که قدرت و مسئولیت خود را نشناسیم نمی توانیم تصمیمات صحیح و اثربخش اتخاذ کنیم افزایش قیمت، ادامه رکود و کاهش تقاضا کمی هم عملگرایی بد نیست/ برای احترام به سلیقه مخاطب، واردات را آزاد کنید/ تعیین ضرایب مالیاتی با متر و معیارهای کهنه چرا؟ شهر پارچه در راه است؟/ مسیر پر پیچ و خم تامین پارچه و بی ادراکی دولت از دشواری های اشتغال زایی این صنف رشادت، فداکاری و جوانمردی های کسبه خُرد نظام اقتصادی را حفظ کرده/ کل نظام بانکی بر تعداد اندکی فروشگاه های هُلدینگ نما متمرکز شده! آموزش و تبعیت از قانون دو رکن اساسی توسعه واحدهای صنفی است سرداران اقتصادی را در این جنگ نابرابر تنها نگذارید/ چه محلی مناسب تر از سرمایه گذاری در حوزه ابزار که الفبای تولید است پیش‎نویس ضوابط معاملات برخط طلا منتشر شد بازار طلا در سراشیبی قیمت؛ سکه ارزان شد/پیش بینی فردا ۱۸ اردیبهشت ضرورت تغییرات ساختاری در سیاست‌های تنظیم بازار/ فروش دوگانه کالاهای اساسی؛ پشت پرده افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها در تولید ماشین‎آلات خانگی صنعت دوخت خودکفا هستیم قیمت سیب زمینی بدون دخالت ارزان شد!

33
رضا پاشا بیگی داریانی، رئیس اتحادیه خواربارفروشان:

کمبود کالایی نداریم / مالیات بی‌رویه کمر صنف خواربارفروشی را خم کرده

  • کد خبر : 893
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۰
کمبود کالایی نداریم / مالیات بی‌رویه کمر صنف خواربارفروشی را خم کرده
رئیس اتحادیه خواربارفروشان، موضوع اخذ مالیات‌های بی‌رویه و هزینه‌های شهرداری را مهم‌ترین آسیب فعلی صنف خواربارفروشی توصیف کرد.

رئیس اتحادیه خواربارفروشان، موضوع اخذ مالیات‌های بی‌رویه و هزینه‌های شهرداری را مهم‌ترین آسیب فعلی صنف خواربارفروشی توصیف کرد.

رضا پاشابیگی داریانی، رئیس اتحادیه خواربارفروشان در گفت‌وگو با پایگاه خبری اتاق اصناف تهران در خصوص وضعیت کسب و کار صنف متبوع خود گفت: اکنون یکی از مشکلات بزرگ صنف ما، بحث مالیات است که بسیاری از اعضاء از این موضوع در عذاب هستند. سازمان امور مالیاتی، دستگاه کارتخوان را مصداق سود دز نظر گرفته است، اما با توجه به حاشیه سود اندک بسیاری از کالاها، نمی‌توان به این موضوع استناد کرد.

وی افزود: یکی از دیگر موضوعات، بحث شهرداری است که عوارض و هزینه‌های پسماند را بالا برده است. در حالی که صنف ما پسماند ندارد. موضوع دیگر، مربوط به تابلوهای معرفی خدمات واحدهای صنفی است که شهرداری‌ها هزینه زیادی را برای نصب آن‌ها دریافت می‌کنند. از سوی دیگر، موضوع برق است که هزینه‌های آن بالا رفته است.

پاشابیگی در ادامه به آسیب وارده به کسب و کار واحدهای صنفی از حضور بیش از حد فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ در مجاورت این واحدها صحبت کرد و گفت: فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ که عمدتا وابسته به تولیدکننده‌ها هستند، صدمه زیادی به اعضای صنف وارد می‌کنند. این فروشگاه‌ها در سال‌های اخیر بدون بررسی کارشناسی راه‌اندازی شدند، در حالی که بهتر است این فروشگاه‌ها با فاصله از واحدهای صنفی محلی راه اندازی شود. این فروشگاه ها، مشتریان واحدهای صنفی کوچک را جذب می‌کنند و باعث ورشکسته شدن واحدهای صنفی می‌شود.

رئیس اتحادیه خواربارفروشان خاطرنشان کرد: در زمان کرونا، موجودی مغازه ها همواره مدیریت می‌شد و کمبود کالا نداشتند. انتظار ما این است که سیاست اقتصادی و حمایت از کالاهای خرد و متوسط انجام شود، زیرا این واحدها بیشترین مالیات را می‌پردازند و نیاز به حمایت دارند. در حال حاضر نیز در بازار هیچگونه کمبودی از لحاظ کالایی وجود ندارد. قیمت ها بالا رفته اما کمبود کالا نداریم. موضوعی که داریم در بحث کالاهای تنظیم بازار است که بهتر است سهمیه بیشتری به واحدهای صنفی تعلق بگیرد تا بتوانیم بدون کمبود، به تمامی مردم عرضه مناسب را انجام دهیم.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=893

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.