محمد ولدخانی، رئیس اتحادیه صنف بنکداران پارچه(طاقه فروشانِ) تهران با اشاره به اینکه از سالیانی فروش صنف قماش به صورت مدت دار وعده و چک صورت گرفته و همچنان نیز ادامه دارد به این نکته اشاره کرده است که با توجه به سیاست های بانک مرکزی در جهت سامانه یک پارچه صیادی، ثبت چک ها و رهگیری آن ها متاسفانه هیچ تضمینی برای چک های بلامحل وجود ندارد و راهکارهای ساده ای هم برای سهل الوصول بودن آن ها تعریف نشده و اگر هم شده باشد، چالش ها و موانع زیادی برای عبور دارد.
فارغ از اینکه دولت درکی از اشتغال زایی با این نحوه فروش صنف را داشته باشد یا خیر به گفته ولدخانی با این روند هیچ ضمانتی برای امنیت سرمایه کسبه قماش وجود ندارد؛ در فروش سنتی بسیاری از تولیدی های پوشاک و منسوجات کشور که جهت تامین مواد اولیه تولیدشان به بازار مراجعه می کنند بدون هیچ اعتبارسنجی فقط با یک برگه چک که هیچ تضمینی هم ندارد برای پاس شدن آن پله های دادسراها را را بالا و پایین رفته تا بتوانند پارچه را تامین کنند!
رئیس اتحادیه صنف بنکداران پارچه فروشان تهران پرسیده است که اینجا چه خلائی وجود دارد که هر روزه شاهد مشکلات زیادی در این گونه معاملات هستیم. او پیشنهاد کرده که ایجاد یک پلتفرم می تواند سیستم سنتی را به سیستم مدرنیزه تبدیل کند و این امر فقط با مشارکت بانک ها و شبکه اعتبار سنجی گسترده که در اختیار شرکت های بزرگ هستند انجام می شود.
به این ترتیب محمد ولدخانی با بانک های صادرات، ملی و سپه چندین بار وارد مذاکره شده و بانک ها هم تا حدودی شوق انجام این کار را نشان داده اند. بنا به اظهارارت رئیس اتحادیه صنف بنکداران پارچه(طاقه فروشانِ) تهران، این کار به سرمایه درگردش کسبه کمک شایانی کرده به این ترتیب که پس از اجرا شاهد رونق تولید در کل زنجیره تولید نساجی خواهیم بود.