• امروز : یکشنبه, ۸ مهر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 29 September - 2024
کل اخبار 1235اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

دولت های قبلی به اصناف مثل کیسه پول نگاه می کردند/ پزشکیان شکست می خورد اگر به رویه قبل با اصناف برخورد کند بازار پارچه به چالش کشیده شد/ کجای دنیا کارخانه ای با تولید محدود برای یک صنعت عظیم، تصمیم می گیرد! اتحاد اصناف و حل مشکلات درون سازمانی به دستِ اتاق/ مسئولان، برنامه های دولت قبل را پیگیری کنند اصناف، بازوان توانمندِ نمایندگان منتخب ملت در مجلس هستند/ شعار سال دستاویز برخی دولتمردان برای سرکوب بخش خصوصی نشود دفتر ارتباط مردمیِ نماینده مجلس در اتحادیه صنف لوازم یدکی، افتتاح شد/ در دسترس ترین مکان برای رساندن حرفتان به گوش مسئولان چهاردهمین اجلاس ماهانه اتاق اصناف تهران برگزار شد چوب شرکت های تولیدکننده «خامه» لایِ چرخ قنادی هایِ تهران فعالیت کسب و کار مجازی باید زیر نظر اتحادیه باشد بازار طلا بدون التهاب و آرام است/ علت افزایش قیمت طلا و سکه اعلام شد برنامه‌ریزی تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی برای بومی‌سازی تجهیزات نرم‌افزاری کاهش چشمگیر تقاضا برای خرید نوشت افزار/ ما فعالان حوزه نوشت افزار شرایط سختی را سپری می‌کنیم واکنش بازار به واردات خودرو با کاهش قیمت تولید داخلی همراه خواهد بود/ خودروسازان قیمت و حجم عرضه خودرو به بازار را تعیین می‎کنند حذف ارز نیمایی بازار کاغذ را بهم ریخت/ گران‌فروشی موجودی انبارها

10
رئیس اتحادیه صنف قالی‎شویان تهران:

درآمد قالی‎شویان ۳۰ درصد پایین آمد/ ۲۰ واحد قالیشویی در تهران تعطیل شد

  • کد خبر : 3366
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۹
درآمد قالی‎شویان ۳۰ درصد پایین آمد/ ۲۰ واحد قالیشویی در تهران تعطیل شد
حجت محمدی کمسرخ، رئیس اتحادیه قالیشویان تهران با بیان اینکه در سال گذشته حداقل 20 واحد ما تعطیل شد، گفت: اوضاع بازار کار قالیشویان در بهمن ماه امسال نسبت به سال گذشته حدود 30 درصد افت کرد.

رئیس اتحادیه قالی‎شویان تهران درخصوص وضعیت بازار و درآمد قالی‎شویان گفت: درآمد و اوضاع بازار قالی‎شویان در بهمن ماه امسال نسبت به سال گذشته حدود ۳۰ درصد افت کرد و از علل آن می توان به تورم، وضعیت اقتصادی مردم و گرانی ها اشاره کرد که ایام تعطیلات در اسفند ماه این وضعیت را تشدید کرده است.

حداقل ۲۰ واحد قالیشویی در تهران تعطیل شد

رئیس اتحادیه قالیشویان تهران درخصوص مشکلات صنف قالی‎شویان گفت: صنف ما مشکلات زیادی دارند. در سال گذشته حداقل ۲۰ واحد ما تعطیل شد و دلیل آن هم شرایط اقتصادی و قیمت هایی است که برای قالیشویان صرفه اقتصادی ندارد.

وی افزود: در حال حاضر هزینه قالی‎شویان نه تنها جبران نمی شود، بلکه برخی هزینه های اضافه هم مانند مالیات افزوده شده که صنف قالیشویان را متضرر کرده است، اما باید مالیات بپردازند. آن هم مالیات بر درآمدی که در اصل درآمد و سودی برای آنها نداشته است و پرداخت مالیات در این شرایط به معنی ضرر کردن است. به همین دلیل بسیاری از اعضای صنف ما ترجیح می دهند به فعالیت خود پایان دهند و یا به کار دیگری رو آورند که حداقل بتوانند زندگی خود را بگذرانند.

وی در پاسخ به این سوال که دولت در این شرایط چه کمکی می تواند به صنف قالی‎شویان کند؟ گفت: دولت می تواند در ضرایب مالیاتی به فکر قالی‎شویان باشد. همچنین می تواند مواد اولیه در اختیار قالی‎شویان قرار دهد و با آپشن هایی مثل وام، به قالیشویان کمک کند که کارگاه های خود را تاسیس و راه اندازی کنند.

تعرفه قالیشویی ۳۲ درصد افزایش یافت

محمدی کمسرخ درباره میزان افزایش قیمت خدمات قالی‎شویی در سال ۱۴۰۲، گفت: باتوجه به تورم ۵۰ درصدی در کشور، قیمت ها حداقل ۵۰ درصد باید افزایش پیدا می کرد، اما میزان افزایش قیمت را ۳۲ درصد اعلام کردند و این اعلام قیمت قبل از این بود که قیمت دلار افزایش پیدا کند. بنابراین افزایش قیمت ۳۲ درصدی کمتر از تورم است و در حالت عادی که سودی برای قالیشویان نداشت و حالا این تصمیم باعث شده است که واحدهای صنفی به زور خود را حفظ کنند. زیرا اغلب آنها به مدت طولانی در این صنف مشغول هستند و به اجبار با شرایط می سازند تا در آینده چه پیش خواهد آمد.

وی درخصوص نحوه رسیدگی به شکایت و عدم رضایت مردم از خدمات قالی‎شویان گفت: سایت اتحادیه بسیار فعال است و مردم مشکلات، شکایات و نارضایتی های خود را می توانند با مراجعه به آدرس سایت اتحادیه صنف قالیشویان تهران مطرح کنند و کمتر از ۲۴ ساعت به آن رسیدگی خواهد شد.

قالیشویی مجاز را انتخاب کنید

محمدی کمسرخ افزود: حتی مردم می توانند انتخاب قالیشویی را در سایت انجام دهند و آن را در فضای مجازی جستجو نکنند. اگر نام قالیشویی را می دانند اما به دنبال شماره تلفن آن هستند، از سایت اتحادیه استعلام بگیرند.

وی با تاکید بر اینکه قالی‎شویی های مجاز را در سایت اتحادیه جستجو کنید، گفت: اگر قالیشویی انتخاب شده مجاز باشد، در این صورت می توانیم پیگیری کنیم اما اگر قالیشویی مجاز نباشد ما قادر به پیگیری نیستیم. و اینکه در سایت شکایت را ثبت کند و کمتر از ۴۸ ساعت رسیدگی می شود.

رئیس اتحادیه قالی‎شویان تهران در آخر درخصوص مشکل اصلی قالی‎شویان گفت: مشکل اصلی ما، فعالیت قالیشویان غیرمجاز است. آگاهی مردم می تواند این مشکل را حل کند. قالیشویان غیرمجاز وضعیت کار و بازار قالیشویان مجاز را از بین برده است. از سوی دیگر مردم نگران هستند که قالیشویی که انتخاب کرده اند آیا به درستی کار خود را انجام می دهد یا نه. این در حالی است که مسئولان ذیربط می توانند با قطع کردن تلفن های این واحدها به بازار قالیشویان کمک کنند.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3366

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.