• امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
کل اخبار 1409اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و چند کشور دیگر محدود شده! با احترام و مدارا و مراقبت از جو صمیمانه یک صنف، شاهد وحدت و رفعِ مشکلات خواهیم بود وحدتِ تابلوسازان در جشنواره نهم آذرماه/ تابلوهای شهر زیبا می شوند فعالان صنفی در خصوص آسیب های قانون بودجه نظر بدهند/ از سازوکار‌های شما در داوری و حل اختلاف حمایت می کنیم/ دعاوی مابین هم‌صنفان به مصالحه کشیده شوند اندیشکده حمکرانی اقتصاد هوشمند اتاق اصناف تهران؛ از بازنگری در قوانین کسب و کار و رشد اقتصاد دیجیتال تا حضور اصناف در ساختارهای تصمیم گیری و مشورتی کشور چابک سازی می کنید یا لاک پشت سازی؟/ خیلی چراغ خاموش، همان مالیات را گرفتید!/ ناعدالتی ها و ناترازی هایِ صنف ما مُشت گره کرده استانِ تهران و فریاد یکرنگی از دریچه یک اتاقِ واحد/ اصناف استان تهران یکصدا پیام همدلی را فریاد زدند آخرین دستاوردهای ابزارآلات این هنر را در دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ببینید ظرفیت های بالای یک صنف در پیشرفت گسترده اقتصادی، فرهنگی و اشتغالزایی به تماشا گذاشته شد پیگیری اهم موضوعاتِ صنفی در دیدار نایب رئیس اتاق اصناف تهران با استاندار پلیس و اتاق برای امنیت اقتصادی جامعه همراه شدند/ اعلام آمادگی همه جانبه اصناف برای همکاری با پلیس امنیت اقتصادی قیمت طلا و سکه به ثبات نسبی رسیده/ مردم با خیال راحت، مبادلات خود را انجام دهند ممنوعیت واردات کالا دستاوردی برای دولت نداشت/ زیان‌های سنگینی که ممنوعیت واردات کالا بر جای گذاشت با توزیع برنج و شکر تنظیم بازار تاحدودی التهابات مرتفع شده/ چالش در بازار حبوبات و روغن صدور فاکتور الکترونیک میوه همچنان در بلاتکلیفی به سر می‎برد رکود و کاهش تقاضا همچنان ادامه دارد/ پیش‎بینی بازار فردا ۳۰ آبان ماه

21
علی اکبر رهبری، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران:

کاهش مراجعه به رستوران؛ نخستین واکنش مردم به افزایش قیمت‎ها/ مالیات ارزش افزوده بزرگترین مشکل رستوران‎داران است

  • کد خبر : 869
  • ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۷
کاهش مراجعه به رستوران؛ نخستین واکنش مردم به افزایش قیمت‎ها/ مالیات ارزش افزوده بزرگترین مشکل رستوران‎داران است
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران در آخرین وضعیت این صنف گفت: افزایش قیمت مواد اولیه و کاهش مراجعه مردم به رستوران ها خسارت زیادی به رستوران داران وارد کرده است.

علی اکبر رهبری، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران‎ و سلف سرویس های تهران در گفت وگو با پایگاه خبری اتاق اصناف تهران ضمن اشاره به افزایش مبلغ مالیات بر ارزش افزوده بیان کرد: افزایش قیمت ها باعث بالا رفتن مبلغ مالیات ارزش افزوده شده و اعتراض مشتریان را به همراه دارد. با توزیع مواد غذایی به رستوران داران می توان قیمت ها را در ماه های پایانی سال و عید کنترل کرد.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران وضعیت کسب وکار این صنف طی شش ماه نخست سال را اینگونه تشریح کرد: کسب وکار و درآمدها اصلا رضایت بخش نیست. نوسان قیمت و سیر صعودی قیمت ها به خصوص قیمت مواد اولیه مورد نیاز از یک سو، کاهش قدرت خرید مردم که باعث ریزش مشتریان رستوران ها شده از سوی دیگر، خسارت و ضرر زیادی را به واحدهای صنفی ما وارد کرده است.

وی در پیش‎بینی کسب وکار در نیمه دوم سال گفت: اگر وضعیت به همین منوال پیش رود، یعنی سیاست انقباضی دولت در اقتصاد ادامه داشته باشد روز به روز درآمد مردم کاهش می یابد و قدرت خرید آنها کم و کمتر می شود. در نتیجه خانوارها برای تامین معیشت خود باید یکسری از مخارج غیر ضروری را کم یا حذف نمایند که یکی از آنها رستوران رفتن است و این ضربه بزرگی به رستوران داران و سلف سرویس ها وارد می کند.

رهبری سپس به بیان مشکلات صنف خود پرداخت: بزرگترین مشکل صنف و اتحادیه ما در حال حاضر مالیات بر ارزش افزوده است. در چند سال قبل به خاطر اینکه  قیمت غذاها ارزانتر بود مالیات ارزش افزوده جلب توجه نمیکرد و مبلغ ناچیزی بود. ولی در حال حاضر به دلیل بالا رفتن بیش از حد قیمت ها و اینکه ارزش افزوده ۹ درصد از مبلغ فاکتور است گاها مبلغ بالایی شده و باعث نارضایتی مشتریان می شود و ما هر روز در اتحادیه با چندین مورد شکایت و اعتراض به مالیات ارزش افزوده مواجه هستیم.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران در ادامه بیان کرد: افزایش صعودی قیمت ها باعث شده مراجعات مردم به رستوران ها حدود ۵۰ درصد کاهش یافته است و این باعث بالا رفتن هزینه سربار می شود و در نهایت قیمت تمام شده غذاها در رستوران افزایش می یابد. هرچه تعداد مشتریان بیشتر باشد هزینه سربار کمتر و قیمت نهایی کمتر می شود.

رهبری در خاتمه گفت: از مسئولان وزارت بازرگانی و دیگر ارگان های مرتبط درخواست دارم جهت کنترل قیمت رستوران ها در ماه های پایانی و نوروز از همین حالا اقدامات و تمهیدات لازم را انجام دهند. در این خصوص گوشت، مرغ، برنج و روغن با قیمت دولتی را در اختیار اتحادیه قرار دهند تا در سه ماه زمستان بین اعضا توزیع و از بالا رفتن قیمت ها در شب عید جلوگیری شود.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=869
  • نویسنده : ابراهیمی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری اتاق اصناف تهران
  • 314 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.