• امروز : پنجشنبه, ۱۴ تیر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 4 July - 2024
کل اخبار 987اخبار امروز : 0
6
رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران:

 نرخ‌ها با سطح درآمد تناسب ندارد

  • کد خبر : 1505
  • 12 نوامبر 2023 - 13:56
 نرخ‌ها با سطح درآمد تناسب ندارد
علی اصغر ملکی گفت: عرضه وجود دارد؛ اما تقاضا اندک است. در واقع قیمت گوشت با سطح درآمد تناسب ندارد و گران است. دلیل گرانی هم به بالا بودن قیمت گوسفند برمی گردد.

علی اصغر ملکی، رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران اظهار داشت: قیمت دام زنده بین ۲۰۰ هزار تومان تا ۲۱۰ هزار تومان در شهرستان رسیده و در تهران نیز بعد از ذبح و فرآوری با قیمت کنونی در بازار عرضه می‌شود. مغازه‌دار با قیمت بین ۴۱۰ تا ۴۲۰ هزار تومان خرید و با ۱۰ درصد سود عرضه می‌کند.

وی در خصوص عرضه گوشت وارداتی گفت: گوشت وارداتی بازار خود را دارد و در حال عرضه است. متقاضیان به سهولت از مراکز تعیین شده خرید می‌کنند و اکنون در ۲۰ ماه بازار آرام است.

رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران در ارتباط با قیمت گوشت گفت: قیمت گوشت وارداتی با نرخ مصوب، با قیمت ۲۸۵ هزار تومان و ۳۱۰ هزار تومان در حال توزیع است. گوشت داخلی به تناسب قبل عرضه می‌شود. البته بازار پررونق نیست.

واردات انجام شده و همه روزه در مراکز مخصوص توزیع می‌شود

وی گفت: واردات انجام شده و همه روزه در مراکز مخصوص، مغازه‌داران، میادین تره‌بار و فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع می‌شود. امروز هم در اخبار شنیده شده که تعرفه گمرکی گوشت صفر شده تا واردکنندگان بتوانند میزان بیشتری گوشت را وارد کنند و در فصل زمستان دچار چالش در این حوزه نشویم.

رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران علت واردات را اینگونه تشریح کرد: در سال‌های اخیر به دلیل خشکسالی‌ها، دام‌های مولدی که راهی کشتارگاه شدند، ذبح شدند. بنابراین با کمبود روبه رو هستیم. در ماه‌های فصل سرد، معمولا با افزایش مصرف پروتئین مواجه می‌شویم و نیازمان بیشتر از میزان عرضه فعلی، خواهد بود. واردات، طبق درخواست خودمان، صورت گرفته و وزارت جهاد کشاورزی حمایت کرده است. در واقع، واردات به منظور تنظیم بازار صورت می‌گیرد.

بالا بودن قیمت دام به علت گران بودن نهاده است

ملکی در خصوص گران بودن قیمت دام داخلی گفت: بالا بودن قیمت دام به علت گران بودن نهاده است. در شش ماهه دوم، دام داخل واحد تولیدی خوراک می‌خورد و باید جو، کاه، یونجه بدهند که قیمت بالایی دارند. رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران در همین خصوص افزود: مزد و هزینه کارگر هم بالاست. این عوامل باعث بالا رفتن هزینه‌های دام می‌شود. دامدار هم مقصر این مسئله نیست، وقتی هزینه کرده باید هزینه‌هایش را تامین کند. در سال‌های اخیر نبود نهاده، باعث شده دامداران دام را فروخته یا اگر نگه داشته است، هزینه کند تا قیمت دام بالا برود.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1505

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.