• امروز : جمعه, ۱۵ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 4 April - 2025
کل اخبار 1731اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید نرخِ گل های بهاره اعلام شد/ از غیرمجازها خرید نکنید دریافت مجوز از کلانتری برای حمل و نقل بار در ایام عید الزامی ست/ ماشین های حمل بار باید تابلو داشته باشند ظن قاچاق رسما بستر راهزنی شده!/آن ها که به عدم جایگزینی کالا اعتقادی ندارند تورم و مالیات هم ندارند بهبود وضعیتِ بازار در روزهای پایانی سال بعید است/ شرایط بحرانی و بازار التهابی در ۱۴۰۳ و اظهار امیدواری برای نشاط اصناف در ۱۴۰۴ هیچ کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم/ تورم حداقلی، نهایت مشتری مداری و مُدارای اهالی این صنف با شهروندان رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است نرخ خدمات آرایشگاه مردانه تغییر نکرده است/ تزریق ژل و بوتاکس ممنوع! تغییر الگوی مصرف مشتریان؛ تعمیرات موبایل جایگزین خرید شد اعتقادی به ذخیره‌سازی و تنظیم بازار به این شکل نداریم رکوردی دوباره از قیمت طلا و سکه/ پیش‎بینی بازار فردا ۲۸ اسفندماه نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است مشکل اصلی به دست مجلس حل می‎شود/ گرانی ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی و گرایش مردم به غذاهای فوری و آماده!

13
مهدی آذرنیا، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان ماشین آلات کشاورزی صنعتی، ساختمانی و لوازم یدکی کشاورزیِ تهران:

یک بام و دو هوایِ تصمیم گیران منجر به از هم گسیختگیِ صنوف شده/ آقای رئیس جمهور به دادِ اصناف برسید!

  • کد خبر : 6094
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۲
یک بام و دو هوایِ تصمیم گیران منجر به از هم گسیختگیِ صنوف شده/ آقای رئیس جمهور به دادِ اصناف برسید!
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، پیامک جدیدِ پرداخت حق عضویت که این روزها از سوی سامانه مدیریت مطالبات صنفی کشور به دارندگان واحدهای صنفی ارسال می شود علاوه بر اینکه در انبوه مشکلات، چالش جدیدی برای این اقشار زحمتکش و البته در مرز ورشکستگی ایجاد کرده، یک بام و دو هوایِ تصمیم گیران را بیش از پیش نمایان کرده؛ نوعی از بلاتکلیفی که به گفته مهدی آذرنیا، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان ماشین آلات کشاورزی صنعتی، ساختمانی و لوازم یدکی کشاورزیِ تهران، منجر به از هم گسیختگی اصناف شده است.

این روزها اتحادیه صنف فروشندگان ماشین آلات کشاورزی صنعتی، ساختمانی و لوازم یدکی کشاورزی، درگیر یک موضوع عجیب شده که چالشی بر چالش های واحدهای صنفی اش افزوده. موضوع، پیامک هایی ست که از سوی سامانه مدیریت مطالبات صنفی کشور برای دارندگان واحدهای صنفی ارسال می شود. متن پیامک ارسالی به مخاطب خود، می گوید که به دلیل عدم پرداخت بدهی حق عضویت سالیانه، پروانه شما در مهلت مقرر، مطابق با بند ۳ ماده ۲ آیین نامه اجرایی ماده ۲۸ قانون نظام صنفی، اطلاعات این واحد صنفی جهت تعطیلی یک هفته ای برای پلیس اماکن ارسال شده. در متن این پیامک همچنین آمده است که پرداخت بدهی مذکور می بایست به صورت الکترونیک و صرفا در سامانه مطالبات تشکل های صنفی اتاق اصناف ایران انجام پذیرد و توصیه شده از پرداخت وجه در کارتخوان اتحادیه و یا سایر شیوه های پرداخت جدا خودداری کنید.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان ماشین آلات کشاورزی صنعتی، ساختمانی و لوازم یدکی کشاورزیِ تهران در توضیحِ این پیامک ها می گوید:«علی رغم حق عضویت هایی که واحدهای صنفی به اتحادیه پرداخت کرده اند، برای آن ها پیامک هایی با دو اخطار پی در پی که در نهایت منجر به پلمپ واحدها خواهد شد، ارسال می شود.»

مهدی آذرنیا با اشاره به محتوای این پیامک ها که برای خود او هم با وجود پرداخت حق عضویت، ارسال شده، به این نکته اشاره می کند که «این یک پدیده نوظهور و بدعتی جدید است؛ قرار نبوده کسی حق عضویت خود را به سامانه نوین اصناف اتاق اصناف ایران، پرداخت کرده و هر کسی هم که پرداخت نمی کند به او اخطار به پلمپ می دهند!»

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان ماشین آلات کشاورزی صنعتی، ساختمانی و لوازم یدکی کشاورزیِ تهران، داستان این پیامک ها را یک رسوایی و آبروریزی گسترده می داند  که نقش اتحادیه را به هم زده از این بابت که اتحادیه خلاء قدرت شده و هیچ پاسخی نسبت به اعتراض اعضاء ندارد.

آذرنیا، اظهار بی اطلاعی می کند که چرا تا این حد اصناف تهران را تخریب می کنند؟ چه دست هایی در این کار است و چه کسی می تواند از آن ها دفاع کند؟ توگویی نه گوش شنوایی هست و نه فریادرسی!

به گفته او: اگر روال همین باشد بهتر است روسای اتحادیه ها خودشان خیلی محترمانه استعفا داده و آبرومندانه بروند! چرا که هیچ انگیزه ای برای کار و خدمت باقی نمانده.

آذرنیا که خود از دل سال های طولانی فعالیت و بازار پت به عرصه فعالیت صنفی گذاشته، مشکلات پیش آمده را ماحصل مدیریتِ تصمیم گیرندگان نظام صنفی می داند که هیچ شناختی نسبت به جامعه اصناف ندارند.

او از مسئولان، می خواهد که به داد اصناف تهران و ایران برسند و تاکید می کند که «ما باید از یک جا دستور بگیریم؛ ما زیر نظر اتاق اصناف تهران هستیم؛ اصنافی که متاسفانه یک عده از مخربین به دلیل گرفتن جایگاه بهتر یا محکم نگه داشتن صندلی شان مشغول تخریب آن هستند.»

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان ماشین آلات کشاورزی صنعتی، ساختمانی و لوازم یدکی کشاورزیِ تهران در این جریان، مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد ار مقصر دانسته و از بلاتکلیفی آن ها خبر می دهد و می گوید باید مسئولان عالی رتبه  در امور اقتصادی و حتی شخص رئیس جمهور وارد شوند.

به گفته او: یک بام دو هوای تصمیم گیران منجر به از هم گسیختگی اصناف بزرگی شده که در تمام موقعیت دشوار از دل تاریخ همراه جامعه و مردم و ثبات بخش اقتصاد بوده اند و حالا به اتفاق، ورشکسته شده اند!

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=6094
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 182 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.