رئیس اتحادیه صنف تاسیسات مکانیکی ساختمان تهران، توضیح داده است که اصولاً در اجرای هر طرح نسبت به ظرفیت آن استان ابتدا زیر ساخت های آموزش آماده و پس از برگزاری دوره های علمی و آموزشی آغاز به اخذ آزمون و اعطای مدرک (پروانه و گواهینامه) می شود و سپس آن مدارک، ملاک عمل قرار می گیرد.
کامبیز فرقانی پیله رود با بیان اینکه سازمان نظام مهندسی استان تهران از فعالیت مجریان گاز فشار قوی استان با بهانه نداشتن مدرک مبحث۱۷ بخش فشار قوی، ممانعت به عمل آورده، صراحتا اعلام کرده که اتحادیه تاسیسات مکانیکی ساختمان تهران نسبت به این اقدام غیر کارشناسی، واکنش نشان داده و از طرق قانونی پیگیر مسئله خواهد بود.
به گفته رئیس اتحادیه صنف تاسیسات مکانیکی ساختمان تهران، وزارت راه و شهرسازی که متولی آموزش و آزمون و اعطای مدرک برای رشته های فنی و ساختمانی(مباحث مقررات ملی ساختمان) است باید به اقدام سازمان نظام مهندسی ورود کرده و مانع از اجرای آن شود.
او با بیان اینکه ما موافق بالا بردن سطح علمی و تخصصی اعضا هستیم، در عین حال تصریح کرده است که اتحادیه و صنف او قویا خواستار توقف این مانع تراشی های غیر تخصصی بوده و هستند زیرا این قسم موانع، بیشترین آسیب را به چرخه عرضه و تقاضای این صنف که عمدتاً در واحد های تولیدی و صنعتی فعالند، وارد می کنند.
فرقانی پیله رود به بیانات رهبر معظم انقلاب اشاره کرده است که بار ها در خطبه های خود به این امر مهم اشاره و سازمان ها و نهاد ها را از مانع تراشی های بیهوده منع و سفارش به تسهیل در امور کرده اند.
رئیس اتحادیه صنف تاسیسات مکانیکی ساختمان تهران، از آمادگی اتحادیه خود برای مشارکت در برگزاری دوره های آموزشی مبحث۱۷ فشار قوی(وفق شیوه نامه) و طراحی گاز فشار ضعیف(وفق دستورالعمل وزارتخانه) در سطح استان با وزارت راه و شهر سازی و سازمان نظام مهندسی استان خبر داده و تاکید کرده که پس از برگزاری چند دوره و اخذ آزمون و اعطای مدارک می توان این ملزومه را ملاک عمل قرار داد و از افراد فاقد صلاحیت در اجرای کار جلوگیری به عمل آورد.