• امروز : شنبه, ۲۳ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 12 April - 2025
کل اخبار 1760اخبار امروز : 4

اطلاعیه ها

وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ سالِ مالی خوبی نداشتیم/ امید به نتیجه مثبتِ توافقات در رشد فعالیت صنفی ترجیح خرید مصنوعات طلا به جای سکه و طلای آب شده/ بهترین جا برای سرمایه گذاری های خُردِ شهروندان پیگیری های اتحادیه تخفیف ۴۰ درصدی طرح ترافیک را به ۷۰ درصد رساند/ برای اولین بار تعداد صدورِ جواز از ابطال آن پیشی گرفت فعالیت های اتحادیه و تیم جدید نویدبخشِ سالی به دور از تلاطم برای همکاران صنفی خودروهایی که در بم معطل یک امضای وزارت صمت خاک می خورند و دولتی که دستش را از گلوی صنف برنمی دارد! وحدت مشکلات در همه صنوف/ در زبان از کمک به تولید کننده می گوییم و در عمل آن ها را تحت فشار قرار می دهیم رنگ هم کالای لوکس و زینتی شد/ بیش از ۶۰ درصد خانواده ها نظافت را جایگزین رنگ کرده اند هرجا فشارِ نرخ دستوری باشد فساد ایجاد می شود/ در حال حاضر هیچ ارگان تصمیم گیرنده ای نداریم/ نان سنگک را آزاد کنید انجماد در بازار تزئینات داخلی ساختمان/ میزان تقاضا به یک‌سوم رسید اعلام تخفیف‌های دروغین، به بازار آسیب زده است سی و دومین نمایشگاه تخصصی آرایشی بهداشتی و عطریات فرصتی برای آشنایی با نوآوری ها و دستاوردهای جدید در حوزه زیبایی و سلامت تداخل پلیس+۱۰ در کسب و کار عکاسان/ چرخه معیوب و غیرشفاف باید اصلاح شود

13
رئیس اتاق اصناف و رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد تهران:

ضرورت کاهش عوارض صادراتی برای تمام زنجیره فولاد

  • کد خبر : 2738
  • ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۲
ضرورت کاهش عوارض صادراتی برای تمام زنجیره فولاد
حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف و رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد تهران گفت: کاهش عوارض تنها برای مواد اولیه مانند آهن اسفنجی، می‌تواند منجر به خام فروشی شود که به زیان تولید داخل نیست؛ بلکه به ضرر تولید محصولات تمام شده‌ای که از آنها درست می‌شود، خواهد بود.

رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد تهران در رابطه با احتمال کاهش عوارض صادراتی مواد اولیه فولاد گفت: با توجه به شرایط فعلی که در کشور وجود دارد، می‌توان گفت هر اقدامی که بتواند به تولید کمک کند و البته امکان عملی شدن آن وجود داشته باشد، برای صنعت فولاد مفید خواهد بود. بر همین اساس، از چنین اقداماتی می‌توان به کاهش عوارض صادراتی، تحریک تقاضای داخلی و خارجی و کاهش هزینه‌ها اشاره کرد.

رئیس اتاق اصناف تهران در ادامه اضافه کرد: بنابراین در شرایط فعلی، صنعت فولاد کشور به حمایتی نیاز دارد که بتواند در راستای تسهیل روند تولید و صادرات قرار بگیرد. در واقع عوارض صادراتی فولاد، زمانی معنا پیدا می‌کند که کمبود آن کالا در بازارهای داخلی احساس شود؛ اما زمانی که با مازاد تولید مواجه می‌شویم، تعرفه دیگر معنایی ندارد و باید به صفر برسد.

به گفته رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد تهران، محصولاتی که بیش از نیاز مصرف داخلی تولید شده، بیشتر از کالاهایی است که کمبود تولید دارند.

رستگار در پایان خاطرنشان کرد: بر همین اساس، کاهش عوارض صادراتی در صنعت فولاد می‌تواند تأثیر بسزایی در بهبود وضعیت داشته باشد. البته کاهش عوارض تنها برای مواد اولیه مانند آهن اسفنجی، می‌تواند منجر به خام فروشی شود که به زیان تولید داخل نیست؛ بلکه به ضرر تولید محصولات تمام شده‌ای که از آنها درست می‌شود، خواهد بود.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2738

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.