• امروز : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل اخبار 1835اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

در صنایع مهمی جزو کشورهای اصلی هستیم/ صنعت بافت و دوخت باید در کشور بومی سازی شود/ امیدوارم موضوع اقتصاد به بخش خصوصی سپرده شود عرق جبینش را کسبه در ۴۶ سال ریختند تا فروشگاه های بزرگ نانش را در عرض چهار سال بخورند!/ آقای پزشکیان بفرمایید رودررو با ما صحبت کنید مادامی که قدرت و مسئولیت خود را نشناسیم نمی توانیم تصمیمات صحیح و اثربخش اتخاذ کنیم افزایش قیمت، ادامه رکود و کاهش تقاضا کمی هم عملگرایی بد نیست/ برای احترام به سلیقه مخاطب، واردات را آزاد کنید/ تعیین ضرایب مالیاتی با متر و معیارهای کهنه چرا؟ شهر پارچه در راه است؟/ مسیر پر پیچ و خم تامین پارچه و بی ادراکی دولت از دشواری های اشتغال زایی این صنف رشادت، فداکاری و جوانمردی های کسبه خُرد نظام اقتصادی را حفظ کرده/ کل نظام بانکی بر تعداد اندکی فروشگاه های هُلدینگ نما متمرکز شده! آموزش و تبعیت از قانون دو رکن اساسی توسعه واحدهای صنفی است سرداران اقتصادی را در این جنگ نابرابر تنها نگذارید/ چه محلی مناسب تر از سرمایه گذاری در حوزه ابزار که الفبای تولید است پیش‎نویس ضوابط معاملات برخط طلا منتشر شد بازار طلا در سراشیبی قیمت؛ سکه ارزان شد/پیش بینی فردا ۱۸ اردیبهشت ضرورت تغییرات ساختاری در سیاست‌های تنظیم بازار/ فروش دوگانه کالاهای اساسی؛ پشت پرده افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها در تولید ماشین‎آلات خانگی صنعت دوخت خودکفا هستیم قیمت سیب زمینی بدون دخالت ارزان شد!

13
رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران:

شکر کمتر از نرخ مصوب در بازار عرضه می‌شود/ محدودیت واردات و عدم ترخیص برنج منجر به کمبود برنج و التهابات قیمت شده است

  • کد خبر : 6157
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۹:۰۷
شکر کمتر از نرخ مصوب در بازار عرضه می‌شود/ محدودیت واردات و عدم ترخیص برنج منجر به کمبود برنج و التهابات قیمت شده است
رضا کنگری، رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران گفت: با توجه به فراوانی کالا و مشخص شدن منبع تامین شکر بنکداران، قیمت شکر به کمتر از نرخ مصوب رسیده است.

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران با بیان اینکه تمامی کالاها به وفور در بازار موجود است، گفت: با توجه به آنکه منبع تامین شکر بنکداران مشخص است، مشکل بازار شکر نیز مرتفع شده است.

به گفته او، علی رغم آنکه قیمت مصوب هرکیلو شکر برای مصرف کننده ۴۲ هزار و ۵۰۰ تومان است، اما بدلیل مشخص بودن منبع تامین کمتر از این نرخ عرضه می شود که خوشبختانه این امر نشان می دهد که بازار شکر به ثبات رسیده است، درحالیکه در ماه های اخیر هرکیلو شکر در خرده فروشی ها ۴۸ تا ۵۰ هزارتومان فروخته می‌شد.

کنگری با اشاره به علل نوسان قیمت برنج افزود: اگر عرضه با تقاضا در حوزه برنج هم تراز نباشد، این چالش ها ادامه دارد، کمااینکه قیمت هرکیلو برنج پاکستانی طی ۲۰ روز اخیر از ۳۷ به ۵۵ هزارتومان و برنج هندی از ۴۵ به ۷۰ هزارتومان افزایش یافته است.

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران ادامه داد: محدودیت واردات و عدم ترخیص برنج منجر به کمبود برنج و التهابات قیمت شده است و به طور کلی هرکالایی که عرضه و تقاضا با یکدیگر همخوانی نداشته باشد، منجر به نوسان قیمت در بازار می شود که در نهایت استمرار روند  بازار برنج خارجی منجر به هجوم خرید افراد برای برنج ایرانی و مشکلات برهم‌خوردن بازار در این حوزه می شود.

کنگری گفت: مدیریت بازار عرضه و به عبارتی همخوانی عرضه و تقاضا تنها راه‌حل تنظیم بازار است، کمااینکه در شرایط کنونی زمزمه تغییر قیمت روغن شنیده می شود، اما با تغییر نرخ ارز واردات روغن، این امر اتفاق می‌افتد.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=6157

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.