• امروز : شنبه, ۲۳ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 12 April - 2025
کل اخبار 1760اخبار امروز : 4

اطلاعیه ها

وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ سالِ مالی خوبی نداشتیم/ امید به نتیجه مثبتِ توافقات در رشد فعالیت صنفی ترجیح خرید مصنوعات طلا به جای سکه و طلای آب شده/ بهترین جا برای سرمایه گذاری های خُردِ شهروندان پیگیری های اتحادیه تخفیف ۴۰ درصدی طرح ترافیک را به ۷۰ درصد رساند/ برای اولین بار تعداد صدورِ جواز از ابطال آن پیشی گرفت فعالیت های اتحادیه و تیم جدید نویدبخشِ سالی به دور از تلاطم برای همکاران صنفی خودروهایی که در بم معطل یک امضای وزارت صمت خاک می خورند و دولتی که دستش را از گلوی صنف برنمی دارد! وحدت مشکلات در همه صنوف/ در زبان از کمک به تولید کننده می گوییم و در عمل آن ها را تحت فشار قرار می دهیم رنگ هم کالای لوکس و زینتی شد/ بیش از ۶۰ درصد خانواده ها نظافت را جایگزین رنگ کرده اند هرجا فشارِ نرخ دستوری باشد فساد ایجاد می شود/ در حال حاضر هیچ ارگان تصمیم گیرنده ای نداریم/ نان سنگک را آزاد کنید انجماد در بازار تزئینات داخلی ساختمان/ میزان تقاضا به یک‌سوم رسید اعلام تخفیف‌های دروغین، به بازار آسیب زده است سی و دومین نمایشگاه تخصصی آرایشی بهداشتی و عطریات فرصتی برای آشنایی با نوآوری ها و دستاوردهای جدید در حوزه زیبایی و سلامت تداخل پلیس+۱۰ در کسب و کار عکاسان/ چرخه معیوب و غیرشفاف باید اصلاح شود

19
رئیس اتحادیه فروشندگان فرش ماشینی و موکت تهران:

هایپرهای بزرگ وضعیت چندین صنف را بغرنج کرده اند/ تبلیغات وسیع و هنگفت برای رویش هایپرهای قارچی

  • کد خبر : 1565
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۹:۳۹
هایپرهای بزرگ وضعیت چندین صنف را بغرنج کرده اند/ تبلیغات وسیع و هنگفت برای رویش هایپرهای قارچی
محمدهادی کمالیان، رئیس اتحادیه فروشندگان فرش ماشینی و موکت تهران در آخرین وضعیت بازار صنف متبوع گفت: در شرایطی که بازار، کشش هایپرهای بزرگ را ندارد حضور این فروشگاه ها چگونه و با چه نظارتی در حال انجام است. ادامه این روند بسیاری از کسبه را بیکار خواهد کرد.

رئیس اتحادیه فروشندگان فرش ماشینی و موکت تهران در گفت وگو با پایگاه خبری اتاق اصناف تهران عمده معضل این اتحادیه را وجود هایپرهای بزرگ دانست و گفت: مشکل اصلی ما نه درگاه ملی مجوزهاست نه مالیات؛ که البته در هر دو مورد چالش هایی وجود دارد؛ ولی آنقدر حاد نیست که رفع نشود، ولی وجود هایپرهای قارچی که معلوم نیست با چه پشتوانه ای این همه تبلیغات وسیع و هنگفت را انجام می دهند وضعیت بازار ما و چندین اتحادیه دیگه را بغرنج کرده است.

وی ادامه داد: اتحادیه های لوازم خانگی، مبلمان، فرش ماشینی و دستبافت و . . . همه تحت تاثیر وجود فروشگاه های هایپری هستند که قارچ گونه رشد کرده اند؛ ضمن اینکه با تبلیغات وسیع تحت عنوان فروش با کف قیمت دروغ بزرگی را به قالب کرده اند.

از بین رفتن ۴۰۰۰ فرصت شغلی با ادامه فعالیت هایپرها

کمالیان افزود: در تبلیغات این هایپرها اعلام شده دو هزار فرصت شغلی ایجاد کرده اند در صورتی که ادامه روند فعالیت این فروشگاه ها ۴ هزار فرصت شغلی را هم از بین می برد، ما برای دریافت یک وام ساده برای کسبه دچار مشکلات عدیده هستیم ولی چطور ممکن است این هایپرها با داشتن چندین هزارمتر زمین وام هایی کلان و به آسانی دریافت کنند.

رئیس اتحادیه فروشندگان فرش ماشینی و موکت تهران خاطرنشان کرد: یک صنف مگر چقدر کشش دارد که این هایپرها هم جایگاه های آن را اشغال کرده اند. در حال حاضر واحدهایی وجود دارند که حتی یک فرش را هم به فروش نرسانده اند بعد این فروشگاه ها با هزینه های هنگفت تبلیغات مشتری جذب می کنند.

فروش با کف قیمت علی رغم هزینه های میلیاردی و هنگفت تبلیغات!

کمالیان تصریح کرد: نظارت بر این فروشگاه ها چگونه است؟ چطور امکان دارد با این هزینه های میلیاردی و هنگفت تبلغات باز هم از فروش کف قیمتی صحبت کنند؟ این خود دروغ بزرگی است که به مردم می گویند. فعالیت این هایپرها باید با نظارت بیشتری صورت گیرد تا به مردم دروغ گفته نشود و کلاهی سرشان نرود.

وی در دیگر مشکلات این صنف گفت: در بخش درگاه ملی مجوزها تنها در بخش استعلامات مشکلاتی وجود دارد که درصدد رفع آن هستیم. در مورد دارایی هم باید ملاحظات مالیاتی برای فعالان بازار ایجاد شود؛ چراکه اگر با این آفت رکود، حمایتی نداشته باشیم شاهد تعطیلی بیشتر صنف خواهیم بود.

صادرات فرش موجب تعادل بازار می شود

رئیس اتحادیه فروشندگان فرش ماشینی و موکت تهران صادرات فرش را باعث تعادل بازار عنوان کرد و گفت: در حاضر ما مازاد تولید داریم که از سوی کارخانه ها صادرات آنها انجام می شود و باعث ایجاد یک تعادل در بازار شده است.

وی در مورد برنامه های این اتحادیه گفت: اگر حاکمیت به ما اختیارات تام بدهد تا بتوانیم در بخش های توزیع مواد اولیه، قیمت گذاری و تولید نظارت داشته باشیم می توانیم شاهد حرکت های مفیدی در بازار و جهت منافع هم تولیدکننده هم مصرف کننده باشیم و بازار فرش را به تعادل برسانیم.

کمالیان در پایان گفت: وقتی مجوز دهی به کسبه از سوی درگاه انجام شود و اختیارات تام هم نداشته باشیم عملا اتحادیه ها در در شرف نابودی قرار می گیرند؛ لذا برای رفع این مشکل کمک دولت، مسئولان و اتاق اصناف را خواستار هستیم.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1565
  • نویسنده : جعفرقلی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری اتاق اصناف تهران
  • 456 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.