• امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
کل اخبار 1409اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و چند کشور دیگر محدود شده! با احترام و مدارا و مراقبت از جو صمیمانه یک صنف، شاهد وحدت و رفعِ مشکلات خواهیم بود وحدتِ تابلوسازان در جشنواره نهم آذرماه/ تابلوهای شهر زیبا می شوند فعالان صنفی در خصوص آسیب های قانون بودجه نظر بدهند/ از سازوکار‌های شما در داوری و حل اختلاف حمایت می کنیم/ دعاوی مابین هم‌صنفان به مصالحه کشیده شوند اندیشکده حمکرانی اقتصاد هوشمند اتاق اصناف تهران؛ از بازنگری در قوانین کسب و کار و رشد اقتصاد دیجیتال تا حضور اصناف در ساختارهای تصمیم گیری و مشورتی کشور چابک سازی می کنید یا لاک پشت سازی؟/ خیلی چراغ خاموش، همان مالیات را گرفتید!/ ناعدالتی ها و ناترازی هایِ صنف ما مُشت گره کرده استانِ تهران و فریاد یکرنگی از دریچه یک اتاقِ واحد/ اصناف استان تهران یکصدا پیام همدلی را فریاد زدند آخرین دستاوردهای ابزارآلات این هنر را در دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ببینید ظرفیت های بالای یک صنف در پیشرفت گسترده اقتصادی، فرهنگی و اشتغالزایی به تماشا گذاشته شد پیگیری اهم موضوعاتِ صنفی در دیدار نایب رئیس اتاق اصناف تهران با استاندار پلیس و اتاق برای امنیت اقتصادی جامعه همراه شدند/ اعلام آمادگی همه جانبه اصناف برای همکاری با پلیس امنیت اقتصادی قیمت طلا و سکه به ثبات نسبی رسیده/ مردم با خیال راحت، مبادلات خود را انجام دهند ممنوعیت واردات کالا دستاوردی برای دولت نداشت/ زیان‌های سنگینی که ممنوعیت واردات کالا بر جای گذاشت با توزیع برنج و شکر تنظیم بازار تاحدودی التهابات مرتفع شده/ چالش در بازار حبوبات و روغن صدور فاکتور الکترونیک میوه همچنان در بلاتکلیفی به سر می‎برد رکود و کاهش تقاضا همچنان ادامه دارد/ پیش‎بینی بازار فردا ۳۰ آبان ماه

12
سهراب برجی، رئیس اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی‌سازان خودرو:

چشم امید به دولت آینده برای نجات صنوف

  • کد خبر : 4595
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۹
چشم امید به دولت آینده برای نجات صنوف
به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، واحدهای این صنف هم مانند سایر صنوف چشم امیدشان به انتخابات ریاست‌جمهوری و دولت آینده است که شاید تصمیم‌گیری‌های آن‌ها در حوزه‌های مرتبط با واحدهای صنفی از قبیل تهیه مواد اولیه و قیمت آن، دریافت مالیات و عوارض و سیاست‌های بانکی، تا حدی راهگشا بوده و این صنف را مانند سایر صنوف که تا مرز ورشکستگی پیش رفته‌اند، نجات دهد.

اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی‌سازان خودرو در ماه‌های منتهی به سال گذشته از اوضاع و احوال خوبی برخوردار نبود و به‌گفته رئیس اتحادیه این صنف درحال حاضر هم باتوجه به‌‌شرایط حاکم بر اقتصاد جامعه، همان اوضاع نابسامان و دشوار را با احتساب بالارفتن نرخ دلا و افزایش تورم، ادامه می‌دهد.

واحدهای این صنف هم مانند سایر صنوف چشم امیدشان به انتخابات ریاست‌جمهوری و دولت آینده است که شاید تصمیم‌گیری‌های آن‌ها در حوزه‌های مرتبط با واحدهای صنفی از قبیل تهیه مواد اولیه و قیمت آن، دریافت مالیات و عوارض و سیاست‌های بانکی، تا حدی راهگشا بوده و این صنف را مانند سایر صنوف که تا مرز ورشکستگی پیش رفته‌اند، نجات دهد.

اما با روی کارآمدن مدیران جدید در این حوزه، چه اقداماتی باید صورت بگیرد که اوضاع در زمینه‌های مختلف این صنف، بهبود پیداکرده و احیاء شود؟ سهراب برجی، رئیس اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی‌سازان خودرو در راستای بهبود اوضاع صنف خود به تسهیل تهیه مواد اولیه، اخذ مالیات عادلانه و اصلاح ساختارهای سیستم بانکی اشاره می‌کند؛ سیستمی که به‌گفته او با نرخ سودی که از تولیدکننده می‌گیرد، او را به ورطه استیصال و ویرانی کشانده.

رئیس اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی‌سازان خودرو در توضیح وضعیت مواد اولیه با اشاره به این‌که حدود ۷۰ درصد مواد اولیه مایحتاج این صنف، ساخت ایران هستند و تاکید بر این نکته که نرخ پتروشیمی بر اساس نرخ دلار، قیمت‌گذاری شده و روند صعودی داشته، می‌گوید که با این روال هم بی‌ثباتی در قیمت اولیه چشمگیر است و هم این‌که قیمت ما نسبت به قیمت‌های دنیا بالاتر است.

برجی، دلیل این بالابودن قیمت در مقایسه با واحدهای صنفی خارجی را همان ارتباط و وابستگی به قیمت دلار و نرخ‌گذاری بر اساس آن برآورد می‌کند.

اما اخذ مالیات در این صنف تا چه‌حد ناعادلانه است؟ رئیس اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی‌سازان خودرو، با این توضیح که اینتاکدها برای تولیدکننده و خرده‌فروش‌های ما و نیز برای کالای وارداتی تعریف‌شده، می‌گوید: این اینتاکدها در بحث واردات علنا صفر است چراکه روکش صندلی خارجی در بازار موجود نیست و با این حال مالیات را با ضریب بالا از واحدهای ما اخذ می‌کنند!

به‌گفته برجی، منطق حکم می کند که برای واحدهای صنف او مالیات با ضرایب بسیار پایین تر تعیین شود تا چرخ تولید بچرخد. او با این پرسش که در وضعیت بی ثباتی قیمت ها و نوسان بازار، چطور باید از تولیدکننده حمایت شده و تولید، جهش پیدا کند بر غیراصولی بودن میزان مالیات دریافتی از واحدهای صنفی تشکدوزان و صندلی سازان خودرو تاکید می کند.

رئیس اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی‌سازان خودرو با بیان اینکه این واحدهای صنفی چرخ تولیدات و همچنین معیشت خود را به‌سختی می‌گذارنند، می افزاید که با سرمایه ‌درگردشی که واحدهای صنفی داشتند در سال گذشته، کارگاه خود را زحمت می‌چرخاندند و حسابش را کنید الان با این قیمت‌ها که سرمایه به حدود یک‌سوم، کاهش پیدا کرده، بانک‌ها سودهای ناعادلانه‌ای می‌گیرند و برای ارائه وام باید از هفت‌خوانشان عبور کنیم، چطور کارگاه و تبعا زندگی خود را بچرخانند؟!

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4595
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 185 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.