• امروز : پنجشنبه, ۲۱ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 10 April - 2025
کل اخبار 1756اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

ترجیح خرید مصنوعات طلا به جای سکه و طلای آب شده/ بهترین جا برای سرمایه گذاری های خُردِ شهروندان پیگیری های اتحادیه تخفیف ۴۰ درصدی طرح ترافیک را به ۷۰ درصد رساند/ برای اولین بار تعداد صدورِ جواز از ابطال آن پیشی گرفت فعالیت های اتحادیه و تیم جدید نویدبخشِ سالی به دور از تلاطم برای همکاران صنفی خودروهایی که در بم معطل یک امضای وزارت صمت خاک می خورند و دولتی که دستش را از گلوی صنف برنمی دارد! وحدت مشکلات در همه صنوف/ در زبان از کمک به تولید کننده می گوییم و در عمل آن ها را تحت فشار قرار می دهیم رنگ هم کالای لوکس و زینتی شد/ بیش از ۶۰ درصد خانواده ها نظافت را جایگزین رنگ کرده اند هرجا فشارِ نرخ دستوری باشد فساد ایجاد می شود/ در حال حاضر هیچ ارگان تصمیم گیرنده ای نداریم/ نان سنگک را آزاد کنید سی و دومین نمایشگاه تخصصی آرایشی بهداشتی و عطریات از فردا در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود تداخل پلیس+۱۰ در کسب و کار عکاسان/ چرخه معیوب و غیرشفاف باید اصلاح شود عقب‌نشینی مردم از سرمایه‌گذاری در صنعت/ دولت و حاکمیت باید در کنار بخش خصوصی باشند و با آن رقابت نکنند رکود شدید در بازار/ مغازه‌ها تعطیل شده و آینده‌ای مبهم پیش روی ماست ورود سیب‌زمینی جنوب به بازار؛ کاهش قیمت در راه است قیمت میوه‌های نوبرانه از اردیبهشت متعادل می‌شود

22
صادق فیض آبادی، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی تهران:

قطع حلقه ارتباطی اعضاء و اتحادیه از سوی درگاه ملی مجوزها/ باگ ها و خلاهای قانونی؛ حقوقی درگاه ملی مجوزها باید هر چه سریع تر رفع شود

  • کد خبر : 1242
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۵
قطع حلقه ارتباطی اعضاء و اتحادیه از سوی درگاه ملی مجوزها/ باگ ها و خلاهای قانونی؛ حقوقی درگاه ملی مجوزها باید هر چه سریع تر رفع شود
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی تهران در خصوص اشکالات درگاه ملی صدور مجوزها گفت: درگاه ملی مجوزها باعث شده آن ارتباط معنوی که میان اتحادیه با اعضای زیرمجموعه به واسطه مجوز و امضای مجوز وجود داشت قطع شود.

صادق فیض آبادی، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی تهران در گفت و گو با پایگاه خبری اتاق اصناف تهران با بیان مطلب فوق بیان کرد: در گذشته با کمک این امضاء بین اعضا و رئیس اتحادیه ارتباطی محکم ایجاد می شد که هم اکنون این حلقه از بین رفته است. از نظر ما این امر هم باگ مدیریتی و هم سامانه درگاه ملی مجوزهاست که باید رفع شود .

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی تهران خلاهای قانونی در درگاه ملی مجوزها و همچنین نظارت های پسین اتحادیه ها را برشمرد و گفت: تنظیم آیین نامه ای جهت رفع موانع قانونی اتحادیه ها باید در دستور کار اتاق اصناف قرار گیرد تا با کمک اتاق، مشکلات موجود رفع شود.

لزوم رفع سریع باگ ها و خلاهای قانونی؛ حقوقی درگاه ملی مجوزها

وی ضمن اشاره به تغییر پروسه ارایه مجوز کسب و کارها و بروز برخی مشکلات برای اتحادیه ها گفت: ارایه مجوز در درگاه ملی مجوزها به صورت الکترونیکی و جهت تسریع کارها بسیار مطلوب و مورد نظر همه ماست؛ ولی متاسفانه یک سری باگ ها و خلاهای قانونی؛ حقوقی در این سامانه وجود دارد که باید هر چه سریع تر مورد توجه و رفع قرار گیرد.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی تهران روش و نحوه اجرای پروسه مجوزها را دچار اشکال غیرقابل اغماض دانست و افزود: عدم استفاده از اتحادیه ها در ارایه مجوزها یکی از باگ های مهم این درگاه است. اتحادیه صنفی بر اساس قانون، نظارت پسین را برعهده دارند ولی با مهجور ماندن آن در زمان صدور مجوز عملا نظارت پسین با اخلال مواجه شده است.

امکان راستی آزمایی و اثبات درستی مدارک وجود ندارد

فیض آبادی یکی از باگ های درگاه ملی مجوز را در نحوه آپلود مدارک مورد نظر عنوان کرد و گفت: متاسفانه هنگام آپلود مدارک مورد نیاز برای دریافت مجوز، امکان راستی آزمایی و اثبات درستی مدارک وجود ندارد. در این رویه مشخص نیست اگر از نظر قانونی مشکلی ایجاد شود این امر متوجه اتحادیه هست یا خیر؟ جایگاه اتحادیه در این مورد کجاست و حتی ارایه کلاس های آموزشی هم شفاف نشده است.

با فتوشاپ و مدارک جعلی هم می توان مجوز گرفت

فیض آبادی تایید اصالت مدارک را مورد بسیار مهمی دانست و تاکید کرد: در حال حاضر برای ارایه مجوز به اعضای این اتحادیه باید سه مدرک اولیه در درگاه آپلود شود؛ ولی هیچ وسیله ای برای اثبات درستی این مدارک وجود ندارد و حتی با کمک فتوشاپ هم می توان مدارک جعلی در سایت گذاشت. لذا این مورد علاوه بر ایجاد مشکلات حقوقی برای اتحادیه، باید هرچه سریع تر مورد توجه قرار گیرد.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی تهران یکی دیگر از چالش های موجود در این حوزه را نحوه اجرای نظارت پیشین اتحادیه دانست و گفت: در مورد مغایرت پروانه کسب با فعالیت ها مشخص نشده که آیا اتحادیه اجازه ابطال مجوز را دارد یا خیر. این امر کمک اتاق اصناف و تقریر آیین نامه ای به همین مضمون را می طلبد تا مشخص شود که اتحادیه در این مورد چگونه باید عمل کند و مسئله حقوقی متوجه اتحادیه ها نشود.

وی با تاکید بر خلا قانونی در نظارت پسین اتحادیه ها گفت: ثلث اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی تهران متشکل از تولیدکنندگان و تعمیرکاران است. متاسفانه در وظایف اتحادیه عنوان نشده که اگر بازرس با واحدی که تولید ندارد مواجه شود چه باید کند. این امر به کمک و همت اتاق اصناف احتیاج دارد و تنظیم آیین نامه ای جهت رفع موانع قانونی اتحادیه ها باید در دستور کار قرار گیرد.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1242
  • نویسنده : جعفرقلی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری اتاق اصناف تهران
  • 488 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.