• امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 20 May - 2025
کل اخبار 1856اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد قدرت صنوف می‎تواند اقتصاد را راهبری و هدایت کند/ لازم است مسیر اقتصادی کشور از طریق اصناف و بخش خصوصی دنبال شود طرح‌های حمایتی، پیوند مردم با کتابفروشی‌ها را تقویت می‌کند

27
رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران:

کمبودی در عرضه شکر و برنج نداریم/ سامانه‌ها عامل اصلی گرانفروشی و نابه‎سامانی بازار هستند

  • کد خبر : 3960
  • ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۱
کمبودی در عرضه شکر و برنج نداریم/ سامانه‌ها عامل اصلی گرانفروشی و نابه‎سامانی بازار هستند
رضا کنگری، رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران گفت: هم اکنون کمبودی در عرضه برنج و شکر نداریم و تنها در حوزه قیمت باید نظارت دقیق در بازار صورت بگیرد.

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران گفت: هم اکنون کمبودی در عرضه اقلام اساسی همچون برنج و شکر نداریم و تنها در حوزه قیمت باید نظارت دقیق در بازار صورت بگیرد.

او با بیان اینکه شکر بالاتر از نرخ مصوب عرضه می‌شود، افزود: بنابر مصوبه وزارت جهاد کشاورزی نرخ هرکیلو شکر برای مصرف کننده نهایی باید ۲۸ هزارتومان باشد، درحالیکه قیمت‌هایی که در سال جدید اعلام کردند، مباشران اعلام آمادگی نکردند.

کنگری ادامه داد: براساس نرخ جدید هر کیلو شکر با نرخ ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان در اختیار مباشران و ۲۶ هزار و ۸۰۰ تومان به اتحادیه می‌دهند، اما بدلیل افزایش حقوق و دستمزد و هزینه‌های حمل عرضه شکر با نرخ ۲۸ هزارتومان به مصرف کننده نهایی صرفه اقتصادی ندارد.

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که قیمت هرکیلو شکر به ۴۰ هزارتومان رسیده است. گفتنی است اگر کالا با نرخ مصوب در اختیار اصناف قرار بگیرد و آنها با قیمت آزاد در اختیار مصرف کننده قرار دهند، گرانفروشی کردند. اما وقتی اصناف هرکیلو شکر را با نرخ ۳۶ هزار و ۷۰۰ تومان خریداری و به مصرف کننده ۴۰ هزارتومان عرضه می‌کنند، این گران فروشی نیست.

به گفته او، تازمانیکه عرضه و تقاضا با یکدیگر همخوانی نداشته باشد، قیمت کالا با نوساناتی در بازار روبروست، درحالیکه با ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا، بازار ثبات دارد.

کنگری از ثبات بازار حبوبات خبر داد و گفت: هم اکنون حبوبات طبق روال در حال توزیع است و مشکلی نداریم.

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران گفت: بار‌ها اعلام کرده ایم که سامانه‌ها همچون سامانه بازارگاه، سامانه جامع تجارت عامل اصلی گرانفروشی و نابه سامانی بازار هستند چراکه بدلیل آنکه ۲ دفتره کالا ثبت می‌شود، تنها واردکننده منتفع  و توزیع کننده متضرر می‌شود.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3960

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.