• امروز : دوشنبه, ۱۸ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 7 April - 2025
کل اخبار 1742اخبار امروز : 6

اطلاعیه ها

وحدت مشکلات در همه صنوف/ در زبان از کمک به تولید کننده می گوییم و در عمل آن ها را تحت فشار قرار می دهیم رنگ هم کالای لوکس و زینتی شد/ بیش از ۶۰ درصد خانواده ها نظافت را جایگزین رنگ کرده اند هرجا فشارِ نرخ دستوری باشد فساد ایجاد می شود/ در حال حاضر هیچ ارگان تصمیم گیرنده ای نداریم/ نان سنگک را آزاد کنید افزایش بی سابقه و بیش از ۱۰۰ درصدی قیمت طلا و سکه در سالی که گذشت/ آسیب های جبران ناپذیر در صورت ادامه شرایط فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید باتلاق رکود در بازار موتورسیکلت و دوچرخه/ نیازمند توجه جدی مسئولان هستیم بانک‌ها؛ گرداننده اصلی لوازم‌خانگی اقساطی/ برای تحقق شعار سال قوانین باید تسهیل شود تامین مواد غذایی کافی اما گران!/ باید از صادرات حبوبات جلوگیری شود الزام بر رفع موانع تولید به منظور رشد سرمایه‌گذاری‌ها کارگران فنی کفش دوز در آستانه مهاجرت/ لزوم حمایت از اتحادیه صنفی کارگری

0
سعید میرزایی، رئیس اتحادیه صنف رنگ فروشان تهران:

رنگ هم کالای لوکس و زینتی شد/ بیش از ۶۰ درصد خانواده ها نظافت را جایگزین رنگ کرده اند

  • کد خبر : 8512
  • ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۲
رنگ هم کالای لوکس و زینتی شد/ بیش از ۶۰ درصد خانواده ها نظافت را جایگزین رنگ کرده اند
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| در سال گذشته خصوصا در شش ماهه دوم همزمان با افزایش نرخ ارز، صنف رنگفروشان تهران چندین بار با افزایش قیمت رنگ در مواجه بوده؛ سعید میرزایی، رئیس اتحادیه صنف رنگ فروشان تهران با اظهار تاسف از اینکه قدرت خرید خانواده ها در این زمینه هم کم شده، معتقد است که رنگ نیز مانند بسیاری از اقلام اساسی و غیر اساسیِ دیگر به جمع کالاهای لوکس و زینتی اضافه شده و خانواده ها به دلیل نداشتن موجودی، کمتر به سمت رنگ آمیزی خانه های خود می روند.

بنا به اظهارات رئیس اتحادیه رنگ فروشان تهران، صنف او در سالی که گذشت شب عید نداشت چراکه بهترین زمان کاری برای این صنف دو ماه آخر سال است و با توجه به اینکه سالیان پیشتر بهمن و اسفند ماه در فروش رنگ با رونقی هرچند نسبی، مواجه بوده اند سال گذشته به دلیل افزایش هزینه های خانواده و گرانی رنگ و به تبع آن افزایش لاجرمِ دستمزد نقاش ها شب عیدی وجود نداشته است.

اما سعید میرزایی اظهار امیدواری می کند که با توجه به اقداماتی که هیات مدیره اتحادیه در نظر دارد بتوانند از طریق وزارت صمت و مراجع دولتی امتیازاتی برای صنعت دریافت کنند تا شاید بخشی از تولید به ارز دولتی واگذار شود. او با تصریح این نکته صنف او هیچ وابستگی به دولت ندارد و تمام مسائل خود را از طریق ارزهای آزاد تامین می کند، توضیح می دهد که چطور در این فرآیند، قیمت تمام شده کالا و خدمات را  بالا برآورد می شود.

به گفته رئیس اتحادیه صنف رنگ فروشان تهران به این دلیل که ۵۰ درصد از مواد اولیه تولید رنگ به خارج از کشور وابسته است و ۵۰ درصد آن در داخل تهیه می شود بهتر است مسئولان به این نتیجه برسند که یا آن ۵۰ درصد خارج را به خودکفایی برسانیم یا ۵۰ درصد وابسته به ارز را به صورت ارز دولتی یا شاید ارز نیمایی یا تمهیداتی از این دست در نظر بگیریم که قیمت تمام شده قیمت ارزنده و مناسبی باشد تا مردم بتوانند از این موقعیت استفاده کنند به این دلیل که رنگ آمیزی در روحیه اشخاص اثرگذار بوده و انرژی و روحیه مثبتی را به خانه ها وارد می کند.

از آنجا که رنگ هم به خیل کالاهای زینتی و لوکس اضافه شده و این جای تاسف دارد از میرزایی می پرسیم که مردم به عنوان جایگزین چه کاری انجام می دهند؟

رئیس اتحادیه صنف رنگ فروشان تهران، می گوید بیش از ۶۰ درصد خانواده ها نظافت را جایگزین کرده اند و اماکنی که به صورت دولتی و خصوصی هستند مثل هتل ها، بیمارستان ها، برخی مدارس، نهادها و ارگان ها و سازمان ها و نیز ساختمان ها و برج های لوکس، بیشتر از رنگ استفاده می کنند.

از سوی دیگر میرزایی به این نکته اشاره می کند که دانشِ تبلیغات یا آگاهی در این زمینه پایین است که خانواده خودش می تواند رنگ آمیزی را انجام دهد به این دلیل که در ۵۰ درصد مواقع نیاز به زیرسازی وجود ندارد و تنها تعویض رنگ می خواهد و اگر این آموزش وجود داشته باشد که خانواده ها با هزینه کمی می توانند این کار را انجام دهند همان انرژی و نشاط با دردسر کمتری به خانه ها راه پیدا می کند. در این صورت در درجه اول به مصرف کننده کمک می شود و بعد رنگ فروش رنگ خود را می فروشد و در نهایت هم به نفع تولید کننده خواهد بود.

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8512
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 7 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.