• امروز : شنبه, ۲۶ آبان , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 16 November - 2024
کل اخبار 1392اخبار امروز : 8

اطلاعیه ها

آخرین دستاوردهای ابزارآلات این هنر را در دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ببینید ظرفیت های بالای یک صنف در پیشرفت گسترده اقتصادی، فرهنگی و اشتغالزایی به تماشا گذاشته شد پیگیری اهم موضوعاتِ صنفی در دیدار نایب رئیس اتاق اصناف تهران با استاندار پلیس و اتاق برای امنیت اقتصادی جامعه همراه شدند/ اعلام آمادگی همه جانبه اصناف برای همکاری با پلیس امنیت اقتصادی قیمت طلا و سکه به ثبات نسبی رسیده/ مردم با خیال راحت، مبادلات خود را انجام دهند وقتی میراث فرهنگی کمر به حذفِ یک اتحادیه می بندد! ضرورت توجه به ظرفیت و حضور افراد خبره و متخصص در حوزه قهوه/ استقبال مردم از این نوشیدنی نشان از اهمیت صنعت قهوه دارد گرانی مرغ هیچ ارتباطی به خرده فروشی‎ها ندارد/ قیمت مرغ به ۹۸ هزارتومان رسید فعالان صنایع‌دستی از ظرفیت قانونی اتحادیه‌ها استفاده کنند/ ظرفیت صنوف در حمایت از رشد تولید و صادرات صنایع‌ دستی عرضه میوه‎های پاییز ۲۵ درصد افزایش یافت/ الگوی کشت تنها راهکار ایجاد تعادل در بازار است توزیع برنج های تنظیم بازار آغاز شد

1
سی و هفتمین نمایشگاه ملیِ صنایع دستی به همت اتحادیه صنف فروشندگان اشیاء قدیمی و صنایع دستی، برگزار شد:

ظرفیت های بالای یک صنف در پیشرفت گسترده اقتصادی، فرهنگی و اشتغالزایی به تماشا گذاشته شد

  • کد خبر : 6812
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
ظرفیت های بالای یک صنف در پیشرفت گسترده اقتصادی، فرهنگی و اشتغالزایی به تماشا گذاشته شد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، بیست و سوم آبان ماه، سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، تنی چند از مقامات دولتی، نمایندگان مجلس، هنرمندان، روسای اتحادیه های صنفی، اعضای هیات مدیره اتحادیه صنف فروشندگان اشیاء قدیمی و صنایع دستی و به دستِ رئیس اتحادیه این صنف، رضا شاه محمدی در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران افتتاح شد و امروز بیست و ششم آبان ماه در حالی که با استقبال گسترده مخاطبان خود مواجه شد به کار خود پایان می دهد. نمایشگاهی که ظرفیت های بالای خود را در زمینه پیشرفت اقتصادی، فرهنگی و اشتغالزایی به تماشا گذاشت.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان اشیاء قدیمی و صنایع دستی در خصوص سی و هفتمین دوره نمایشگاه ملی صنایع دستی، با این توضیح که اتحادیه‌های صنفی حاصل تجمیع افراد با فعالیت‌های همگن و به تبعِ آن، مشکلات و توانمندی‌های مشابه هستند، حضور در نمایشگاه را بهترین فرصت برای گسترش مفاهیم و توسعه دانش مرتبط با کسب‌وکارهای مشابه دانست که می تواند به بهترین شکل مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

در همین راستا و در جهت بهبود محیط کسب‌وکار، اتحادیه فروشندگان اشیای قدیمی و صنایع دستی شهرستان تهران به ریاست رضا شاه محمدی با هماهنگی برگزارکنندگان این رویداد، غرفه هایی را به اعضای این اتحادیه در محل دائمی برگزاری نمایشگاه های بین‌المللی تهران اختصاص داد.

شاه محمدی، توضیح می دهد که در این نمایشگاه با حضور شرکت کنندگانی از سراسر کشور، تعداد قابل توجهی از اعضای اتحادیه فروشندگان اشیاء قدیمی و صنایع دستی در حوزه‌های تخصصی مربوطه به نمایش کالاهای مرتبط و تعامل با مشتریان و سایر فعالان این حوزه مبادرت کردند.

به گفته رئیس اتحادیه صنف فروشندگان اشیاء قدیمی و صنایع دستی از نکات برجسته این نمایشگاه استقبال بازدیدکنندگانی از کشورهای خارجی و فعالان و علاقمندان از سرتاسر کشور بود که ناگفته، گویای توانمندی‌های اعضای اتحادیه صنف فروشندگان اشیاء قدیمی و صنایع دستی است.

از دیگر مویدانِ قابلیت و توانمندی‌های صنف صنایع دستی، بازدید پر شمار و استقبال مسئولان صنفی پایتخت از نمایشگاه بود؛ حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران، اعضای هیات‌رئیسه این اتاق همچنین روسای اتحادیه‌های صنفی در راستای همدلی و تلاش برای به اشتراک گذاشتن توانمندی های خود، از نمایشگاه دیدن و با رئیس اتحادیه صنف فروشندگان اشیاء قدیمی و صنایع دستی، دیدار کردند.

رئیس اتاق اصناف تهران ضمن اطلاع از اهم مشکلات و همچنین توانمندی‌های بالقوه و بالفعل موجود  بر ارائه راهکارهایی جهت رشد تولید و همچنین حمایت از تولیدکنندگان و فروشندگان این صنف تأکید کرد. رستگار، طی بازدید از غرفه اتحادیه با اشاره به اهمیت و نقش صنایع دستی و اشیاء قدیمی جهت پیشرفت اقتصادی، فرهنگی و اشتغالزایی همچنین تنوع بالای موجود در این حوزه به عنوان یک مزیت رقابتی برای استفاده از طرفیت این اتحادیه توسط میراث فرهنگی تاکید کرد.

رضا شاه محمدی با توجه به نقش و اهمیت قابل ملاحظه صنایع دستی به‌عنوان یکی از حوزه های موثر بر رشد اشتغال زایی و کسب و کارهای مرتبط، به ویژه کسب و کارهای خرد و معرفی فرهنگ و هنر کشور در داخل و خارج از کشور، تاکید می کند که برگزاری هرچه بیشتر نمایشگاه هایی از این دست می تواند محرک قابل توجهی برای ادامه روند رو به رشد موجود باشد.

سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، ۲۶ آبان ۱۴۰۳ به کار خود پایان می دهد.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=6812
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 24 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.