ارزانترین تلفن همراه حدود ۵ میلیون تومان است و بالاترین قیمت نیز به بیش از ۱۰۰ میلیون تومان میرسد. این پروسه در سال شاید ۴۰ میلیارد تومان درآمد برای فروشنده داشته باشد؛ اما به دلیل رقابت شدید در بازار و فعالیت سکوهای اینترنتی و مغازهداران، سود آن یک درصد هم نیست.
وی افزود: مغازهها در بورسهای خریدوفروش واقع شدند که رقابت بسیار شدید است و به دلیل جذابیت این بازار، اجاره مغازهها بسیار افزایشیافته و مالیات نیز بسیار بالاست.
رمضان از رکود این صنف و جمعآوری بسیاری مغازهها خبر داد و افزود: کالای ما گاه با سودِ نیم تا یک درصد فروخته میشود.
اخیراً با افزایش قیمت ارز، نرخ تلفن همراه کاهشی شد و بسیاری تلفن همراه فروشان ضرر کردند؛ چون رقابت شدیدی در بازار وجود دارد.
وی افزود: ما بسیار بهروز هستیم و اصلاً فروش کالا را به روزهای دیگر موکول نمیکنیم. صنف ما کشش قسطی فروشی ندارد؛ چون کالا را در روز تهیه کرده و بهروز هم میفروشد.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه های صوتی، تصویری، گوشی همراه و لوازم جانبی تلفن تهران تصریح کرد: بالای ۵۰درصد مردم حقوقبگیر هستند؛ پس باید اقدامی صورت گیرد تا در زمان تخریب یا دزدیده شد تلفن همراه، مردم غصهدار نشود و بهراحتی توان تأمین آن را داشته باشند.
ما باید نگاهی ویژه به این قشر با درآمد محدود داشته باشیم؛ لذا واردکنندهها نیز باید محصولی باکیفیت و رقابتی وارد کنند و بانکها نیز باید وارد عمل شوند. اتحادیه نیز آمادگی دارد این کار را اجرایی کند.