• امروز : جمعه, ۲۹ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 18 April - 2025
کل اخبار 1776اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ نوسانات نرخ ارز عامل اصلی افزایش قیمت‌ طلا و سکه/ پیش بینی بازار فردا ۲۷ فروردین ماه بازار خودرو همچنان راکد و بدون مشتری/ قیمت تمامی خودرو‌ها دارای حباب است پلمب واحدهای تجاری بدون حکم قضائی/ کلاف سردرگم قانون و اجرا چرا با تعمیرکاران متخلف صنایع برودتی برخورد نمی‌شود؟/ روزانه ده‌ها شکایت دریافت می‌کنیم

13
رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران:

تصور مردم از بازار مسکن در پایان سال اشتباه است/ تهدید نوسان نرخ دلار بر قیمت ملک

  • کد خبر : 2709
  • ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۵
تصور مردم  از بازار مسکن در پایان سال اشتباه است/ تهدید نوسان نرخ دلار بر قیمت ملک
کیانوش گودرزی، رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران در بررسی تاثیر نوسات ارزی بر قیمت مسکن گفت: اکثرا به اشتباه اعتقاد دارند که بهتر است نسبت به انجام معاملات مسکن در ماه‌های پایانی سال دست نگه دارند زیرا امکان دارد قیمت‌ها در سال آینده تغییر کند. نظر من بر این است که قیمت‌ها در روزهای پایانی سال تغییری نخواهد داشت و قرار نیست اتفاق خاصی رخ دهد.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران در خصوص میزان معاملات مسکن در آذر ماه ۱۴۰۲، توضیح داد: میزان معاملات مسکن اخیرا کاهشی بوده است. بازخوردی که ما از مشاوران املاک داشته ایم، بیانگر این است که معاملات نسبت به ماه‌های گذشته به شدت کاهش یافته است.

وی در رابطه با وضعیت بازار مسکن در دو ماه پایانی سال گفت: سال گذشته در بهمن ماه شاهد افزایش ناگهانی قیمت مسکن بودیم. معمولا به دلیل ماه رمضان و ماه‌های بهمن، اسفند و فروردین و به این علت که مردم در انتظار این هستند که وضعیت مسکن در سال جدید را بررسی کنند، با یک رکودی مواجه هستیم و این موضوع طبیعی است. هرچند برخی افراد بر این باورند که قیمت‌ها در روزهای پایانی سال می‌بایست افزایشی باشد، اما طبق روال گذشته در ماه‌های پایانی سال، رکود در بازار مسکن پابرجا است. در واقع یک جو روانی اشتباه و غلط در جامعه وجود دارد که همه در انتظار این هستند که در سال آینده احتمالا قیمت ها افزایشی است.

گودرزی در مورد تاثیر نوسانات قیمت دلار بر بازار مسکن، بیان کرد: قیمت مسکن شامل تعداد بسیاری از مولفه‌ها از جمله نهاده‌های مسکن، قیمت زمین، قیمت جواز ساخت، هزینه‌های مراحل اداری و همینطور بازار‌های موازی مانند طلا و ارز است. همچنین شرایط اجتماعی مانند وقوع یک بحران در کشور نیز بر بازار مسکن و میزان معاملات تاثیرگذار خواهد بود. در واقع عوامل روانی جامعه بر بازار مسکن موثر است.

بازار همیشه پر سود مسکن

رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر زمان مناسب برای سرمایه‌گذاری در حوزه مسکن گفت: شرایط برای سرمایه‌گذاری در بخش مسکن همیشه و در همه مواقع حتی در دوران رکود بازار مسکن هم مطلوب است. متاسفانه شرایط اقتصادی کشور به گونه‌ای است که مردم در بازار مسکن هم به دنبال سرمایه‌گذاری هستند اما نگاه ما مشاوران املاک به مسکن به عنوان سرمایه نیست بلکه به مسکن به عنوان سرپناه نگاه می‌کنیم. در صورتی که کسانی که به منظور سرمایه‌گذاری و کسب سود ملکی را خریداری کرده و در زمان افزایش قیمت، اقدام به فروش آن می‌کند، در واقع خود آن اشخاص در حال ایجاد تورم هستند. به این معنا که ورود به بازار سوداگری را سرمایه‌گذاری تلقی می‌کنند که مسئله اشتباهی است.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2709

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.