• امروز : پنجشنبه, ۱۲ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 3 July - 2025
کل اخبار 1956اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

پدافند غیر عامل انباردارهای تهران فعال شد؛ تامین امنیت و حراست از سرمایه ملی/ رونما از بسیج اصناف، نیروی انتظامی و همکاران صنفی خود قدردانی کرد بازار اغذیه‌فروشان متعارف و امنیت برقرار است/ تولیدات داخل افزایش قیمت نداشتند/ با همکاری اتاق اصناف تهران قیمت نان را مدیریت می‌کنیم افزایش کاذب قیمت برنج ایرانی و حبوبات به زودی مرتفع می‌شود/ نرخ مصوبه جدید روغن اعلام و کمبود آن منتفی شد/ بازار روند عادی خود را سپری می‌کند بحران در صنعت طلا و جواهر کشور/ اصناف پای کار ایستادند؛ سازمان امور مالیاتی هم مراعات کند رستگار: مطالبات اصناف استیفا شود/ پزشکیان: دولت آمادگی دارد اختیارات لازم را به اتحادیه‌ها و اصناف، اعطا کند نشست مشترک اتاق اصناف و استاندار تهران در شرایط جنگی هم بازار را رها نکردیم/ ضرورت حمایت جدی از اصناف آسیب‌دیده کالاهای اساسی به‌وفور در بازار موجود است/ روغن به‌زودی انبوه توزیع می‌شود  مشکلی در تأمین میوه و سبزی نداریم/ با متخلفان برخورد می‌شود شرایط و نحوه بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده اعلام شد

6
رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران:

عرضه و تقاضا در بازار همخوانی ندارد/ نوسان نرخ ارز و محدودیت و ممنوعیت واردات بازار را با چالش

  • کد خبر : 8188
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶
عرضه و تقاضا در بازار همخوانی ندارد/ نوسان نرخ ارز و محدودیت و ممنوعیت واردات بازار را با چالش
رضا کنگری، رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران پیرامون بازار اقلام اساسی آستانه ماه رمضان توضیحاتی را مطرح و بیان کرد: توجه به نوسان نرخ ارز و محدودیت و ممنوعیت واردات، عرضه و تقاضا در بازار همخوانی ندارد که این امر منجر به نوسان قیمت کالاهای اساسی در بازار شده است.

 رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران گفت: اگر همانند سنوات قبل، واردات کالا از انحصار خارج شود و واردکنندگان با نرخ آزاد بتوانند کالا را وارد کنند، بازار به ثبات می رسد. اما تخصیص ارزهایی که به واردات می دهند، رانت های بزرگی در بازار ایجاد کرده است.
کنگری با تاکید بر رفع محدودیت واردات و تک نرخی شدن ارز بیان کرد: در حال حاضر کالا ۲ فاکتور به فروش می‌رسد، اما با رفع محدودیت و تک نرخی شدن ارز بازار به تعادل می‌رسد.
کنگری ادامه داد: بار‌ها اعلام کرده‌ایم که انحصار و محدودیت واردات برداشته باشد و دستگاه‌های نظارتی تنها نظارت کنند چراکه در این صورت بازار به تعادل می‌رسد، اما متاسفانه وزارتخانه‌ها بدنبال آن هستند که کالا را ارزانتر بدست مصرف کننده برسانند که متاسفانه این امر صورت نمی‌گیرد. به عنوان مثال مسئولان بدنبال آن هستند که برنج را با قیمت ۴۰ هزارتومان بدست مصرف کننده برسانند، درحالیکه این امر محقق نمی‌شود.
وی با بیان اینکه اتحادیه بنکداران متولی توزیع است، افزود: برای ایجاد بازار رقابتی و ثبات قیمت راه حلی جزء رفع محدودیت  واردات نداریم، در غیراین صورت بدلیل کمبود برخی کالا‌ها با نوسان قیمت در بازار رو‌به‌رو خواهیم بود.
رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران با اشاره به التهابات بازار چای بیان کرد: در حال حاضر کمبود عرضه چای منجر به نوسان قیمت شده است که در نهایت این امر منجر به افزایش حدود ۱۰۰ درصدی قیمت از اردیبهشت تاکنون شده است. قیمت چای بسته بندی نیم کیلویی سیلان از ۲۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان ابتدای خردادماه به ۴۶۹ هزار و ۹۰۰ تومان قیمت خورده است، اما با این نرخ ارز بدلیل حذف ارز نیما و ارز توافقی، تولید صرفه  اقتصادی ندارد.
کنگری قیمت هرکیلو برنج ایرانی در عمده فروشی‌ها را ۱۳۵ تا ۱۹۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هرکیلو برنج شیرودی در بنکداری‌ها ۱۴۰ هزارتومان، فجر ۱۵۰ هزارتومان، هاشمی گیلان ۱۹۰ هزارتومان، ندا ۱۳۵ هزارتومان، برنج پاکستانی ۸۶ هزارتومان، برنج هندی ۷۰ هزارتومان است که با احتساب ۱۵ درصد سود بدست مصرف کننده می‌رسد. گفتنی است قیمت لوبیا قرمز ایرانی ۱۴۰ تا ۱۶۰ هزارتومان، لوبیا قرمز خارجی ۱۳۰ تا ۱۳۸ هزارتومان، لوبیا چیتی ایرانی ۲۰۰ تا ۲۴۰ هزارتومان، نخود ۱۰۰ تا ۱۰۵ هزارتومان است.
رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران با بیان اینکه نظارتی در بحث واردات نیست، تصریح کرد: واردکننده با ارز نیما کالا را وارد کرده است، اما بدلیل آنکه در اختیارش قرار نگرفته با ارز آزاد ترخیص کرده است.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8188

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.