• امروز : یکشنبه, ۸ مهر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 29 September - 2024
کل اخبار 1235اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

دولت های قبلی به اصناف مثل کیسه پول نگاه می کردند/ پزشکیان شکست می خورد اگر به رویه قبل با اصناف برخورد کند بازار پارچه به چالش کشیده شد/ کجای دنیا کارخانه ای با تولید محدود برای یک صنعت عظیم، تصمیم می گیرد! اتحاد اصناف و حل مشکلات درون سازمانی به دستِ اتاق/ مسئولان، برنامه های دولت قبل را پیگیری کنند اصناف، بازوان توانمندِ نمایندگان منتخب ملت در مجلس هستند/ شعار سال دستاویز برخی دولتمردان برای سرکوب بخش خصوصی نشود دفتر ارتباط مردمیِ نماینده مجلس در اتحادیه صنف لوازم یدکی، افتتاح شد/ در دسترس ترین مکان برای رساندن حرفتان به گوش مسئولان چهاردهمین اجلاس ماهانه اتاق اصناف تهران برگزار شد چوب شرکت های تولیدکننده «خامه» لایِ چرخ قنادی هایِ تهران فعالیت کسب و کار مجازی باید زیر نظر اتحادیه باشد بازار طلا بدون التهاب و آرام است/ علت افزایش قیمت طلا و سکه اعلام شد برنامه‌ریزی تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی برای بومی‌سازی تجهیزات نرم‌افزاری کاهش چشمگیر تقاضا برای خرید نوشت افزار/ ما فعالان حوزه نوشت افزار شرایط سختی را سپری می‌کنیم واکنش بازار به واردات خودرو با کاهش قیمت تولید داخلی همراه خواهد بود/ خودروسازان قیمت و حجم عرضه خودرو به بازار را تعیین می‎کنند حذف ارز نیمایی بازار کاغذ را بهم ریخت/ گران‌فروشی موجودی انبارها

9
رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی تهران:

دلیل افزایش قیمت خودرو در روزهای اخیر/ عرضه کاهش یافته است

  • کد خبر : 2761
  • ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۳
دلیل افزایش قیمت خودرو در روزهای اخیر/ عرضه کاهش یافته است
سعید موتمنی، رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی تهران گفت: انتشار خبر عرضه خودرو توسط خودروسازان با قیمتی 5 درصد پایین‌تر از حاشیه بازار خود به افزایش قیمت‌ها دامن زده است؛

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی تهران تداوم افزایش قیمت خودرو را برآمده از سیاست‌هایی دانست که برای این صنعت اتخاذ می‌شود.

وی در این باره گفت: انتشار خبر عرضه خودرو توسط خودروسازان با قیمتی ۵ درصد پایین‌تر از حاشیه بازار خود به افزایش قیمت‌ها دامن زده است؛ این تجربه در سال ۱۳۹۷ و در زمان وزارت آقای رحمانی هم تکرار شد. در آن سال نیز خودروسازان با تاکید بر لزوم افزایش قیمت خودرو همین پیشنهاد را مطرح کردند، با این حال این پیشنهاد تاثیر منفی در بازار داشت و به افزایش بی‌رویه قیمت خودروها انجامید، به طور مثال پژو ۲۰۶، ۳۶ میلیون تومانی به ۸۰ میلیون و پراید ۲۴ میلیونی به ۴۰ میلیون افزایش قیمت پیدا کرد.

موتمنی ادامه داد: در آن سال نیز خودروسازان استدلال‌های امروز را داشتند و خواهان افزایش قیمت برای توسعه تولید بودند با این حال این سیاست در آن سال‌ها تعادل بازار را بر هم ریخت و تکرار آن در سال جاری می‌تواند همان پیامد را تکرار کند.

با محدودیت واردات، آزادسازی قیمت خودروهای تولید داخل تنها به گرانی بیشتر می‌انجامد

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی تهران تصریح کرد: آزادسازی قیمت خودرو زمانی سیاست درستی به شمار می‌آید که خودروهای خارجی با تعرفه پایین و بدون هیچ انحصاری وارد شوند و رقابت کامل در بازار خودروی کشور شکل بگیرد. وقتی واردات محدود است، آزادسازی قیمت خودروهای تولید داخل تنها به گرانی بیشتر می‌انجامد.

وی اظهار کرد: اگر واردات خودرو آزاد بود، کسی امروز دنا را یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون و یا پرومکس را دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان می‌خرید؟ دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برابر با ۵۴ هزار دلار است با ۵۴ هزار دلار می‌توان ماشین‌های وارداتی با کیفیت بسیار بیشتری از محصولات مشابه داخلی خرید.

بازار با کمبود عرضه دست و پنجه نرم می‌کند

موتمنی در ادامه گفت: بازار از مرداد ماه تاکنون با کمبود عرضه دست و پنجه نرم می‌کند؛ در این شرایط مشتری در بازار نیست و تقاضا وجود ندارد اما قیمت‌ها به دلیل کمبود کالا سیر افزایشی گرفته است. سال رو به اتمام است اما نه واردات چشمگیری را شاهد بودیم و نه عرضه از سوی خودروسازان داخلی قابل‌توجه بود.

وی در نهایت تصریح کرد: ستاد تنظیم بازار باید به هر صورت نیاز بازار خودرو را تامین کند؛ به باور من در شرایط کنونی تنها راهکار واردات آن هم توسط همه متقاضیان حقیقی و حقوقی کشور است نه اینکه تنها چند شرکت مجاز به واردات باشند.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2761

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.