• امروز : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل اخبار 1835اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

در صنایع مهمی جزو کشورهای اصلی هستیم/ صنعت بافت و دوخت باید در کشور بومی سازی شود/ امیدوارم موضوع اقتصاد به بخش خصوصی سپرده شود عرق جبینش را کسبه در ۴۶ سال ریختند تا فروشگاه های بزرگ نانش را در عرض چهار سال بخورند!/ آقای پزشکیان بفرمایید رودررو با ما صحبت کنید مادامی که قدرت و مسئولیت خود را نشناسیم نمی توانیم تصمیمات صحیح و اثربخش اتخاذ کنیم افزایش قیمت، ادامه رکود و کاهش تقاضا کمی هم عملگرایی بد نیست/ برای احترام به سلیقه مخاطب، واردات را آزاد کنید/ تعیین ضرایب مالیاتی با متر و معیارهای کهنه چرا؟ شهر پارچه در راه است؟/ مسیر پر پیچ و خم تامین پارچه و بی ادراکی دولت از دشواری های اشتغال زایی این صنف رشادت، فداکاری و جوانمردی های کسبه خُرد نظام اقتصادی را حفظ کرده/ کل نظام بانکی بر تعداد اندکی فروشگاه های هُلدینگ نما متمرکز شده! آموزش و تبعیت از قانون دو رکن اساسی توسعه واحدهای صنفی است سرداران اقتصادی را در این جنگ نابرابر تنها نگذارید/ چه محلی مناسب تر از سرمایه گذاری در حوزه ابزار که الفبای تولید است پیش‎نویس ضوابط معاملات برخط طلا منتشر شد بازار طلا در سراشیبی قیمت؛ سکه ارزان شد/پیش بینی فردا ۱۸ اردیبهشت ضرورت تغییرات ساختاری در سیاست‌های تنظیم بازار/ فروش دوگانه کالاهای اساسی؛ پشت پرده افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها در تولید ماشین‎آلات خانگی صنعت دوخت خودکفا هستیم قیمت سیب زمینی بدون دخالت ارزان شد!

23
به دعوت اتاق اصناف تهران و با حضور معاون دادستان ناحیه 12 تهران برگزار شد؛

نشست هماهنگی و ساماندهی واحدهای صنفی ۲۴ اتحادیه مستقر در بازار بزرگ تهران

  • کد خبر : 1558
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۲
نشست هماهنگی و ساماندهی واحدهای صنفی ۲۴ اتحادیه مستقر در بازار بزرگ تهران
عصر روز سه‌شنبه 24 آبان ماه 1402 اتاق اصناف تهران میزبان رحیم گلزاده معاون دادستان و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 12 تهران و جمعی از روسای اتحادیه‌های صنفی تهران بود.

 به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران در این نشست که به همت اتاق اصناف تهران و پیرو جلسات حضوری و مستمر اتاق اصناف با سازمان‌ها و نهادهای مرتبط در بازار بزرگ تهران برگزار شد، علاوه بر رئیس و هیات رئیسه اتاق اصناف تهران، روسای اتحادیه‌های صنفی مربوطه، نماینده ویژه رئیس اتاق اصناف تهران در بازار و معاون دادستان عمومی و انقلاب ناحیه ۱۲ تهران حضور داشتند.

در ابتدای این جلسه روسای ۲۴ اتحادیه صنفی مرتبط به بیان مشکلات و موضوعات موجود در حوزه‌هایی نظیر دستفروشی، سد معبر، مسائل امنیتی، موضوعات قضایی، معضل اتباع بیگانه و… پرداختند.

در ادامه نشست و با تبیین موضوع از سوی روسای اتحادیه‌ها و حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران، مقرر شد در سه محور کلی اقدامات جدی و قاطع به انجام برسد.

در نخستین محور مقرر شد تا هر یک از اتحادیه‌هایی که جمعیتی از واحدهای صنفی بازار را مدیریت می‌کنند، به صورت کارشناسی و تخصصی به احصاء مشکلات و معضلات پرداخته و لیستی جامع از این مشکلات را ارائه کنند. پس از این مرحله موضوعات به صورت جداگانه در دادستانی ناحیه ۱۲ بررسی شده و دادستانی در صورت لزوم از موضع مدعی‌العموم با نهادها و سازمان‌های مرتبط مکاتبه کرده و موضوعات را پیگیری خواهد کرد.

از دیگر مصوبات این نشست استفاده از کارشناسان صنفی در شعب قضایی مرتبط با پرونده‌های صنوف خاص در بازار بود. در نتیجه مقرر شد در دادگاه‌ها یا شعبات قضایی بازار که موضوعات خاص صنفی مورد بررسی قرار می‌گیرد، نظر کارشناسی اتحادیه مربوطه به عنوان معتمد دادستانی بازار مورد توجه قرار گیرد و این نماینده در فرآیند دادگاه حضور داشته باشد.

محور بعدی مورد تصویب در این جلسه، راه‌اندازی و تأسیس شورای حل اختلاف در دادستانی ناحیه ۱۲ با حضور نخبگان و خبرگان اتحادیه‌های صنفی بود. از آن‌جا که بخش قابل توجهی از مسائل و مشکلات مرتبط در بازار تهران را می‌توان پیش از حضور در دادگاه در شوراهای حل اختلاف مرتفع کرد، مقرر شد تا شورای حل اختلافی به این منظور در دادستانی ناحیه ۱۲ تهران برگزار شود.

در پایان این نشست مقرر شد جلسات آتی به صورت منظم، با دستور کار مشخص و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های کارشناسی و تخصصی اصناف برگزار شود.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1558

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.