• امروز : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 25 November - 2024
کل اخبار 1425اخبار امروز : 2

اطلاعیه ها

با ۱۰ متر جا چندین جواز می گیرند تا در انتخابات شرکت کنند/ ما منافع صنف را بر خود ارحج می دانیم اصناف عامل آلودگی تهران نیستند/ توقف مازوت‌سوزی در نیروگاه‌ها، آلودگی را کاهش نمی‌دهد/ با تکرار خاموشی، فعالیت اصناف با مشکلات بسیاری روبرو خواهد شد همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان جایِ قهوه در قهوه خانه است/ کافه عربی یکی از واحدهایِ صنفی ماست اتفاقات بزرگ در اقتصادِ اصناف کشور با کمک بانوان/ اتحادیه خرازی اولین «کانون بانوان صاحب جوازِ کسب» را افتتاح کرد مالکان، پیچِ سرقفلی را فشرده و صاحبان کسب و کار را به ستوه آورده اند/ شهرداری محل کسب این افراد را با بلوک سیمانی مسدود کرده گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و عراق محدود شده! توزیع روزانه گوجه‎فرنگی به ۴۵۰ هزار تن رسید/ کاهش قیمت گوجه‎فرنگی در بازار ادامه دارد تامین قطعات خودرو برای بخش خصوصی کار آسان‌تری است/ تولیدکننده نماها چالش بزرگ بازار قعطات بازار کالاهای اساسی ایران تاثیری از بازگشت ترامپ نمی‌گیرد/ برای اقتصاد ایران دموکرات‌ها تهدید جدی‌تری هستند همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان تسهیل دسترسی به لاستیک برای متقاضیان/ لزوم اتخاذ تدابیر ویژه از سوی دولت برای مقابله با واردات غیرقانونی لاستیک

21
رضا پاشابیگی، رئیس اتحادیه خواربارفروشان تهران:

ممنوعیت فروش برخی کالاها به صورت باز/ کالاهای صنف خواربار فروشی همه قیمت‌گذاری شده است

  • کد خبر : 1006
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۴
ممنوعیت فروش برخی کالاها به صورت باز/ کالاهای صنف خواربار فروشی همه قیمت‌گذاری شده است
رئیس اتحادیه خواربارفروشان تهران گفت: برخی از از اقلام فروش در خواربار فروشی‌ها مثل برنج ایرانی که خرید یک کیسه از آن برای خانواده‌ها گران تمام می‌شود، معمولا به اندازه نیاز و به صورت باز انجام می شود؛ اما فروش برخی کالاها به صورت باز ممنوع است.

رضا پاشابیگی، رئیس اتحادیه خواربارفروشان تهران در بررسی چالش‌های مربوط به فروش اقلام باز گفت: در گذشته مردم بیشتر تمایل داشتند که اقلام مورد نیازشان از خواربار فروشی را به صورت باز تهیه کنند، چون با این روش در وزن‌های مختلف می‌توانستند خرید داشته باشند. مثلا اگر فردی نیاز به ۵۰ گرم زردچوبه داشته باشد، خرید آن از نظر ریالی وقتی به صورت باز تهیه می‌شود، خیلی به صرفه‌تر است تا اینکه همان را به صورت بسته‌ای تهیه کند و دلیل مهم آن هم این بود که هزینه بسته‌بندی ندارد و امکان خرید در وزن مورد نیاز ممکن است.

وی افزود: اما به مرور زمان و بحث بهداشت فروش کالاها، یک سری از اقلام ملزم شدند که به صورت بسته‌بندی فروخته شوند. به عنوان مثال در گذشته حتی کره هم به صورت باز فروخته می‌شد ولی به دلیل مسائل بهداشتی یکسری از اقلام را ترجیحا به صورت بسته‌بندی به فروش می‌رسانند. در زمانیکه محصولی وارد پروسه بسته‌بندی می‌شود، طبیعتا یک هزینه‌ای بابت آن بر فروش کالا اضافه می‌شود.

پاشابیگی خاطرنشان کرد: از طرفی یک سری از اقلام فروش در خواربار فروشی‌ها مثل برنج ایرانی که خرید یک کیسه از آن برای خانواده‌ها  گران تمام می‌شود، معمولا افراد به اندازه نیازشان و در حد توان خرید انجام می‌دهند، چون به فرض خرید یک کیسه ۱۰ کیلویی برنج ایرانی به ۱ میلیون تومان هم می‌رسد. بنابراین درباره خرید برنج به صورت باز مشکلی وجود ندارد، در مورد شکر هم آن چیزی که تنظیم بازار مشخص می‌کند به صورت فله به واحدهای خوارو بار فروشی توزیع می‌شود و مغازه داران هم موظف هستند به دلیل بحث تنظیم بازار شکر را به صورت فله عرضه کند. اما در مجموع شکر در بازار به صورت بسته‌بندی هم وجود دارد که طبیعی است قیمت متفاوتی نسبت به شکر باز دارد.

وزارت بهداشت فروش برخی اقلام را به صورت باز ممنوع کرد

رئیس اتحادیه خواربارفروشان تهران در ادامه گفت: برخی از اقلام همان طور که ذکر شده دارای مجوز از طرف وزارت بهداشت برای فروش باز ندارد. مثلا فروش کشک به صورت باز خیلی خطرناک است و اغلب فروش باز کالاهایی مثل آن را وزارت بهداشت اعلام می‌کند که به فرض ازاین تاریخ دیگر واحدهای خوار و بار فروشی اجازه فروش باز را ندارند.

وضع مالیات برای اصناف باید عادلانه باشد

پاشابیگی تصریح کرد: صنف خواربارفروشی صنف زحمت کشی است و در هر زمانی با چالش‌های مختلفی روبه رو بوده است. چه در زمان جنگ تحمیلی چه در دوره کرونا در صف اول خدمت‌رسانی به مردم بوده‌ایم و خواهشی که داریم این است که در بخش مالیات، دولت کمک کننده باشد تا عادلانه بحث اخذ مالیات از صنف اعمال شود و خدایی نکرده واحدهای صنفی مجبور به تعطیلی نشوند.

وی در پایان گفت: مرجع رسیدگی به شکایات اداره تعزیرات است که زیر مجموعه ما به حساب نمی‌آید. کالاهای صنف خواربار فروشی همه قیمت‌گذاری شده است و واحدهای صنفی که دارای پروانه کسب هستند، هیچ وقت دچار تخلف و گران فروشی نمی‌شوند چون پیوسته ارتباط مستمری با مردم دارند. مثلا سوپرمارکتی که در محل پیوسته با مردم آن منطقه در ارتباط است هیچ وقت با تخلف سعی نمی‌کند که مشتریان خود را از دست بدهد. اگر تخلفی در این صنف دیده شده است، معمولا از طرف واحدهایی است که پروانه کسب ندارند و اغلب اگر گران فروشی در این واحدها دیده شود توسط اداره تعزیرات پیگیری می‌شود.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1006

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.