گذاشتن چوب لای چرخ کسانی که نمی گذاشتند ارز از مملکت خارج شود یکی از مهم ترین مسائل معتنابه اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی است. رئیس اتحادیه این صنف، در تبیین این مشکل، بحث اینتاکدهایی را مطرح می کند که باید برای رسته های خدماتی تغییر کند به این دلیل که رسته های خدماتی بخشی از پولی که می گیرند سود است و بخش عمده آن پول به جنس و مواد اولیه تعلق دارد.
صادق فیض آبادی، اظهار تاسف می کند که در محاسبات اداره مالیات، بخشی از درآمد به حساب می آید و این روند محاسبات باید اصلاح شده؛ فرمولی داشته باشند که در دریافت وجوه بتوانند به آن استناد کرده و مشکل واحدها را حل کنند.
او می گوید: در تمام دنیا به افرادی که کار خدماتی انجام می دهند، بها داده می شود ولی متاسفانه در ایران و در حال حاضر ضرایب کارهای خدماتی ما بالاتر از ضرایب فروش شده و این اصلا خوب نیست و همه به این سمت می روند که کار خدماتی انجام نداده و فروش انجام دهند.
فیض آبادی، با ذکر این نمونه که «کسی که تلویزیون خراب را به چرخه استفاده برمی گرداند کمک می کند که ارز از مملکت خارج نشود» توضیح می دهد که اینطور ما همه را به این سمت سوق می دهند که جواز خود را عوض کنند و به همان دلیلی که گفته شد و ضریب مالیاتی کمتری دارد رسته فروش بگیرند.
موضوع دیگری فیض آبادی به آن اشاره می کند طراحی سایتی به نام سپتام است. آیین نامه ای که برای تامین و نگهداری دوربین های مداربسته و الزامات آن و نیز آیین نامه های اجرایی آن نوشته و تعیین شده که چه مشخصاتی داشته باشد.
به گفته رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی، متاسفانه از این اتحادیه هیچ استعلامی گرفته نشده و یک گروه خاص از طریق ارتباطاتی که داشته اند آیین نامه ای را مصوب کرده و در درگاه ملی مجوزها جای گرفته!
صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی به سپتام اعتراض دارند و معتقدند این روند و استفاده از یک برند خاص، انحصار ایجاد می کند؛ چرا باید اتحادیه ای که متولی این کار است هیچ نقشی در نوشتن آیین نامه نداشته باشد! فیض آبادی تصریح می کند که ین اتفاقات است که باعث شکست یک پروژه می شود.