از آنجا که اتحادیه بنکداران مواد غذایی، رسته توزیعی داشته و همهچیز را بهطور عمده توزیع میکنند و با توجه به اینکه ۷۰ درصد توزیع شکر را این اتحادیه در میان صنوف انجام میدهد، این کمبود و سردرگمی، میتواند زمینهساز چالشی جدی در بازار شود.
رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی توضیح میدهد، صنف او که نقش تعیینکنندهای در این زمینه دارد، دیده نشده!
کنگری از نامهنگاریهای بیجواب خود میگوید و هشدار در این زمینه که چنین اوضاعی منجر میشود بازار به چالش کشیده شود. او از مکاتبه با جهادکشاورزی یاد میکند با ذکر این نکته که آنها از ما خواستند شرکت معتمد به آنها معرفی کنیم که سرمنشاء اصلی سامانه بازارگاه شده و صنف از آن محل تامین شود و ما پذیرفتیم و شرکت معتبری را در اختیارشان گذاشتیم تا صنف ما از این بازارگاه تامین شده و بازرسهای اتحادیه ما بهصورت فیزیکی نظارت داشته باشند که تخلفی صورت نگیرد و حرکت خوبی هم بود.
رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی، ادامه میدهد که با این اوصاف بازهم تکلیفشان مشخص نشده و نه از شرکت معتمد خبری است و نه بازارگاه را در اختیار تکتک اعضای ما صنف او قرار دادند.
اواخر اسفند سال گذشته بود که رضا کنگری از موافقت وزارت جهاد کشاورزی با عرضه کالاهای اساسی در سامانه بازارگاه بعد از ایام عید خبر داد و گفت: بعد از ایام تعطیلات و ماه رمضان، بنکداران برای دریافت کالا باید در سامانه بازارگاه، سفارش خود را ثبت و کالا را دریافت کنند و براین اساس نظام توزیع کالا تغییر خواهد کرد.