• امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
کل اخبار 1423اخبار امروز : 3

اطلاعیه ها

با ۱۰ متر جا چندین جواز می گیرند تا در انتخابات شرکت کنند/ ما منافع صنف را بر خود ارحج می دانیم اصناف عامل آلودگی تهران نیستند/ توقف مازوت‌سوزی در نیروگاه‌ها، آلودگی را کاهش نمی‌دهد/ با تکرار خاموشی، فعالیت اصناف با مشکلات بسیاری روبرو خواهد شد همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان جایِ قهوه در قهوه خانه است/ کافه عربی یکی از واحدهایِ صنفی ماست اتفاقات بزرگ در اقتصادِ اصناف کشور با کمک بانوان/ اتحادیه خرازی اولین «کانون بانوان صاحب جوازِ کسب» را افتتاح کرد مالکان، پیچِ سرقفلی را فشرده و صاحبان کسب و کار را به ستوه آورده اند/ شهرداری محل کسب این افراد را با بلوک سیمانی مسدود کرده گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و عراق محدود شده! بازار کالاهای اساسی ایران تاثیری از بازگشت ترامپ نمی‌گیرد/ برای اقتصاد ایران دموکرات‌ها تهدید جدی‌تری هستند همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان تسهیل دسترسی به لاستیک برای متقاضیان/ لزوم اتخاذ تدابیر ویژه از سوی دولت برای مقابله با واردات غیرقانونی لاستیک

26
محمدیوسف نام‎آور، رئیس اتحادیه آهنکاران ساختمان، درب و پنجره ساز فلزی و جوشکاری تهران:

اداره آب مدیریت آب شهرک صنعتی خاوران را به عهده نمی گیرد/ ضرورت رفع قطعی برق در شهرک های صنعتی

  • کد خبر : 246
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۸:۴۲
اداره آب مدیریت آب شهرک صنعتی خاوران را به عهده نمی گیرد/ ضرورت رفع قطعی برق در شهرک های صنعتی
رئیس اتحادیه آهنکاران ساختمان، درب و پنجره ساز فلزی و جوشکاری تهران با انتقاد از عملکرد اداره آب در عدم توجه به تعهدات خود نسبت به مدیریت آب در شهرک های صنعتی فعالان این صنف گفت: متاسفانه در شهرک صنعتی خاوران که یکی از محل های استقرار فعالان این صنف می باشد اداره آب مدیریت آب شهرک را از مسئولان تحویل نمی گیرد که همین امر مشکلات متعددی را ایجاد کرده است.

محمدیوسف نام‎آور، رئیس اتحادیه آهنکاران ساختمان، درب و پنجره ساز فلزی و جوشکاری تهران در توضیح مطلب فوق بیان کرد: بعد از اجرای تبصره ۴ ماده ۲۶ قانون نظام صنفی مبنی بر انتقال برخی مشاغل آلاینده و مزاحم از سطح شهر تهران، صنف ما نیز مشمول این ماده گردید. بر این اساس دو شهرک صنعتی خاوران و دودانگه برای انتقال و اسکان صنف در نظر گرفته شد.
وی ادامه داد: متاسفانه با انتقال فعالان صنف به این دو شهرک، مشکلات عدیده ای گریبانگیر ما شد. در حال حاضر مهمترین چالش؛ عدم تحویل مدیریت آب شهرک صنعتی بویژه در شهرک صنعتی خاوران از سوی اداره آب است که به معضل بزرگی برای فعالان مستقر در این شهرک تبدیل شده است.
اداره آب هیچگونه تعهدی را نمی پذیرد
نام‎آور با بیان اینکه ما سازمان یا اداره آب نیستیم که مسئولیت اداره و تامین آب شهرک را انجام دهیم تاکید کرد: تمام امکاناتی که در حال حاضر در شهرک وجود دارد صفر تا صدش را خود مردم یعنی فعالان مستقر در شهرک تقبل و ایجاد کرده اند. با این وجود آماده ایم تمام امکانات موجود از پمپ های آب، چاه ها و منبع های آب، لوله کشی هایی که انجام شده و کنتورها را تحویل بدهیم و اداره آب مدیریت را به عهده بگیرد و از ید ما خارج شود. یعنی مسئولیت اداره آب شهرک دست سازمان آب بیفتد.
رئیس اتحادیه آهنکاران ساختمان، درب و پنجره ساز فلزی و جوشکاری تهران با ابراز تاسف از شرایط کنونی تصریح کرد: متاسفانه اداره آب مسئولیت تامین و اداره آب را از مسئولان شهرک بویژه در شهرک خاوران تحویل نمی گیرد. هیچگونه تعهدی را نمی پذیرد و می گوید خود واحدهای صنفی مستقر در شهرک باید آن را قبول کنند. در واقع تمام مسئولیت ها را از خودشان سلب و به گردن فعالان شهرک انداخته اند.
وی ادامه داد: بسیار رایزنی کردیم و همه مسئولان منطقه در جریان این مشکل هستند و همه هم می خواهند این موضوع حل شود؛ اما متاسفانه مسئولان اداره آب این مسئولیت را نمی پذیرد. اعضای صنف بشدت درگیر این مشکل هستند. وقتی شهرکی با آن عظمت آب ندارد، برق ندارد کارفرماهایی که آنجا هستند متضرر می شوند.
نام‎آور همچنین اشاره کرد: در هر یک از این شهرک ها دو سایت داریم و تمام صنف در و پنجره ساز و اسکلت فلزی در آن مستقر هستند و فقط جوشکاران و داربستی ها در داخل شهر باقی ماندند. بعد از انتقال به شهرک صنعتی خاوران علاوه بر مشکل آب که اشاره شد چالش های دیگری نیز وجود داشت که از طریق اتاق، اتحادیه و همکاران حل شد. در حال حاضر علاوه بر آب، مسئله قطعی برق نیز برای صنف چالش برانگیز است هرچند تا حدودی توانسته ایم با هماهنگی های لازم این مشکل را تعدیل کنیم.

چالش برق برای کارفرما و صاحبان کارگاه ها
وی در خصوص چالش برق صنف بیان کرد: متاسفانه تا پیش از این هفته‎ای دو روز، برق فعالان این صنف قطع و به دنبال آن آب هم قطع می شد. دو روز قطعی برق و آب در هفته یعنی تعطیلی دو روز کاری و بیکاری کارگران. بعضی از صاحبان کارگاه ها، مستاجر هستند؛ اما با این رویه مجبورند حقوق ۳۰ روز را برای ۱۵ روز کار به کارگر پرداخت کنند و این مشکل بزرگی برای آنهاست.
رئیس اتحادیه آهنکاران ساختمان، درب و پنجره ساز فلزی و جوشکاری تهران اضافه کرد: با رایزنی هایی که با اداره برق انجام شد در حال حاضر روز دوشنبه از ساعت ۱۲ تا ۶ بعد از ظهر و چهارشنبه از ۱۱صبح تا ۱۱ شب برق قطع می شود. اگر هفته ای یک روز باشد خیلی بهتر خواهد شد که متاسفانه به دلایلی این فعلا امکان ندارد.
وی تاکید کرد: اتحادیه در حد توان خودش در کنار مسئولان شهرک ها پیگیر رفع مشکلات است که بتوانیم سرویس های اولیه را برای فعالان و اعضای صنف مستقر در آنجا که بعضا معترض به شرایط هستند فراهم کنیم.

سوءاستفاده لوله بازکنی ها و تخلیه چاه های بدون مجوز از بی اطلاعی و نیاز مردم
نام‎آور فعالیت افراد بدون پروانه کسب را از دیگر مشکلات صنف برشمرد و گفت: یکی از مشکلات اتحادیه و ۹۰۰ عضو پروانه دار صنف، فعالیت افراد بدون پروانه کسب است. یکی از سخت ترین این افراد، تخلیه چاه ها را شامل می شود. اینها بدجوری مردم را اذیت می کنند و چون پروانه کسب ندارند اتحادیه نمی تواند کاری بکند؛ هر چند که تمام تلاش و پیگیری های لازم را انجام می دهیم.
وی افزود: این افراد بدون داشتن مکان و آدرس درست و در بسیاری از موارد با استفاده از خانواده خود از بی اطلاعی و نیاز مبرم مردم سوء‎استفاده می کنند. مردم در برخی مواقع به خدماتی مانند باز کردن چاه یا لوله ها و فنر زدن نیاز شدیدی پیدا می کنند؛ لذا با استفاده از برچسب های تبلیغاتی با اولین دفتر به ظاهر لوله بازکنی تماس می گیرند غافل از اینکه با هزینه تراشی های آنچنانی و برخی برخوردهای غیرحرفه ای به لحاظ مالی و حتی روحی و روانی اذیت می شوند. این افراد با بزرگ‎نمایی کار و با قیمت های بالاتر از نرخ اتحادیه کار ۵۰۰ هزار تومانی را با ۵ میلیون تومان انجام می دهند. پرونده ای داشتیم که بابت یک فنر زدن ۸ میلیون تومان گرفته بودندکه بهای آن با نرخ کارشناسی اتحادیهیک میلیون هزینه داشت.

ضرورت استفاده از خدمات واحدهای دارای پروانه کسب
نام‎‎آور ضمن توصیه به مردم تصریح کرد: به مردم عزیز توصیه می کنم از خدمات واحدهای دارای مجوز استفاده کنند. با وقوع مشکلات این چنینی واقعا کاری از دست ما بر نمی آید. تو رسته های دیگر اتحادیه مشکل بی پروانه وجود دارد اما به شدت و حادی رسته تخلیه چاهی ها نیست. حتی با زیباسازی شهرداری در خصوص نصب برچسب های این شرکت های کذایی هماهنگ کردیم که متاسفانه آن ها هم کاری از پیش نبردند و نتوانستند حریف اینها بشوند. اینها به فضای بصری و زیبایی شهر هم توجه نمی کنند و با خرابی در و دیوارهای خانه ها به مردم آسیب می رسانند.
رئیس اتحادیه آهنکاران ساختمان، درب و پنجره ساز فلزی و جوشکاری تهران در پایان با اشاره به فعالیت های انسان دوستانه اعضاء و خیرین صنف گفت: اعضای اتحادیه علی رغم تمام مشکلات بعد از وقوع زلزله خوی مثل همیشه حرکت خودجوشی را با هماهنگی اتحادیه شروع و مبلغی را جمع آوری کردند. با مشورت و پیشنهاد بعضی از دوستان وارد در این امور مقرر شد تعدادی کانتینر به صورت یک سوئیت قابل اسکان موقت تجهیز شود. این کانتینرها به همت اعضا به شکلی بسیار عالی برای یک سکونت موقت با تمام امکانات لازم از جمله سرویس های بهداشتی و آشپزخانه آماده و در اختیار هموطنان عزیز قرار گرفت. این حرکت از سایت آهنکاران به همت فعالان این سایت در شهرک صنعتی خاوران شروع شد و با همکاری همه افراد خیر و اتحادیه انجام گرفت که حاجی تقدیر دارد.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=246
  • نویسنده : مولائی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری اتاق اصناف تهران
  • 414 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.