مهدی یوسفخانی، رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی تهران ادامه داد: قیمت قطعات مرغ با توجه به نحوه برش و قطعهبندی متفاوت است. برای نمونه چند رقم ران مرغ داریم که ران بدون کمر به قیمت مرغ است و ران با کمر که استخوان پشت مرغ را هم شامل میشود حداقل ۱۰ هزار تومان پایینتر از قیمت مرغ است و ران مرغ پاکشده با قیمت بالاتری فروخته میشود.
یوسفخانی با اشاره به اینکه قیمت فیله مرغ تفاوت چندانی ندارد و ثابت است، بیان کرد: در مورد فیله مرغ فقط ریز و درشت بودن آن متفاوت است و بر این اساس قیمت آن باید تقریبا یکسان باشد و نهایتا ۱۹۰ هزار تومان است.
وی ادامه داد: این در حالی است که هر بسته یک کیلویی فیله مرغ در برخی فروشگاهها تا ۲۳۸ هزار تومان هم قیمت خورده است.
رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی تهران درباره علت این تفاوت قیمتها گفت: قیمت قطعات مرغ به صورت بستهبندی متفاوت است چون هزینه ظرف یکبار مصرف و سلفون و لیبل هم به آن اضافه میشود اما متاسفانه برخی شرکتها قیمتها را به صورت کاذب بالا میبرند.