• امروز : دوشنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 19 May - 2025
کل اخبار 1856اخبار امروز : 3

اطلاعیه ها

قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد قدرت صنوف می‎تواند اقتصاد را راهبری و هدایت کند/ لازم است مسیر اقتصادی کشور از طریق اصناف و بخش خصوصی دنبال شود طرح‌های حمایتی، پیوند مردم با کتابفروشی‌ها را تقویت می‌کند

12
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه قنادی تهران:

کاهش ۴۰ درصدی تقاضا برای شیرینی

  • کد خبر : 3203
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۹
کاهش ۴۰ درصدی تقاضا برای شیرینی
علی بهر‌ه‌مند، رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه قنادی تهران گفت: در سال جاری تقاضا برای شیرینی دست‌کم 40 درصد نسبت به سال گذشته افت داشته و البته پیامدهای این امر بازار شب عید و ماه رمضان را نیز بی‌تاثیر نمی‌گذارد.

رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه قنادی تهران از کاهش قدرت خرید مردم برای شیرینی و دیگر محصولاتی که در قنادی‌ها عرضه می‌شود، گفت و توضیح داد: با حذف ارز ترجیحی از واردات مواد اولیه موردنیاز برای تهیه شیرینی مانند آرد، شکر و روغن قیمت تمام شده تولیدات شیرینی‌فروشی‌ها افزایش چشمگیری پیدا کرد و این اتفاق سبب کاهش تقاضا و در پی آن کاهش تولید انواع شیرینی شد.

وی افزود: این افزایش قیمت در حالی اتفاق افتاده که در سال جاری به دلیل کاهش قدرت خرید مردم و کوچک شدن سفره آنها شیرینی از سبد خرید مردم زودتر از اقلام ضروری حذف شده و یا کمتر به این سبد افزوده می‌شود، در نتیجه می‌توان گفت صنف قنادان از کاهش قدرت خرید مردم بیش‌تر از دیگر اصناف عرضه‌کننده خوراکی‌ها ضرر دیده، زیرا شیرینی کالایی لوکس است و در اولویت خرید مردم قرار ندارد.

بهره‌مند تصریح کرد: در سال جاری تقاضا برای شیرینی دست‌کم ۴۰ درصد نسبت به سال گذشته افت داشته و البته پیامدهای این امر بازار شب عید و ماه رمضان را نیز بی‌تاثیر نمی‌گذارد. مشاهدات شیرینی‌فروشان از وزن و مدل شیرینی‌ها و دیگر اقلامی که مشتریان انتخاب می‌کنند نیز تفاوت قدرت خرید آنها را در سال جاری نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد. همچنین پیش‌بینی می‌شود مقارن شدن عید نوروز با ماه رمضان مصرف انواع شیرینی را در نوروز امسال کاهش دهد البته زولبیا و بامیه از این قاعده مستثنی هستند.

وی درباره احتمال افزایش قیمت شکلات‌های کاکائو اظهار کرد: شیرینی‌فروشان تاکنون قیمت این اقلام را تغییر نداده‌اند، اما از آنجا که شکلات‌های کاکائو محصولات وارداتی هستند و از نوسان قیمت ارز تاثیر می‌پذیرند دور از انتظار نیست که افزایش قیمت دلار گرانی آنها را در پی داشته باشد.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3203

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.