• امروز : پنجشنبه, ۱۴ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 3 April - 2025
کل اخبار 1731اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید نرخِ گل های بهاره اعلام شد/ از غیرمجازها خرید نکنید دریافت مجوز از کلانتری برای حمل و نقل بار در ایام عید الزامی ست/ ماشین های حمل بار باید تابلو داشته باشند ظن قاچاق رسما بستر راهزنی شده!/آن ها که به عدم جایگزینی کالا اعتقادی ندارند تورم و مالیات هم ندارند بهبود وضعیتِ بازار در روزهای پایانی سال بعید است/ شرایط بحرانی و بازار التهابی در ۱۴۰۳ و اظهار امیدواری برای نشاط اصناف در ۱۴۰۴ هیچ کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم/ تورم حداقلی، نهایت مشتری مداری و مُدارای اهالی این صنف با شهروندان رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است نرخ خدمات آرایشگاه مردانه تغییر نکرده است/ تزریق ژل و بوتاکس ممنوع! تغییر الگوی مصرف مشتریان؛ تعمیرات موبایل جایگزین خرید شد اعتقادی به ذخیره‌سازی و تنظیم بازار به این شکل نداریم رکوردی دوباره از قیمت طلا و سکه/ پیش‎بینی بازار فردا ۲۸ اسفندماه نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است مشکل اصلی به دست مجلس حل می‎شود/ گرانی ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی و گرایش مردم به غذاهای فوری و آماده!

17
سهراب برجی، رئیس اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی‌سازان خودرو:

چشم امید به دولت آینده برای نجات صنوف

  • کد خبر : 4595
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۹
چشم امید به دولت آینده برای نجات صنوف
به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، واحدهای این صنف هم مانند سایر صنوف چشم امیدشان به انتخابات ریاست‌جمهوری و دولت آینده است که شاید تصمیم‌گیری‌های آن‌ها در حوزه‌های مرتبط با واحدهای صنفی از قبیل تهیه مواد اولیه و قیمت آن، دریافت مالیات و عوارض و سیاست‌های بانکی، تا حدی راهگشا بوده و این صنف را مانند سایر صنوف که تا مرز ورشکستگی پیش رفته‌اند، نجات دهد.

اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی‌سازان خودرو در ماه‌های منتهی به سال گذشته از اوضاع و احوال خوبی برخوردار نبود و به‌گفته رئیس اتحادیه این صنف درحال حاضر هم باتوجه به‌‌شرایط حاکم بر اقتصاد جامعه، همان اوضاع نابسامان و دشوار را با احتساب بالارفتن نرخ دلا و افزایش تورم، ادامه می‌دهد.

واحدهای این صنف هم مانند سایر صنوف چشم امیدشان به انتخابات ریاست‌جمهوری و دولت آینده است که شاید تصمیم‌گیری‌های آن‌ها در حوزه‌های مرتبط با واحدهای صنفی از قبیل تهیه مواد اولیه و قیمت آن، دریافت مالیات و عوارض و سیاست‌های بانکی، تا حدی راهگشا بوده و این صنف را مانند سایر صنوف که تا مرز ورشکستگی پیش رفته‌اند، نجات دهد.

اما با روی کارآمدن مدیران جدید در این حوزه، چه اقداماتی باید صورت بگیرد که اوضاع در زمینه‌های مختلف این صنف، بهبود پیداکرده و احیاء شود؟ سهراب برجی، رئیس اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی‌سازان خودرو در راستای بهبود اوضاع صنف خود به تسهیل تهیه مواد اولیه، اخذ مالیات عادلانه و اصلاح ساختارهای سیستم بانکی اشاره می‌کند؛ سیستمی که به‌گفته او با نرخ سودی که از تولیدکننده می‌گیرد، او را به ورطه استیصال و ویرانی کشانده.

رئیس اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی‌سازان خودرو در توضیح وضعیت مواد اولیه با اشاره به این‌که حدود ۷۰ درصد مواد اولیه مایحتاج این صنف، ساخت ایران هستند و تاکید بر این نکته که نرخ پتروشیمی بر اساس نرخ دلار، قیمت‌گذاری شده و روند صعودی داشته، می‌گوید که با این روال هم بی‌ثباتی در قیمت اولیه چشمگیر است و هم این‌که قیمت ما نسبت به قیمت‌های دنیا بالاتر است.

برجی، دلیل این بالابودن قیمت در مقایسه با واحدهای صنفی خارجی را همان ارتباط و وابستگی به قیمت دلار و نرخ‌گذاری بر اساس آن برآورد می‌کند.

اما اخذ مالیات در این صنف تا چه‌حد ناعادلانه است؟ رئیس اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی‌سازان خودرو، با این توضیح که اینتاکدها برای تولیدکننده و خرده‌فروش‌های ما و نیز برای کالای وارداتی تعریف‌شده، می‌گوید: این اینتاکدها در بحث واردات علنا صفر است چراکه روکش صندلی خارجی در بازار موجود نیست و با این حال مالیات را با ضریب بالا از واحدهای ما اخذ می‌کنند!

به‌گفته برجی، منطق حکم می کند که برای واحدهای صنف او مالیات با ضرایب بسیار پایین تر تعیین شود تا چرخ تولید بچرخد. او با این پرسش که در وضعیت بی ثباتی قیمت ها و نوسان بازار، چطور باید از تولیدکننده حمایت شده و تولید، جهش پیدا کند بر غیراصولی بودن میزان مالیات دریافتی از واحدهای صنفی تشکدوزان و صندلی سازان خودرو تاکید می کند.

رئیس اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی‌سازان خودرو با بیان اینکه این واحدهای صنفی چرخ تولیدات و همچنین معیشت خود را به‌سختی می‌گذارنند، می افزاید که با سرمایه ‌درگردشی که واحدهای صنفی داشتند در سال گذشته، کارگاه خود را زحمت می‌چرخاندند و حسابش را کنید الان با این قیمت‌ها که سرمایه به حدود یک‌سوم، کاهش پیدا کرده، بانک‌ها سودهای ناعادلانه‌ای می‌گیرند و برای ارائه وام باید از هفت‌خوانشان عبور کنیم، چطور کارگاه و تبعا زندگی خود را بچرخانند؟!

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4595
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 371 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.