• امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
کل اخبار 1421اخبار امروز : 1

اطلاعیه ها

اصناف عامل آلودگی تهران نیستند/ توقف مازوت‌سوزی در نیروگاه‌ها، آلودگی را کاهش نمی‌دهد/ با تکرار خاموشی، فعالیت اصناف با مشکلات بسیاری روبرو خواهد شد همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان جایِ قهوه در قهوه خانه است/ کافه عربی یکی از واحدهایِ صنفی ماست اتفاقات بزرگ در اقتصادِ اصناف کشور با کمک بانوان/ اتحادیه خرازی اولین «کانون بانوان صاحب جوازِ کسب» را افتتاح کرد مالکان، پیچِ سرقفلی را فشرده و صاحبان کسب و کار را به ستوه آورده اند/ شهرداری محل کسب این افراد را با بلوک سیمانی مسدود کرده گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و عراق محدود شده! همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان تسهیل دسترسی به لاستیک برای متقاضیان/ لزوم اتخاذ تدابیر ویژه از سوی دولت برای مقابله با واردات غیرقانونی لاستیک وزارت جهاد باید بازار سیب‎زمینی را مدیریت کند/ قیمت میوه‌های پاییز ۲۵ درصد افزایش یافت رکود مطلق معاملات بازارخودرو/ عدم توان مردم برای خرید خودرو

14
حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز:

صنف کباب و حلیم و غذاهای سنتی تهران، یک صنف ورشکسته‌ است/ شمارش معکوس برای نابودی این سنتِ ایرانی/ اوضاع واحدهای صنفی بحرانی‌ست

  • کد خبر : 3719
  • ۲۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲
صنف کباب و حلیم و غذاهای سنتی تهران، یک صنف ورشکسته‌ است/ شمارش معکوس برای نابودی این سنتِ ایرانی/ اوضاع واحدهای صنفی بحرانی‌ست
در حال حاضر فروش واحدهای این اتحادیه در شرایط بحرانی قرارگرفته، بسیاری از واحدهای صنفی به تعطیلی کشیده شده‌اند و این صنف به ورشکستگی مطلق رسیده است؛ این‌ها برآوردی هستند که علاوه بر مشاهدات عینی و ملموس در جامعه که از گفته‌های رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز در گفتگو با پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، حاصل شده است.

حسین محمدی، ضمن ترسیم دشواری شرایط و وضعیت بحرانی صنف خود و اوضاع نابسامان فروش همکارانش که آن‌ها را به‌لحاظ وضعیت اقتصادی در مضیقه قرار داده است، توضیح می‌دهد که صنف کباب و حلیم و غذاهای سنتی در واقع یک صنف ورشکسته است.

رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز، توضیح می‌دهد که «صنف ما در ماه مبارک رمضان امسال، شرایط کسب و کاربسیار بدی داشتند. به این دلیل که قیمت اقلام و کالاهای وابسته به این صنف و مواد اولیه برای تولید و پخت و پز به‌صورت قابل توجهی بالا رفته و با گرانی ملموس و فلج‌کننده‌ای مواجه شدیم.»

محمدی، به همزمانی ماه روزه‌داری با عید نوروز اشاره کرده و می‌گوید که «امسال به دلیل همزمانی ماه مبارک رمضان با تعطیلات عید نوروز، تهران خلوت بود و شمار قابل توجهی از مردم به سفر رفته بودند برای همین وضعیت فروش تا حد قابل توجهی پایین آمد و شرایط برای اعضای اتحادیه به‌منظور چرخاندن واحدهای صنفی بسیار دشوار بود.»

از طرف دیگر به‌گفته رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز، امسال قرار بر این شد که ناجا(نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران) یکسری مجوزها بدهد که برخی از واحدهای صنفی بتوانند به‌منظور جلوگیری از ضرر و زیان بیش از حد، فروش ناهار داشته باشند که متاسفانه صدور این مجوزها هم قطع شد.

محمدی ضمن اشاره به ضرورت پاسداشت آداب و سنن ایرانی، از اداره دارایی، سازمان امور مالیاتی  و سایر مسئولان ذی‌ربط در امورات مربوط به کسب و کار واحدهای صنفی می‌خواهد به‌خاطر اینکه این غذاها، غذای سنتی ایرانی و نگین سفره ایرانی هستند، مادامی که این صنف به نابودی کامل کشیده نشده، به داد آن رسیده و آن را نجات دهند.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3719

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.