به گفته کریم للوی، قطعی های مکرر برق؛ هفته ای دو روز و در مجموع ۳۲ ساعت، قطعی برنامه ریزی شده به علاوه قطعی های برنامه ریزی نشده؛ هفته ای دو یا سه مرتبه و هر بار، سه و چهار ساعت، فاجعه ای را به بار آورده که به شدت راندمان کار را پایین آورده است.
از سوی دیگر هزینه گاز نسبت به سال گذشته افزایش داشته؛ رئیس اتحادیه صنف فخاران تهران، توضیح می دهد که از ۱۴۰۲ تا به امروز، حدود ۱۲۰۰ درصد افزایش نرخ گاز و آب داشته ایم که این مساله هم توان تولید را از ما گرفته است.
للوی در مجموع، مشکلات موجود را تشکیل دهنده وضعیتی می داند که باعث ایجاد رکود می شود و همه این ها دلیل شده اند تا تولید راندمان خوبی نداشته باشد.
به گفته او، فصل کاری کارخانه های آجر، تابستان است تا برای زمستان در انبارها دپو شود در حالی که گازوئیل و نفت کوره خیلی سخت تامین می شوند و سهمیه آن را به نصف کاهش داده اند که خود این مساله، تولید را نصف می کند و ما با این سهمیه ای که به ما می دهند ۵۰ درصد می توانیم تولید کنیم و لطمات این نحوه از فعالیت در آینده بیشتر است چراکه ساخت و ساز انجام شود که با مشکل مواجه خواهد شد.
رئیس اتحادیه صنف فخاران تهران، اظهار تاسف می کند که سرویس های صنعتی شرکت پخش، توپ را در زمین بازرگانی و صنعت و معدن می اندازند که این ها سهمیه ها را کم داده اند و صنعت و معدن هم می گوید برای ما سهمیه ای تعریف کرده اند که ما نمی توانیم بیشتر از آن بدهیم یعنی محدود است و این یعنی آن ها هم نمی توانند و مقصر اصلی خود شرکت نفت است و در اصل توپ را در زمین صنعت و معدن انداخته در صورتی که دست صنعت و معدن باز نیست و وقتی سهمیه اش را نصف کرده خب او هم مجبور است برای اینکه همه تولیدکنندگان و کارگاه ها را تامین کند، سهمیه آن ها را کم کند.