• امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 20 May - 2025
کل اخبار 1856اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد قدرت صنوف می‎تواند اقتصاد را راهبری و هدایت کند/ لازم است مسیر اقتصادی کشور از طریق اصناف و بخش خصوصی دنبال شود طرح‌های حمایتی، پیوند مردم با کتابفروشی‌ها را تقویت می‌کند

16
رضا کنگری، رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی:

کار اگر به کاردان سپرده شود، قیمت‌ها پایین هم می‌آیند/ برنج به طرز شگفت‌آوری افت قیمت داشت!/ تجربه موفقیت‌آمیز یک اتحادیه در پایین آوردن قیمت کالاهای اساسی

  • کد خبر : 3296
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۳
کار اگر به کاردان سپرده شود، قیمت‌ها پایین هم می‌آیند/ برنج به طرز شگفت‌آوری افت قیمت داشت!/ تجربه موفقیت‌آمیز یک اتحادیه در پایین آوردن قیمت کالاهای اساسی
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، چندی پیش رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی از اقدامات این اتحادیه به منظور ثبات قیمت‌ها و تنظیم و کنترل بازار با ما صحبت کرد؛ اقدامی که شهروندان، تاثیرات آن را حتی در کاهش قیمت برخی اقلام نظیر برنج در سبد خانوار خود احساس کردند. حالا دوباره به سراغ رضا کنگری رفته‌ایم تا علاوه بر اینکه از او اوضاع بازار را جویا شده و دوباره از عدم نوسان قیمت‌های شب عید، مطمئن شویم، از او بپرسیم که آیا نگرانی خاصی از اینکه برخی تصمیمات برنامه‌ریزی‌های آن‌ها در رابطه با ثبات بازار را به هم بزند؟

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، چندی پیش رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی از اقدامات این اتحادیه به منظور ثبات قیمت‌ها و تنظیم و کنترل بازار با ما صحبت کرد؛ اقدامی که شهروندان، تاثیرات آن را حتی در کاهش قیمت برخی اقلام نظیر برنج در سبد خانوار خود احساس کردند. حالا دوباره به سراغ رضا کنگری رفته‌ایم تا علاوه بر اینکه از او اوضاع بازار را جویا شده و دوباره از عدم نوسان قیمت‌های شب عید، مطمئن شویم، از او بپرسیم که آیا نگرانی خاصی از اینکه برخی تصمیمات برنامه‌ریزی‌های آن‌ها در رابطه با ثبات بازار را به هم بزند؟

سیر فعالیت اتحادیه در کاهش و ثبات قیمت‌ها

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی می‌گوید از زمانی که اتحادیه را تحویل گرفتیم با کمبود کالا مواجه بودیم؛ طی همفکری‌ها و همکاری‌هایی که با ارگان‌های دولتی داشتیم، تجربیات خود را به آن‌ها ارائه داده و اعلام همکاری کردیم که اگر قبول کنند در کنارشان باشیم و قیمت‌ها را به ثبات برسانیم که این اتفاق افتاد.

رضا کنگری ادامه می‌دهد که «بحث تنظیم بازار را با جهاد کشاورزی شروع کردیم؛ زمانی که شکر به ۴۲ هزار تومان رسیده بود و مصوب قیمت، ۲۸ هزار تومان بود، طی جلسه‌ای که با جهاد کشاورزی داشتیم از آن‌ها خواستیم که بحث نظارتی را به عهده گرفته و اجرایی را به ما بسپارند بعد هم به صورت امتحانی کالای تنظیم بازاری را در اختیار ما گذاشتند و ما استارت این کار را زدیم و قبل از اینکه شکر را در بازار عرضه کنیم با یک نامه مکتوب حدود ۱۰ هزار و پانصد تومان قیمت شکر را پایین آوردیم.»

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی به این نکته هم اشاره می‌کند که «یکسری واسطه‌ها کارشان فقط بازار سیاه درست‌کردن است؛ کالاهایی که مخصوصا با معیشت مردم سر و کار دارد را از مبدا جمع‌آوری می‌کنند و در زمان کمبود این کالاها را با همان قیمت خودشان به بازار ارائه می‌کنند؛ ما کاملا جلوی این واسطه‌ها را گرفتیم  حتی به گوشم رسید که واسطه‌ها من را تهدید کرده اند به این دلیل که آن‌ها شکر را ۳۴ هزار تومان از مبدا گرفته، ۴۰ هزار تومان می‌فروختند در حالی‌که الان با حرکت اتحادیه بنکداران مواد غذایی، ۴ هزار تومان ضرر می‌کنند!

کنگری می‌گوید که «ما الان همکاری‌هایمان را بیشتر هم کرده‌ایم و برنج را هم به بحث تنظیم بازار آورده و در حال تنظیم قیمت تخم‌مرغ و حبوبات هستیم که اگر موفقیت‌ حاصل شود آن را در بحث توزیع کالای اساسی خودمان می‌آوریم.»

در ثبات قیمت‌ها پافشاری می‌کنیم

به اعتقاد رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی: بازار زمانی ثبات دارد که عرضه و تقاضا با هم همخوانی داشته باشد و ما تا این لحظه توانستیم ثبات را اجرایی کرده و در حال حاضر در بحث کالاهای اساسی افزایش قیمتی نداریم.» او ادامه می‌دهد که «اخیرا با نوسات ارزی ما دیدیم که قیمت‌ها در شرف افزایشی شدن هستند و دوباره با جهاد کشاورزی مکاتبه کردیم و هوشمندانه عمل کرده و دوباره کالا را در اختیار ما گذاشتند که توزیع را انجام دهیم. به این ترتیب اگر قیمت‌ها کمی هم بالا روند دوباره آن را پایین آورده و در حالت ثبات قرار می دهیم.»

اما همانطور که گفته شد کار این اتحادیه به لحاظ ثبات و کاهش قیمت‌ها  در زندگی مردم قابل رویت و ملموس بوده؛ کار بزرگی که مخصوصا در حوزه برنج به وقوع پیوست. کنگری می‌گوید: «ما اولین اتحادیه‌ای هستیم که در توزیع کالاهای اساسی‌مان یک کیلو تخلف هم نداشتیم به این دلیل که مباشرانی تعریف کردیم که بر کالایی که در اختیار بنکداران گذاشته می‌شد نظارت می‌کردند و برای آن‌ها چارتی تعریف کردیم که هر کس سهمیه‌ای می‌خواست به اتحادیه‌های بنکداران دو تن و اتحادیه‌های همگن، سهمیه‌های بالاتر از یک تن نباید ارائه دهند.» او توضیح می‌دهد که نظارت مباشران قطعا در نگهداری ثبات بازار کمک‌کننده خواهد بود.

واردات را به ما بسپارند

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی، پیشنهاد می‌کند که واردات را به آن‌ها بسپارند چراکه به گفته او: در حال حاضر، انجمن‌های بسیاری که دست به واردات می‌زنند زیرمجموعه ما بوده و از ما جدا شده و مشغول واردات هستند؛ ما باید مدیریت کنیم قبل از اینکه یک کالا به کمبود برسد واردات را انجام دهیم تا قیمت چالشی نشود.

برنج درجه یک هاشمی از ۱۳۵ به ۹۰ هزار تومان رسید

در نهایت از او می‌پرسیم که در مورد برنج چقدر ریزش قیمت وجود داشته و او پاسخ می‌دهد که «سال گذشته برنج ایرانی درجه یک هاشمی، هر کیلو ۱۳۵ هزار تومان بود و الان کیلویی ۹۰ هزار تومان شده و خیلی تفاوت کرده و این به تولیدات انبوه ما و عرضه مناسب در بازار برمی‌گردد.»

به گفته کنگری «اگر این روش توزیع کالا را در پیش نمی‌گرفتیم، مسلما قیمت‌ کالاهای تولیدی و وارداتی ما بالاتر بود.» او می‌گوید که این فعالیت‌ها یک ریال هم برای اتحادیه سودی ندارد و ما به این دلیل که موظف هستیم نمی‌گذاریم بازار به چالش کشیده شود.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3296

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.