• امروز : سه شنبه, ۱۲ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 1 April - 2025
کل اخبار 1731اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید نرخِ گل های بهاره اعلام شد/ از غیرمجازها خرید نکنید دریافت مجوز از کلانتری برای حمل و نقل بار در ایام عید الزامی ست/ ماشین های حمل بار باید تابلو داشته باشند ظن قاچاق رسما بستر راهزنی شده!/آن ها که به عدم جایگزینی کالا اعتقادی ندارند تورم و مالیات هم ندارند بهبود وضعیتِ بازار در روزهای پایانی سال بعید است/ شرایط بحرانی و بازار التهابی در ۱۴۰۳ و اظهار امیدواری برای نشاط اصناف در ۱۴۰۴ هیچ کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم/ تورم حداقلی، نهایت مشتری مداری و مُدارای اهالی این صنف با شهروندان رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است نرخ خدمات آرایشگاه مردانه تغییر نکرده است/ تزریق ژل و بوتاکس ممنوع! تغییر الگوی مصرف مشتریان؛ تعمیرات موبایل جایگزین خرید شد اعتقادی به ذخیره‌سازی و تنظیم بازار به این شکل نداریم رکوردی دوباره از قیمت طلا و سکه/ پیش‎بینی بازار فردا ۲۸ اسفندماه نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است مشکل اصلی به دست مجلس حل می‎شود/ گرانی ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی و گرایش مردم به غذاهای فوری و آماده!

22
اکبر یاوری فروشانی، رئیس اتحادیه صنف بارفروشانِ تهران:

چاله های وحشتناک زیرِ پای بارفروشانِ تهران/ وزیر کشاورزی باید از تجربیاتِ ما در تنظیم بازار و ذخیره سازی استفاده کند

  • کد خبر : 6081
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵
چاله های وحشتناک زیرِ پای بارفروشانِ تهران/ وزیر کشاورزی باید از تجربیاتِ ما در تنظیم بازار و ذخیره سازی استفاده کند
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، اینجا تهران است، سال 1342، بارفروشان و قدم های طیب حاج رضایی از میدان به قتلگاه تا پیشگامی صنفش در همراهی با مردم را رقم زده و صنف ملی و مذهبیِ بارفروشانِ تهران با کوله باری از تجربه را بر پیشانی اصناف تهران بنشاند. و باز هم اینجا تهران است سال 1403، میدان بارفروشانی که 35 سالی می شود آسفالت نشده و مسئولانی که در اتاق های فکر خود از تجربیات این صنف در تنظیم بازار و ذخیره سازی بهره نمی برند. اکبر یاوری فروشانی، رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران از مشکلات این صنف حساس که روزگاری پیشانی همه صنوف تهران بود، می گوید.

میدان بارفروشان تهران به صورت کلونی و متمرکز است؛ به گفته رئیس اتحادیه این صنف، هزار و سیصد و شصت واحد صنفی در کنار یکدیگر کاسبی می کنند و این ویژگی منحر به فردِ اتحادیه محسوب می شود. اکبر یاوری فروشانی، توضیح می دهد که «روزانه چیزی حدود ۱۰۰ هزار نفر به صورت سیار در میدان رفت و آمد دارند و چیزی میان ۲۵ تا ۳۰ هزار خودروی سبک و سنگین مشغول تردد در میدان بارفروشان تهران هستند؛ این در حالیست که آسفالت این میدان نزدیک به ۳۵ سالی می شود روی هیچگونه ترمیمی را به خود ندیده!»

بنا به اظهارات یاوری فروشانی، میدان بارفروشانِ تهران در سال ۷۴ به مکان فعلی خود منتقل شده و چیزی حدود ۵ سال پیشتر آسفالت شده بوده که به این ترتیب از سال ۶۹ تا کنون مطلقا جایگزینی برای این وضعیت در نظر گرفته نشده و چاله های وحشتناک روز به روز عمیق تر شده اند.

اما مشکل دیگری که این صنف را آزار می دهد مانند همه صنوف، به بحث مالیات مربوط می شود. رئیس اتحادیه صنف بارفروشانِ تهران، می گوید با اینتاکدهای غیراستاندارد به مالیات های همکاران آن ها در میدان رسیدگی می کنند. او توضیح می دهد که «نزدیک به شش ماه است برای داشتن اینتاکدهای اختصاصی خودمان در سازمان امور مالیاتی دوندگی می کنم و تا این ساعت به هیچ نتیجه ای نرسیده ام.»

گفتنی ست در میدان بارفروشان تهران حدود ۳۵۰۰ و در سراسر کشور چیزی حدود ۴۰ هزار مودی مالیاتی وجود دارد و به گفته یاوری فروشانی: در حالی که خرده فروش ها در سطح شهر یعنی کسانی که از ما خرید می کنند، اینتاکد اختصاصی با ضریب یک دارند، ما که بار را به صورت عمده در اختیار آن ها قرار می دهیم، اینتاکد نداریم.

موضوع دیگر به بحث اجاره ها و پسماند برمی گردد. رئیس اتحادیه صنف بارفروشانِ تهران با توضیح  می دهد که در حال حاضر واحدهای ما هم به منطقه ۱۹ و هم به سازمان میادین عوارض پسماند پرداخت می کنند. او با تاکید بر اینکه رابطه ما با شهرداری رابطه مالک و مستاجر است، می گوید: شما هیچ صنفی را پیدا نمی کنید که به دو سازمان عوارض پسماند پرداخت کند!

به گفته رئیس اتحادیه صنف بارفروشانِ تهران، زمانی بارفروشان، پیشانی اصناف بودند؛ انقلاب اسلامی از این صنف شروع شد؛ از سال ۱۳۴۲، زمانی که طیب حاج رضایی در میدان قدم گذاشت و حالا در پس سال ها بی اعتنایی می خواهند هویتش را بگیرند.

یاوری فروشانی تاکید می کند: ما پیشانی اصناف بودیم و حالا در مراکز تصمیم گیری بدون نظر تخصصی ما، تصمیماتی می گیرند؛ او با تاکید بر اینکه باید در بحث تنظیم بازار و ذخیره سازی بارفروشان را دخالت داده و از تجربیات آن ها استفاده کنند، تصریح می کند: وزیر جهاد کشاورزی باید از دهه ها تجربیات بارفروشان استفاده کند.

به گفته او چند صباح دیگر بحث تنظیم بازار و ذخیره سازی شب عید مطرح می شود؛ چه کسی به این مسائل وارد است؟ خصوصا در سالی که گفته می شود سال کمبود بار است و ذخیره سازی امری تخصصی و بخشی از دغدغه های جدایی ناپذیر بارفروشان با کوله باری از تجربه است.

قیمت های روز از نوبرانه های پاییز تا اقلام اساسی

در خلال گفتگو با رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران از او قیمت های روز اقلام اساسی که قوت غالب مردم هستند و نیز نوبرانه های پاییز را جویا شدیم که به شرح زیر است:

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، اکبر یاوری فروشانی، توضیح داده است که روزانه چیزی بین ۲۱ تا ۲۲ هزار تن محصولات کشاورزی در میدان تره بار تهران توسط اتحادیه صنف مربوطه، توزیع می شود که از این میان روزانه نزدیک به هزار تن آن به دلیل عرضه زیادتر در میدان می ماند که در روزهای بعد به فروش می رسد. رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران، تصریح کرده که به دلیل عرضه زیاد، کمبودی در اقلام، احساس نمی شود.

اما در زمینه نوبرانه های پاییز، نارنگی و انار کم کم وارد حوزه توزیع می شوند که البته الان طبق عرضه و تقاضا فروش می رود اما قیمت آنچنانی هم ندارند. انار کیلویی ۲۰ تا ۳۵ هزار تومان، انگور بین ۳۰ تا ۵۰ هزار تومان، انگور بی دانه قرمز، بین ۳۰ تا ۷۰ الی ۸۰ هزار تومان است و نارنگی بین ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان برای هر کیلو فروخته می شود.

سیب درختی از ۱۵ تا ۳۵ هزار تومان برای هر کیلو و موز که بار خارجی است چند روزی است که با مشکل مواجه شده؛ موز اکوادور بر پایه ۹۰ تا ۱۰۰ هزار تومان و  موز فلیپین بر پایه ۸۵ تا ۹۰ هزار تومان است.

در مورد قیمت های اقلام اساسی از جمله سیب زمینی، پیاز، خیار و گوجه فرنگی که قوت اولیه مردم هستند؛ سیب زمینی از کیلویی ۸ تا ۱۵ هزار تومان، پیاز قرمز  محدوده مشهد از ۱۴ تا ۱۵ تومان، پیاز قرمز تبریز روی پایه ۲۰ هزار تومان، پیاز زدر زنجان روی پایه ۲۰ هزار تومان و پیازهای شهرستان های دیگر از زیر ۲۰ هزار تومان تا ۱۳ الی ۱۴ هزار تومان است؛ برای نمونه پیازهای شاهرود ۱۴، ۱۵ و ۱۶ هزار تومان است. پیاز شیرین، برای دامنه و اقلید است که از ۱۵ هزار تومان شروع شده و تا حدود ۱۷ الی ۱۸ هزار تومان به فروش می رسد.

گوجه فرنگی از ۸ هزار تا ۱۵ هزار تومان به فروش می رسد. خیار تا حدی قیمتش بیشتر از این سه قلم است؛ خیار گلخانه ای بر پایه ۲۸ تا ۳۰ هزار تومان و خیار رسمی بین ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان است. سایر سبزی و صیفی جات مثل کاهو و بادمجان، قیمت آنچنانی ندارند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=6081
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 253 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.