اتحادیه صنف چادردوزان و برزنتفروشان هم از این قاعده مستثنی نیست. جبار ایلکا، رئیس اتحادیه این صنف میگوید که همکارانش تحت فشار قرارگرفته و مالیات به مساله آزاردهندهای برای آنها بدل شده است.
به اعتقاد رئیس اتحادیه صنف چادردوزان و برزنتفروشان، اینکه مالیات برای واحدهای صنفی از ۵ میلیون به ۵۰ میلیون برسد؛ ۲ میلیون بشود ۲۷ میلیون، شوخی نیست و زمانیکه واحد صنفی هم اعتراض میکند، حدود دو میلیون به او تخفیف داده و ۲۵ میلیون تومان از او میگیرند!
جبار ایلکا با بیان اینکه این بالابردن رقم مالیاتی هم باید حساب و کتاب داشته باشد، به عدم توجه مسئولان ذیربط به اعتراض صنوف هم اشاره کرده و میگوید که کارشناسان و کارمندان مالیاتی کار خودشان را میکنند و حتی در نحوه برخورد و مواجه با روسای اتحادیه، آداب را هم رعایت نکرده و به اصطلاح، تره هم برای آنها خرد نمیکنند!
با توجه به آنچه رئیس اتحادیه صنف چادردوزان و برزنتفروشان، میگوید، این نحوه کسب درآمد از راه مالیات، به بهای نابودی اصناف تمام شده و آنها را بهسمت تعطیلی واحدها کشانده.
او همچنین به رکود اقتصادی و کساد ناشی از آن در بازار اشاره میکند؛ بالارفتن قیمتها و از آنسو عدم توانایی مشتری برای خرید را اضافه کنید. ایلکا میگوید: زمانی شهروندان چادر مسافرتی و برزنت را ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان میخریدند و همان چادر را الان باید ۲میلیون تومان بخرند و البته بستگی به جنس چادر دارد اما در کل، قیمتها به طرزی نجومی بالا رفتهاند.
رئیس اتحادیه صنف چادردوزان و برزنتفروشان، توضیح میدهد که با حقوق ۱۰ تا ۱۲ میلیونی دیگر پولی برای خرید چادر مسافرتی باقی نمیماند و در حال حاضر افرادی که نیاز فوری و کاری دارند، خرید میکنند هرچند که اکثر رانندهکامیونها هم هرچهار یا پنج سال یکبار و زمانی که چادر کاملا مستعمل و غیرقابل استفاده شود، خرید میکنند.