• امروز : شنبه, ۱۷ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 7 June - 2025
کل اخبار 1898اخبار امروز : 1

اطلاعیه ها

درخواستِ فوری بازنگری ضرایب مالیاتی از شخص رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور/ کالای مبلمان، دکوراسیون و مصنوعات چوبی به خوابِ اقتصادی فرو رفته! هشدارِ احمد حسینی در خصوص خسارت‌های مالی و جانی قطعات تقلبی و بی‌کیفیت در بازار مسئولین محترم، فکر نمی کنید زمان تخصیص ارز خیلی طولانی شده باشد؟/ امیدوارم زمزمه های جلوگیری از ورادات دوربین صحت نداشته باشد در شرایط فعلی قیمت طلا و سکه افزایش یا کاهش چشمگیری نخواهد داشت/ مردم مبادلات خود را انجام دهند محمدرضا فرجی تهرانی خواستار اصلاح فوری ضرایب مالیاتی برای سرمایه گذاران شد اتحادیه ها امروز بیش از هر زمان دیگری باید در تصمیم گیری ها دخیل باشند/ تعیین قیمت های منطقی و حمایت های قاطع مالیاتی از اوجب واجبات است بازار شکر با ثبات و کاهش قیمت همراه است/ سامانه بازارگاه، قیمت‌ها را شفاف و روند عرضه را منظم‌تر کرد نمایشِ هزاران اثر تاریخی نفیس از ۱۷ تا ۲۰ خرداد در روز جهانی صنایع دستی/ این آثار، بخشی از هویت، تاریخ و حافظه جمعی ما هستند

19
رئیس اتحادیه صنف خواربارفروشان تهران:

خواربار در بازار، زیاد اما گران است/ تامین مواد اولیه و مسئله ارز مهمترین دلیل گرانی برخی از کالاها

  • کد خبر : 3305
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۵
خواربار در بازار، زیاد اما گران است/ تامین مواد اولیه و مسئله ارز مهمترین دلیل گرانی برخی از کالاها
رضا پاشابیگی، رئیس اتحادیه خواربارفروشان تهران گفت: متاسفانه علی رغم تلاش دولت جهت برقراری ثبات قیمت، همچنان گرانی و تورم در بازار کالا‌های مصرفی و ضروری مواد خوراکی خود نمایی می‌کند که امیدوارم این مورد با همت مسئولان رو به بهبود برود.

در حالی به تازگی  مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالا‌های اساسی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به فرا رسیدن ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان از تشدید بازرسی‌ها و جلوگیری از افزایش غیرقانونی قیمت کالا‌های اساسی در بازار خبر داد که با متخلفان برخورد قانونی می‌شود که بازار از هرج و مرج قیمت‌ها به گونه‌ای متشنج شده که خرید و تامین بیشتر اقلام خوراکی و ضروری برای عده کثیری از مردم حقوق بگیر و طبقه ضعیف و متوسط جامعه بسیار سخت شده است.

هرچند وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت تامین کالا و وزارت صمت مسئولیت توزیع کالا در سطح شهر و روستا و سراسر کشور را برعهده دارند و در مصوبه ریاست جمهوری تفکیک وظایف نظارتی و بازرسی میان وزارت جهادکشاورزی و وزارت صمت به روشنی تعیین شده است، اما در کل برنامه ریزی‌ها برای تنظیم بازار کالا‌های ضروری و مصرفی سفره‌های مردم، سیاست ناکارآمد و غیر قابل قبول نتیجه داده است.

چرا مواد خوراکی اینقدر گران شده است؟

از افزایش قیمت گوشت و مرغ تا لبنیات و نان را نمی‌توان نادیده گرفت. در همین رابطه رضا پاشابیگی داریانی، رئیس اتحادیه خواربارفروشان تهران گفت: متاسفانه علی رغم تلاش دولت جهت برقراری ثبات قیمت، همچنان گرانی و تورم در بازار کالا‌های مصرفی و ضروری مواد خوراکی خودنمایی می‌کند که امیدوارم این مورد با همت مسئولان رو به بهبود برود.

وی تصریح کرد: مهمترین دلیل گرانی برخی از کالاها به دلیل شرایط تامین مواد اولیه و بحث‌های ارزی است که امیدواریم تمهیدات لازم برای تامین آن‌ها اعمال شود.

پاشابیگی تاکید کرد: البته تا امروز از نظر تامین کالا‌های مورد نیاز مردم دچار هیچ کمبود و مشکلی نیستیم و هر نوع کالایی که مورد نیاز مصرف کنندگان خواربار باشد به وفور در واحد‌های صنفی این اتحادیه و در بازار موجود است و متولیان اجازه نمی‌دهند کالایی از سفره مردم کم شود.

رئیس اتحادیه خواربارفروشان تهران اظهار کرد: مطابق با وعده‌ای که ماه رمضان سال گذشته به رئیس جمهور داده‎ایم، اجازه نخواهیم داد هر کالایی که مربوط به معیشت و ارزاق مردم است از سفره‌های آن‌ها کم شود.

پاشابیگی اعلام کرد: کالا و محصولات مورد نیاز سفره مردم به وفور در بازار است، اما گرانی و تورم همچنان خرید این کالا‌ها را برای مردم سخت کرده است.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3305

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.