• امروز : چهارشنبه, ۱۳ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 2 April - 2025
کل اخبار 1731اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید نرخِ گل های بهاره اعلام شد/ از غیرمجازها خرید نکنید دریافت مجوز از کلانتری برای حمل و نقل بار در ایام عید الزامی ست/ ماشین های حمل بار باید تابلو داشته باشند ظن قاچاق رسما بستر راهزنی شده!/آن ها که به عدم جایگزینی کالا اعتقادی ندارند تورم و مالیات هم ندارند بهبود وضعیتِ بازار در روزهای پایانی سال بعید است/ شرایط بحرانی و بازار التهابی در ۱۴۰۳ و اظهار امیدواری برای نشاط اصناف در ۱۴۰۴ هیچ کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم/ تورم حداقلی، نهایت مشتری مداری و مُدارای اهالی این صنف با شهروندان رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است نرخ خدمات آرایشگاه مردانه تغییر نکرده است/ تزریق ژل و بوتاکس ممنوع! تغییر الگوی مصرف مشتریان؛ تعمیرات موبایل جایگزین خرید شد اعتقادی به ذخیره‌سازی و تنظیم بازار به این شکل نداریم رکوردی دوباره از قیمت طلا و سکه/ پیش‎بینی بازار فردا ۲۸ اسفندماه نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است مشکل اصلی به دست مجلس حل می‎شود/ گرانی ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی و گرایش مردم به غذاهای فوری و آماده!

5
رئیس اتاق اصناف تهران:

نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است

  • کد خبر : 8461
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۸
نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است
 حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران گفت: فروش مواد محترقه در واحدهای صنفی ممنوع است و مردم می‌توانند در صورت مشاهده این موضوع را گزارش کنند، اما در حال حاضر عمده این محصولات از سوی دست‌فروشان عرضه می‌شود.

رئیس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه واحدهای صنفی عموما از فروش کالاهای غیرمجاز خودداری می‌کنند و مواد محترقه چهارشنبه سوری هم شامل کالاهای غیرمجاز می‌شود، تصریح کرد: برخی از محصولاتی که در ایام چهارشنبه سوری استفاده می‌شود رسمی و دارای استاندارد تایید شده است که خطرناک نیستند و در جشن‌ها و تولدها هم استفاده می‌شود و فروش آن‌ها ایرادی ندارد. اما اگر واحدهای صنفی اقدام به فروش مواد محترقه غیرمجاز خطرآفرین کنند، تخلف است و با آن‌ها برخورد می‌شود.

وی با بیان اینکه فروش کالاهای محترقه خطرناک عموما از سوی دستفروش‌ها انجام می‌شود، گفت: مشکل در حال حاضر فروش محصولات محترقه خطرناک از سوی دستفروشان در معابر است.

به گفته رئیس اتاق اصناف تهران شهروندان در صورت مشاهده فروش مواد محترقه در واحدهای صنفی می‌توانند موضوع را به اتاق اصناف گزارش دهند. البته در حال حاضر بازرسان هم بر واحدهای صنفی نظارت دارند. اما نظارت بر دستفروشان بر عهده‌ اتاق اصناف نیست و این موضوع به شهرداری مربوط است.

رستگار در ادامه از واحدهای صنفی درخواست کرد از فروش مواد محترقه غیرمجاز خودداری کنند و تاکید کرد: اگر گزارشی در این رابطه دریافت کنیم رسما و قانونا با آن‌ها برخورد می‌کنیم. بخشی از این کاراها به طور قاچاق وارد کشور می‌شود و برخی به صورت غیرقانونی در کشور تولید می‌شود که هیچ استانداردی ندارد و مورد تایید هیچ سازمان و ارگانی نیست.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8461

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.