• امروز : جمعه, ۲۲ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 11 April - 2025
کل اخبار 1756اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

ترجیح خرید مصنوعات طلا به جای سکه و طلای آب شده/ بهترین جا برای سرمایه گذاری های خُردِ شهروندان پیگیری های اتحادیه تخفیف ۴۰ درصدی طرح ترافیک را به ۷۰ درصد رساند/ برای اولین بار تعداد صدورِ جواز از ابطال آن پیشی گرفت فعالیت های اتحادیه و تیم جدید نویدبخشِ سالی به دور از تلاطم برای همکاران صنفی خودروهایی که در بم معطل یک امضای وزارت صمت خاک می خورند و دولتی که دستش را از گلوی صنف برنمی دارد! وحدت مشکلات در همه صنوف/ در زبان از کمک به تولید کننده می گوییم و در عمل آن ها را تحت فشار قرار می دهیم رنگ هم کالای لوکس و زینتی شد/ بیش از ۶۰ درصد خانواده ها نظافت را جایگزین رنگ کرده اند هرجا فشارِ نرخ دستوری باشد فساد ایجاد می شود/ در حال حاضر هیچ ارگان تصمیم گیرنده ای نداریم/ نان سنگک را آزاد کنید سی و دومین نمایشگاه تخصصی آرایشی بهداشتی و عطریات از فردا در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود تداخل پلیس+۱۰ در کسب و کار عکاسان/ چرخه معیوب و غیرشفاف باید اصلاح شود عقب‌نشینی مردم از سرمایه‌گذاری در صنعت/ دولت و حاکمیت باید در کنار بخش خصوصی باشند و با آن رقابت نکنند رکود شدید در بازار/ مغازه‌ها تعطیل شده و آینده‌ای مبهم پیش روی ماست ورود سیب‌زمینی جنوب به بازار؛ کاهش قیمت در راه است قیمت میوه‌های نوبرانه از اردیبهشت متعادل می‌شود

17
رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران:

 حضور بخش خصوصی می‌تواند بهره‌وری بارفروشان را افزایش دهد/ از به روزرسانی فرآیند‌های کسب و کار استقبال می‌کنیم

  • کد خبر : 5760
  • ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۴
 حضور بخش خصوصی می‌تواند بهره‌وری بارفروشان را افزایش دهد/ از به روزرسانی فرآیند‌های کسب و کار استقبال می‌کنیم
اکبر یاوری، رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران با استقبال از ایده حضور بخش خصوصی برای کاهش ضایعات میوه و دیگر محصولات کشاورزی گفت: این موضوع باعث سهولت کار بارفروشان خواهد شد؛ به طور کلی ما از به روزرسانی فرآیند‌های کسب و کارمان استقبال می‌کنیم.

بر اساس بررسی‌های صورت گرفته، هر سال بالغ بر ۱.۳ میلیارد تن ضایعات مواد غذایی در دنیا ایجاد می‌شود که این میزان می‌تواند غذای کافی برای ۲ میلیارد نفر را در سال فراهم کند؛ وضعیت نامناسب حمل‌ونقل، فرایند انبار کردن و همچنین عدم وجود سازوکار صحیح در مرحله عرضه محصولات، از جمله مواردی هستند که باعث بروز این اتفاق می‌شود. بر اساس گزارش‌های اعلام شده از سوی انجمن‌های مرتبط با این موضوع، سهم ایران از کل غذایی که هر سال در جهان به هدر می‌رود  حدود ۲.۷ درصد است.

اکبر یاوری، رئیس اتحادیه بارفروشان  پیرامون میزان دور ریز میوه در مزارع و همینطور میادین میوه و تره‌بار اظهار کرد: این موضوع در میادین چندان شایع نیست و عمده آن بیشتر در مزرعه صورت می‌گیرد؛ اگر بسته بندی میوه‌ها از سر مزرعه و سردخانه به درستی انجام شود، ما به ندرت در حوزه توزیع شاهد دور ریز میوه و سبزیجات خواهیم بود.

رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران همچنین درباره آمار مربوط به میزان هدر رفت میوه هم گفت: در حال حاضر اطلاعات دقیقی پیرامون این مسئله وجود ندارد؛ مسئول پاسخگویی به این موضوع وزارت جهاد کشاورزی است.

وی همینطور درباره میزان عرضه و تقاضای میوه هم تصریح کرد: میزان ورودی میوه به میادین در هر روز عددی بالغ بر ۲۲ تا ۲۳ هزار تن است که از این مقدار روزانه ۲۰ تا ۲۱ هزار تن آن از بازار میادین خارج و مابقی آن هم در انبار‌ها دپو می‌شوند. میوه‌های باقی مانده دورریز محسوب نمی‌شوند، بلکه آنها در روز بعد در سطح میدان به فروش می‌رسند.

یاوری همچنین درباره استفاده از تجهیزات و فناوری‌های روز در میادین هم توضیح داد: در حال حاضر در همه میادین کشور از تراز و یا باسکول‌های دیجیتال استفاده می‌شود و به ندرت شاهد استفاده از ترازو‌های قدیمی برای کشیدن بار هستیم؛ این قبیل ابزار‌ها بالغ بر چندین سال است که جمع و بلا استفاده شده‌اند.

رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران با استقبال از ایده حضور بخش خصوصی برای کاهش ضایعات میوه و دیگر محصولات کشاورزی گفت: اعضای صنف بارفروشان به طور جدی از این موضوع حمایت و استقبال خواهند کرد، زیرا این موضوع باعث سهولت کار بارفروشان خواهد شد؛ به طور کلی ما از به روزرسانی فرآیند‌های کسب و کارمان استقبال می‌کنیم.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=5760

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.