• امروز : دوشنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 19 May - 2025
کل اخبار 1856اخبار امروز : 3

اطلاعیه ها

قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد قدرت صنوف می‎تواند اقتصاد را راهبری و هدایت کند/ لازم است مسیر اقتصادی کشور از طریق اصناف و بخش خصوصی دنبال شود طرح‌های حمایتی، پیوند مردم با کتابفروشی‌ها را تقویت می‌کند

28
شاهرخ محمدزاده، رئیس اتحادیه صنف مهمانپذیران:

اوضاع مهمانپذیرها در تعطیلات نوروز هم بهتر نخواهد شد/ مگر معجره‌ای رخ دهد که این بازار تکانی بخورد!

  • کد خبر : 3410
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۴
اوضاع مهمانپذیرها در تعطیلات نوروز هم بهتر نخواهد شد/ مگر معجره‌ای رخ دهد که این بازار تکانی بخورد!
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، در بازار صنف مهمانپذیران هیچ اتفاق خاصی به منظور بهبود روال رخ نداده و حتی پیش‌بینی می‌شود که در تعطیلات نوروز هم این رکود و کسادی تکانی نخورد. رئیس اتحادیه صنف مهمانپذیران می گوید که میزان پُربودن مهمانپذیرها به طور متوسط حدود 30 درصد است که اکثرا ایرانی و چند نفری هم افغان و عراقی و کشورهای اطراف هستند. به گفته شاهرخ محمدزاده، میزان مخاطبان و مشتریان مهمانپذیرها در ماه‌های گذشته اگر کمتر نشده باشد، بیشتر هم نشده.

رئیس اتحادیه صنف مهمانپذیران به بحث مالیات اشاره کرده و به پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، می‌گوید که این شیوه اتخاذ مالیات، بسیار ناعادلانه، غیر استاندارد، غیر واقعی و مصداق بارز بی‌وجدانی است. او به ذکر نمونه‌ای پرداخته و می‌گوید که دارایی حتی مالیات را بر وام‌هایی که افراد گرفته و به حسابشان ریخته می‌شود، اعمال می‌کند یا اینکه پیش می‌آید که فردی به دلیل احتیاج مالی، دارائی خود را فروخته؛ اینکه بر قسمتی از پول آن فروش، مالیات هم اعمال شود، ضدونقیضی دردآور است.

شاهرخ محمدزاده، می‌پرسد که مگر یک نفر کاسب در صنف مهمانپذیرها که تعداد معدودی اتاق را اجاره می‌دهد چقدر درآمد دارد که تا این حد هم باید مالیات پرداخت کند؟ او البته پرداخت مالیات را لازم و قانونی می‌داند اما پرداختن به این شکل را نه حق صنف خود و نه هیچ اتحادیه صنف دیگری تشخیص می‌دهد.

ادامه روند رکود بر اتحادیه صنف مهمانپذیر/ تهران هیچ معجزه‌ای نشده

اما تعطیلات نوروزی تا چه حد می‌تواند بر بازار مهمانپذیرها اثرگذار باشند؟ آیا مسافرت‌ها در رونق این صنف اثری هرچند کوچک دارد؟ محمدزاده، می‌گوید که در تهران هیچ معجزه‌ای نشده؛ آن‌ها که قصد مسافرت دارند به شمال می‌وند و یا قشم و کیش و اگر این گرانی و اوضاع اقتصادی اجازه دهد افرادی هم ترکیه، دبی، ارمنستان و کشورهای دیگری نظیر این‌ها را انتخاب می‌کنند.

رئیس اتحادیه صنف مهمانپذیران با توجه به شرایط موجود، هیچگونه تغییری در شمار مشتریان صنف مهمانپذیر را پیش‌بینی نمی‌کند و می‌گوید مگر معجره‌ای رخ دهد که این بازار تکانی بخورد!

هرچند تجربه نشان می‌دهد که نباید منتظر معجزه ماند؛ محمدی با بیان این جمله به این نکته هم اشاره می‌کند که عده‌ای از واحدهای صنفی اعلام کرده‌اند به این دلیل که چون این روال برایشان صرفه اقتصادی ندارد، قصد دارند واحد خود را در ایام نوروز تعطیل کنند.

مسافرانی هم که به تهران می‌آیند بعید است که به مهمانپذیرها مراجعه کنند. رئیس اتحادیه صنف مهمانپذیران، اظهار امیدواری می‌کند که شرایط و زمینه‌های سفر گردشگران خارجی به ایران مهیا شده بلکه با خود به ایران دلار آورده و اوضاع تکانی بخورد!

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3410

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.