حسین محمدی، ضمن ترسیم دشواری شرایط و وضعیت بحرانی صنف خود و اوضاع نابسامان فروش همکارانش که آنها را بهلحاظ وضعیت اقتصادی در مضیقه قرار داده است، توضیح میدهد که صنف کباب و حلیم و غذاهای سنتی در واقع یک صنف ورشکسته است.
رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز، توضیح میدهد که «صنف ما در ماه مبارک رمضان امسال، شرایط کسب و کاربسیار بدی داشتند. به این دلیل که قیمت اقلام و کالاهای وابسته به این صنف و مواد اولیه برای تولید و پخت و پز بهصورت قابل توجهی بالا رفته و با گرانی ملموس و فلجکنندهای مواجه شدیم.»
محمدی، به همزمانی ماه روزهداری با عید نوروز اشاره کرده و میگوید که «امسال به دلیل همزمانی ماه مبارک رمضان با تعطیلات عید نوروز، تهران خلوت بود و شمار قابل توجهی از مردم به سفر رفته بودند برای همین وضعیت فروش تا حد قابل توجهی پایین آمد و شرایط برای اعضای اتحادیه بهمنظور چرخاندن واحدهای صنفی بسیار دشوار بود.»
از طرف دیگر بهگفته رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز، امسال قرار بر این شد که ناجا(نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران) یکسری مجوزها بدهد که برخی از واحدهای صنفی بتوانند بهمنظور جلوگیری از ضرر و زیان بیش از حد، فروش ناهار داشته باشند که متاسفانه صدور این مجوزها هم قطع شد.
محمدی ضمن اشاره به ضرورت پاسداشت آداب و سنن ایرانی، از اداره دارایی، سازمان امور مالیاتی و سایر مسئولان ذیربط در امورات مربوط به کسب و کار واحدهای صنفی میخواهد بهخاطر اینکه این غذاها، غذای سنتی ایرانی و نگین سفره ایرانی هستند، مادامی که این صنف به نابودی کامل کشیده نشده، به داد آن رسیده و آن را نجات دهند.