• امروز : پنجشنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
کل اخبار 1409اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و چند کشور دیگر محدود شده! با احترام و مدارا و مراقبت از جو صمیمانه یک صنف، شاهد وحدت و رفعِ مشکلات خواهیم بود وحدتِ تابلوسازان در جشنواره نهم آذرماه/ تابلوهای شهر زیبا می شوند فعالان صنفی در خصوص آسیب های قانون بودجه نظر بدهند/ از سازوکار‌های شما در داوری و حل اختلاف حمایت می کنیم/ دعاوی مابین هم‌صنفان به مصالحه کشیده شوند اندیشکده حمکرانی اقتصاد هوشمند اتاق اصناف تهران؛ از بازنگری در قوانین کسب و کار و رشد اقتصاد دیجیتال تا حضور اصناف در ساختارهای تصمیم گیری و مشورتی کشور چابک سازی می کنید یا لاک پشت سازی؟/ خیلی چراغ خاموش، همان مالیات را گرفتید!/ ناعدالتی ها و ناترازی هایِ صنف ما مُشت گره کرده استانِ تهران و فریاد یکرنگی از دریچه یک اتاقِ واحد/ اصناف استان تهران یکصدا پیام همدلی را فریاد زدند آخرین دستاوردهای ابزارآلات این هنر را در دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ببینید ظرفیت های بالای یک صنف در پیشرفت گسترده اقتصادی، فرهنگی و اشتغالزایی به تماشا گذاشته شد پیگیری اهم موضوعاتِ صنفی در دیدار نایب رئیس اتاق اصناف تهران با استاندار پلیس و اتاق برای امنیت اقتصادی جامعه همراه شدند/ اعلام آمادگی همه جانبه اصناف برای همکاری با پلیس امنیت اقتصادی قیمت طلا و سکه به ثبات نسبی رسیده/ مردم با خیال راحت، مبادلات خود را انجام دهند ممنوعیت واردات کالا دستاوردی برای دولت نداشت/ زیان‌های سنگینی که ممنوعیت واردات کالا بر جای گذاشت با توزیع برنج و شکر تنظیم بازار تاحدودی التهابات مرتفع شده/ چالش در بازار حبوبات و روغن صدور فاکتور الکترونیک میوه همچنان در بلاتکلیفی به سر می‎برد رکود و کاهش تقاضا همچنان ادامه دارد/ پیش‎بینی بازار فردا ۳۰ آبان ماه

20
ابوالفضل رجب‌زاده، رئیس اتحادیه صنف خشکشویی و لباسشویی:

بدترین وضعیت صنف خشکشویی و لباسشویی در ۴۰ سال اخیر / بازار شب عید واقعا افتضاح است/ شرایط از دوران کرونا هم وخیم‌تر است

  • کد خبر : 3514
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۳
بدترین وضعیت صنف خشکشویی و لباسشویی در ۴۰ سال اخیر / بازار شب عید واقعا افتضاح است/ شرایط از دوران کرونا هم وخیم‌تر است
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، اگر بخواهیم تاثیر تورم و گرانی بر زمین‌گیرشدن صنوف را بررسی کنیم، بدون شک، صنف خشکشویی و لباسشویی در صدر فهرست واحدهای صنفی رکودزده و ورشکسته قرار می‌گیرد. اتحادیه صنفی که به گفته رئیس آن، نسبت به سال گذشته، با افت شدید مراجعه‌کننده و پایین‌آمدن تیراژ کاری مواجه بوده. ابوالفضل رجب‌زاده، توضیح می‌دهد که این دردِ مشترکِ تمامی واحدهای صنف خشکشویی و لباسشویی است که زنجیروار از جنوب تا شمال شهر وضعیتی از نارضایتی و نگرانی نسبت به آینده کاری به وجود آورده.

رئیس اتحادیه صنف خشکشویی و لباسشویی به بالا رفتن قیمت دلار و ارتباط آن با افزایش قیمت اجناس و ملزومات کار صنف خود اشاره می‌کند؛ نایلون و چوب‌لباسی و نیز مواد شوینده. به گفته رجب‌زاده، قیمت ماده اصلی هم که وارداتی است بالا رفته همینطور پودرهای شوینده و نرم‌کننده و سایر مواد دیگر.

به گفته او برخی مواقع این مواد در بازار پیدا نمی‌شوند و به دلیل آن است که با بالارفتن و تغییر قیمت‌ها، فروشنده‌ها آن را نگه داشته و در مواقعی که قیمت بالا می‌ماند، شروع به فروختن می‌کنند.

رجب‌زاده شرح می‌دهد: زمانی‌که دلار شروع به بالا رفتن کرد، پودر لباسشویی پیدا نمی‌شد؛ البته شما ممکن است ببینید که در فروشگاه‌ها موجود است و این به مصرف عددی در منازل مربوط است اما برای مصارف بالا، توزیع‌کننده‌ها دست نگه می‌دارند و توزیع نمی‌کنند و حتی الان که می‌دانند بعد از عید قیمت‌ها بالا می‌رود در انبارهایشان نگه می‌دارند که به قیمت جدید بفروشند و این مشکل همه مصرف‌کننده‌های مواد اولیه است و نه فقط صنف او.

به این ترتیب امسال یکی از سال‌هایی‌ست که به گفته رئیس اتحادیه صنف خشکشویی و لباسشویی به هیچ‌وجه در همه ۴۰ سال اخیر سابقه نداشته؛ رجب‌زاده می‌گوید: سال گذشته هم افت داشتیم اما امسال نسبت به همه سال‌های گذشته و حتی نسبت وضعیت کرونا هم خیلی افتضاح‌تر است.

رجب‌زاده می گوید اگر واقعا صنف من صنفی بود که درآمد و آینده خوبی داشت، اعضا افزایش پیدا می‌کردند در حالی‌که در تمام این سال‌هایی که او مسئول اتحادیه است، نزدیک به هزار عضو دارد و هنوز هم همان است یعنی سیر رشدی ندارد و اگر چند واحد باز می شوند چند واحد دیگر تعطیل می کنند. در واقع دیگر کسی سراغ این صنف نمی‌آید؛ هم پرمسئولیت است هم پر هزینه و هم کم درآمد.

او به کمبود نیروی کار و عدم تمایل برای ورود به این صنف هم اشاره کرده و می‌گوید کسی نمی‌آید برای ما کار کند. رجب‌‌زاده می‌افزاید که کار ما تخصصی است و کارگر حرفه‌ای باید باشد و کارگر حرفه‌ای هم با این ارقام موجود، حاضر نمی‌شود که بالای سر کار بایستد.

رجب‌زاده می‌گوید: با این ارقام  افزایش حقوق، کارگران ما نمی‌مانند و من مجبورم برای نگه‌داشتنشتان حقوقشان را بالا ببرم و برای اینکه به او حقوق بدهم باید قیمتم را بالا ببرم و قیمت را که بالا می‌برم مشتری‌ام کم می‌شود.

به گفته او: مردم به جایی رسیده‌اند که نیازهایشان را اولویت‌بندی می‌کنند؛ در وهله اول، سیرکردن شکم و بعد پوشاک و بعد هم اگر ته آن چیزی ماند، لباس‌هایی که خیلی برایشان مهم است و در خانه نمی‌توانند بشویند برای ما می‌آورند و به خشکشویی مراجعه می‌کنند.

رئیس اتحادیه صنف خشکشویی و لباسشویی بار دیگر تاکید می‌کند که «بازار شب عید واقعا افتضاح است و در این ۳۰، ۴۰ساله چنین چیزی را ندیده بودم؛ شک ندارم بسیاری از واحدهای صنفی بعد از عید تعطیل می‌کنند. اجاره‌ها، مالیات و سایر هزینه‌های بی‌بازگشت فشار می‌آورند و فرد را مجبور می‌کنند که یا برای کس دیگری کار کند یا به سمت شغل‌هایی نظیر پیک موتوری، اسنپ و امثالهم برود.

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3514

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.