• امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
کل اخبار 1411اخبار امروز : 2

اطلاعیه ها

گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و عراق محدود شده! با احترام و مدارا و مراقبت از جو صمیمانه یک صنف، شاهد وحدت و رفعِ مشکلات خواهیم بود وحدتِ تابلوسازان در جشنواره نهم آذرماه/ تابلوهای شهر زیبا می شوند فعالان صنفی در خصوص آسیب های قانون بودجه نظر بدهند/ از سازوکار‌های شما در داوری و حل اختلاف حمایت می کنیم/ دعاوی مابین هم‌صنفان به مصالحه کشیده شوند اندیشکده حمکرانی اقتصاد هوشمند اتاق اصناف تهران؛ از بازنگری در قوانین کسب و کار و رشد اقتصاد دیجیتال تا حضور اصناف در ساختارهای تصمیم گیری و مشورتی کشور چابک سازی می کنید یا لاک پشت سازی؟/ خیلی چراغ خاموش، همان مالیات را گرفتید!/ ناعدالتی ها و ناترازی هایِ صنف ما مُشت گره کرده استانِ تهران و فریاد یکرنگی از دریچه یک اتاقِ واحد/ اصناف استان تهران یکصدا پیام همدلی را فریاد زدند آخرین دستاوردهای ابزارآلات این هنر را در دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ببینید ظرفیت های بالای یک صنف در پیشرفت گسترده اقتصادی، فرهنگی و اشتغالزایی به تماشا گذاشته شد پیگیری اهم موضوعاتِ صنفی در دیدار نایب رئیس اتاق اصناف تهران با استاندار پلیس و اتاق برای امنیت اقتصادی جامعه همراه شدند/ اعلام آمادگی همه جانبه اصناف برای همکاری با پلیس امنیت اقتصادی قیمت طلا و سکه به ثبات نسبی رسیده/ مردم با خیال راحت، مبادلات خود را انجام دهند روند عرضه و تقاضا در بازار مرغ به تعادل رسیده است روند صعودی قیمت‌ها، آرامش بازار را به هم نریخت/ تحولات یک هفته اخیر بازار سکه و طلا ایران ممنوعیت واردات کالا دستاوردی برای دولت نداشت/ زیان‌های سنگینی که ممنوعیت واردات کالا بر جای گذاشت با توزیع برنج و شکر تنظیم بازار تاحدودی التهابات مرتفع شده/ چالش در بازار حبوبات و روغن صدور فاکتور الکترونیک میوه همچنان در بلاتکلیفی به سر می‎برد

11
رئیس اتحادیه خوار و بارفروشان تهران:

قیمت‌گذاری دستوری مخل نظم بازار است/ دلال‌ها زمانی سوء‎استفاده می‌کنند که بازار ملتهب است

  • کد خبر : 1885
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۲
قیمت‌گذاری دستوری مخل نظم بازار است/ دلال‌ها زمانی سوء‎استفاده می‌کنند که بازار ملتهب است
 رضا پاشابیگی، رئیس اتحادیه خوار و بارفروشان تهران قیمت‌گذاری دستوری را موجب فشار بر تولیدكننده و كاهش عرضه و در نتیجه دخالت واسطه‌های سودجو عنوان كرد.

رئیس اتحادیه خواروبارفروشان تهران درباره رویه دلالی در مشاغل مربوط به خواروبار فروشی اظهار کرد: در بحث زنجیره تأمین تولیدکننده در حوزه کشاورزی یا صنعتی و نیز واردکننده را داریم و کالای اساسی با این تقسیم‌بندی در دو نوع جای می‌گیرند که یکی تولید داخل بوده و یک‌سری دیگر وارداتی هستند و معتقدم دولت می‌تواند سرمنشأ ورود کالا به کشور را شناسایی کرده و به‌صورت دست ‌اول به مرحله توزیع برساند. در حوزه تولید هم کشاورزان یا تولیدکنندگان صنعتی با یک‌سری عمده‌فروش روبه‌رو هستند.

نمی‌توان به واسطه‌های این بخش نام دلال را نهاد

وی با بیان این که نمی‌توان به واسطه‌های این بخش نام دلال را نهاد، ادامه داد: این‌ها محصول را از کشاورز یا کارخانه خریداری کرده و به حلقه‌های پایین‌تر توزیع می‌رسانند و در مقوله توزیع بحث لجستیک یا حمل‌ونقل از مبدأ و هزینه مشخص، اهمیت دارد. البته در حال حاضر تولیدکننده‌ها با پخش‌هایی همکاری دارند که محصول را به‌صورت مرتب به تهران و دیگر شهرها می‌رسانند و در آن جا به حلقه‌ای تحویل می‌دهند که بدون واسطه آن را به دست مصرف‌کننده برساند.

پاشا بیگی با بیان این که در بحث واردات نیز در یک‌سری مقاطع زمانی با کالاهایی خاص در حوزه اقلام اساسی روبه‌رو هستیم، گفت: به ‌عنوان‌ مثال در حال حاضر شکر با ورود به کشور مبدأ مشخصی دارد و ما نیز در جهت تنظیم بازار این قلم کالای اساسی تلاش کردیم. ازاین‌رو اگر دولت بتواند شکر را به‌ صورت دست ‌اول به بازارهای برهم ریخته و جایی که سفته‌بازی است، برساند و از آن جا نیز بدون واسطه تحویل خرده‌فروش بدهد، مشکلات این حوزه حل می‌شود.

در بحث واردات شکر، واردکننده از سوی وزارت جهاد شناسایی شد و به دست بنکدار رسید که شکر را به ‌صورت عمده خریداری کردند و بنکداران نیز در سه الی چهار اتحادیه همگن به‌صورت عادلانه در سطح شهر تهران توزیع شد و به دست مصرف‌کننده رسید و از این طریق تا حدود ۲۰ الی ۳۰ درصد قیمت‌ها شکسته شد و آرامش به بازار شکر بازگشت.

رئیس اتحادیه خوار و بارفروشان تهران با بیان این که واسطه‌ها در این راستا به‌صورت قانونی عمل می‌کنند، گفت: دلال‌ها زمانی سوء استفاده می‌کنند که بازار ملتهب است و دست به انبار یا احتکار کالا می‌زنند و از این طریق بازار زنده است و از طریق عرضه و تقاضا آن را تنظیم می‌کنند. در این میان گاهی دلال‌ها عرضه را کاهش داده و تقاضا نیز به‌صورت نرمال و طبیعی برای کالای اساسی در جامعه وجود دارد و وقتی عرضه و تقاضا برهم می‌خورد، یک‌سری افراد سودجو این اقلام را انبار و دپو می‌کنند که منجر به برهم‌خوردن عرضه و تقاضا و قیمت‌ها خواهد شد.

عرضه شبکه مویرگی توسط فروشگاه‌های خرد تنها راهکار

وی راهکار را در عرضه شبکه مویرگی توسط فروشگاه‌های خرد دانست و افزود: بازار در همه حوزه‌ها به عرضه و تقاضا وابسته است و ما این مسئله را در کف بازار لمس کردیم و تا زمانی که عرضه یک کالا محدود شود و یا متأسفانه دولت از ابزار قیمت دستوری استفاده کرده و تولیدکننده را مجبور به فروش در دامنه تعیینی دولت می‌کند، به‌ هرحال باید سود در نظر گرفته شود و تولیدکننده عرضه را محدود می‌نماید و در این فاصله یک‌سری افراد سودجو اخلال‌گری می‌کنند.

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1885

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.